Kostas007 Ιούνιος 10, 2009 #20821 Ιούνιος 10, 2009 ετσι εστω οπως το θετεις,υπαρχει κατι επισημως?ναι ισχυει αυτο για τι κεραιες και την ενταση,αλλα δεν γνωριζουμε ποσες εχουν "καμουφλαριστει" για να μην φαινονται εντος πολης. Εντιτ: Επισης λεει το ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. αρα μπορει και να ΜΗΝ σκοτωσει. και αμα σε πυροβολησω μπορει να πεθανεις..μπορει και οχι. αμα πεσεις απο το μπαλκονι μπορει να πεθανεις,μπορει να μεινεις αναπηρος,μπορεις να μεινεις φυτο. μη παιζεις με τις λεξεις...
GruntGR Ιούνιος 10, 2009 #20822 Ιούνιος 10, 2009 θα προτιμουσα να μην ειναι σε κατοικημενες περιοχες εγω προσωπικα,αλλα δεν καταλαβαινω που το πας. Εχεις ιδεα ποση ηλεκτρομαγνητικη μη ιοντιζουσα ακτινοβολια(και οχι ραδιενεργεια που λενε οι αγραμματοι) παει στο αυτι σου οταν εχει 2 κουτακια σημα το κινητο και ποση οταν εχει φουλ ? Επισης ξερεις ποση παραπανω ακτινοβολια θα τρωμε στην μαπα αμα βγαλουν ολες τις κεραιες κακουφλαζ απο μια κατοικισημη περιοχη και βαλουν μεγαλυτερης εμβελειας στα βουνα γυρω απο αυτη ? edit : με προλαβε ο ντενινιο
greekfragma Ιούνιος 10, 2009 #20823 Ιούνιος 10, 2009 νομίζω οτι καλοκαίριασε απότομα και αρκετοί δε βρίσκουν τρόπους να δροσιστούν.....(όχι φυσικά για να γυρίσουν την πλάτη στα προβλήματα....αλλά για να συζητούν πιο κόσμια και ήρεμα)
ea6gka Ιούνιος 10, 2009 #20824 Ιούνιος 10, 2009 θα προτιμουσα να μην ειναι σε κατοικημενες περιοχες εγω προσωπικα,αλλα δεν καταλαβαινω που το πας.προφανως δεν γνωριζεις οτι οσο πιο μακρια ειναι οι κεραιες τοσο πιο πολυ ακτινοβολια θα φας απο το κινητο σου , στο εξωτερικο εχει ακομα και στα φαναρια...αλλα τι ξερουν αυτοι οι κουτοφραγκοι
Nephiλiμ Ιούνιος 10, 2009 #20825 Ιούνιος 10, 2009 προφανως δεν γνωριζεις οτι οσο πιο μακρια ειναι οι κεραιες τοσο πιο πολυ ακτινοβολια θα φας απο το κινητο σου , στο εξωτερικο εχει ακομα και στα φαναρια...αλλα τι ξερουν αυτοι οι κουτοφραγκοιειπαμε το ξερω αυτο,παμ' παρακατ'.
greekfragma Ιούνιος 10, 2009 #20826 Ιούνιος 10, 2009 σημαντική είδηση νομίζω για κεντρικήhttp://www.skai.gr/articles/news/world/%CE%91%CE%BA%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%BD%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%8A%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84/
Jaco Ιούνιος 10, 2009 #20827 Ιούνιος 10, 2009 Για κανε ενα προχειρο search στο forum με keywords gr-of olympus και ban, νομιζω θα βρεις την απαντηση που ξαχνεις λολ... τι καραγκιόζης είναι αυτός...? Καράβλαχος, αμόρφωτος και στρατόavlos... ότι πρέπει για καραβανάς σε φυλάκιο στην Σάμο... Κάπου τον είχα ακούσει να μιλάει (κάποιος τον είχε ξεπροστιάσει στο ιντερνετ) σε κάτι πιτσιρίκια και τους το έπαιζε θεούλης... Όσα δεν πιάνει η αλεπού που λένε... Βασικά δεν υπάρχει ελληνικό clan που να μην γίνονται καραγκιοζιές... κάτι περίεργοι που τρώγανε σφαλιάρες στο στρατό, βγάζουν όλα τους τα αποθημένα... μια βόλτα από τα φόρουμς να κάνεις και καταλαβαίνεις... μέχρι και ιεραρχία και βαθμούς πεζικού έχουν, για να την λένε ο ένας στον άλλο... Οπότε (αποτέλεσμα εκλογών) + (e-shop πρώτο μαγαζί) + (ελληνικά clans) = ακόμα πιο κοντά στην μετανάστευση...
Hydra Ιούνιος 10, 2009 #20828 Ιούνιος 10, 2009 Jaco παντα υπαρχει η εξαιρεση.Εμεις ειμαστε ολοι φιλοι και κολλητοι ,καθε μελος το γνωριζουμε και απο κοντα αν αυτο ειναι εφικτο και σαφως κραταμε επικοινωνια(ολη μερα skype).Τωρα να την ποσταρω την σελιδα....βλεπω το bann να ρχεται χαχαχαχ Παντως δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες,για αυτο εφτιαξα δικια μου clan.
Jaco Ιούνιος 10, 2009 #20829 Ιούνιος 10, 2009 Όσα έχω δει σε ονλινε σε αυτά που έχω παίξει έτσι είναι (grofάκια, ABC-DEFG..., heat κλπ)... απλά σε κάνουν να παίζεις σε ξένους σέρβερ... έχω χρόνια να μπω σε ελληνικούς, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν θα έχει αλλάξει τίποτα...
Hydra Ιούνιος 10, 2009 #20830 Ιούνιος 10, 2009 Tιποτα!!Προχτε μπηκα σε εναν,ολο βρισιες ,κατι κυπριοι με κρητικους και αθηναιους.Ολο καλαμαραδες ελεγαν και δεν μπορουσαμε να παιξουμε.Τον τελευταιο καιρο παιζουμε μονο wars σε private servers απο ESL,και βρισκουμε την ησυχια μας. Μιας και ανεφερα τους καλαμαραδες. Eπεσε μου το helmet!!!
ea6gka Ιούνιος 10, 2009 #20832 Ιούνιος 10, 2009 οι κυπριοι λενε τους ελληνες καλαμαραδες , ετσι μας κοροιδευουν δλδ . Γιατι να μην την εκτιμησουν
Goku Ιούνιος 10, 2009 #20834 Ιούνιος 10, 2009 λολ... τι καραγκιόζης είναι αυτός...? Καράβλαχος, αμόρφωτος και στρατόavlos... ότι πρέπει για καραβανάς σε φυλάκιο στην Σάμο...Κάπου τον είχα ακούσει να μιλάει (κάποιος τον είχε ξεπροστιάσει στο ιντερνετ) σε κάτι πιτσιρίκια και τους το έπαιζε θεούλης... Όσα δεν πιάνει η αλεπού που λένε... Βασικά δεν υπάρχει ελληνικό clan που να μην γίνονται καραγκιοζιές... κάτι περίεργοι που τρώγανε σφαλιάρες στο στρατό, βγάζουν όλα τους τα αποθημένα... μια βόλτα από τα φόρουμς να κάνεις και καταλαβαίνεις... μέχρι και ιεραρχία και βαθμούς πεζικού έχουν, για να την λένε ο ένας στον άλλο... Οπότε (αποτέλεσμα εκλογών) + (e-shop πρώτο μαγαζί) + (ελληνικά clans) = ακόμα πιο κοντά στην μετανάστευση... ρε παιδια μονο εγω δεν βρησκω τπτ με το search?
GruntGR Ιούνιος 10, 2009 #20835 Ιούνιος 10, 2009 Δοκιμασε "greek operation forces" Το video που λεει o jaco δυστηχως δεν παιζει στο youtube, ειχα παιξει ομως μια φορα cod4 με το παλικαρι που το ανεβασε, τρελη περιπτωσαρα κι αυτος, το αστειο ειναι πως μετα αποτι εκανε δεν τον διωξανε
johnsonb Ιούνιος 11, 2009 #20836 Ιούνιος 11, 2009 Καληνυχτα από μένα to all,πάω για ύπνο,και χαλαρώστε βρε παιδιά,ο καθένας ότι πιστεύει/νομίζει. Αχχ και έχω την εντύπωση ότι δεν έχει μπαταρία το psp...
Nephiλiμ Ιούνιος 11, 2009 #20837 Ιούνιος 11, 2009 Δοκιμασε "greek operation forces" Το video που λεει o jaco δυστηχως δεν παιζει στο youtube, ειχα παιξει ομως μια φορα cod4 με το παλικαρι που το ανεβασε, τρελη περιπτωσαρα κι αυτος, το αστειο ειναι πως μετα αποτι εκανε δεν τον διωξανε thanks for the input mate. Εκατσα και διαβασα καμια 30αρια σελιδες για αυτους. το τι διαβασα δεν λεγεται εδω. Επισης μερικοι απο δαυτους συνεχιζουν και σημερα με παρομοιο "ιδεολογικο" προφιλ. Καλημερα!
Hydra Ιούνιος 11, 2009 #20838 Ιούνιος 11, 2009 Χαχ αυτοι οι GR-OF παντα ετσι ηταν,εδω γραφτηκα στην ομαδα cs:source και μας εκαναν προπονισεις και καλα,ποοοι οι noob,που περα απο aim skill δεν ηξεραν τιποτα.Ουτε συστηματα ουτε τπτ.Εδω μας ανελυαν για κανα 2ωρο στο TS πως χωρισε ο Γιωργης απο τη Μαγδα.Σιγα μην καθομουν κι αλλο....:bye:Btw ιδεα μου η το site τους(το καινουριο κυριως) ειναι πιο μουφα και απο μουφα?Ουτε free host να ταν.
greekfragma Ιούνιος 11, 2009 #20839 Ιούνιος 11, 2009 Καλημέρα.....σήμερα θα με φαν οι δρόμοι.....περί τα 150χιλιόμετρα διαδρομών.
SLN Ιούνιος 11, 2009 #20840 Ιούνιος 11, 2009 δεν εχει σημειωθει Θανατος ΠΟΥΘΕΝΑ στον κοσμο που η ΑΙΤΙΑ του να ειναι το παθητικο καπνισμα.edit:μην μου φερεις παραδειγμα το "χαρτι" της κυβερνησης με την εξαγγελια του νεου μετρου-που αναφερει κατι τετοιο καθως δεν στεκει καν.Για εξηγησε μου σε παρακαλω που αλλου εχεις δει εταιρια να δεχεται "ΑΝΑΙΤΙΑ και ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" την αναγραφη τοσων μηνυματων επανω στα προιοντα της που να αποτρεπουν/εμποδιζουν την πωληση τους...Εδω μια "βρωμα" βγαινει για ορυκτελαιο στα αραβοσιτελαια μιας παρτιδας, και πανικοβαλλεται ολη η αγορα, και βγαινουν εταριες να διαψευσουνε, να καθυσηχασουνε, να αποσυρουνε κλπ κλπ.Και επι τοσα χρονια οι ΙΔΙΕΣ οι εταιριες δεχονται την αναγραφη ολων αυτων των μηνυματων (που ειμαι σιγουρος οτι ενα προς ενα θα τα εχουνε ψαξει αν ισχυουνε...) και εσυ ερχεσαι και λες "proof?"Λεμε και καμμια λαλακια να περναει η ωρα....ε?Για πες μου, αν για παραδειγμα, αυριο βγει ενα προιον π.χ. ο νεσκαφε, και γραψει πανω "Προσοχη η καταναλωση αυτου το προιοντος μπορει να οδηγησει σε θανατο, σε ανικανοτητα, σε καρδιακες παθησεις κλπ κλπ" τι αντικτυπο θα εχει στο νες αυτο... Θα ξαναγορασεις?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.