sakis_the_fraud1416003252 Ιούνιος 10, 2009 #20781 Ιούνιος 10, 2009 ΑΝ δεν γουσταρετε αυτο που υπαρχει, με το να μην πας, αφηνεις την τυχη σου στους αλλους που θα πανε και ισως ψηφισουν κατι που εσυ δεν γουσταρεις. Εν μέρη αποδεχεσαι το γεγονος.μπορεις κάλλιστα να πας και να ψηφισεις αυτο που σε εκφραζει, ή στην χειροτερη να ριξεις το ακυρο σου και να φυγεις. Στην ουσια σε ρωτανε ποιος θελεις να ειναι ο εκπροσωπος σου και εσυ λες δεν με νοιαζει, βγαλτε εσεις οποιον θελετε και μετα βγαινεις και κραζεις οτι αυτοι που στειλαμε ειναι για τα μπαζα. Μα οταν σε "ρωτησαν" ουτε καν "απαντησες"! @ Hydraμιας και τα εχω προσφατα, να σου πω πως αν εσυ, εγω και γενικα οσοι ειναι κοντα σε αυτην την ηλικια δεν κανουμε κατι δεν προκειται να προσεξει καποιος αυτο το προβλημα. Αν δεν το νιωσεις στο πετσι σου δεν το καταλαβαινεις. Το θεμα ειναι, εμεις που το νιωθουμε, τι κανουμε; ψηφιζουμε παραλια;
Hydra Ιούνιος 10, 2009 #20783 Ιούνιος 10, 2009 Οτι εχω δει να γινεται απο μεριας μας ειναι οι πορειες στο πιο ακραιο σταδιο,αλλα και παλι ειναι υποκινουμενες.Ισως μπορει να γινει κατι αμα τα παιδια σκευτονται το κοινωνικο συμφερον και οχι το δικο τους.Μου την δινει πολυ να ακουω παιδι της ηλικιας μου να μου λεει τωρα "Φιλε εγω εχω μεσο θα παω ναυτικο","ο πατερας μου εχει εναν φιλο που χει εναν φιλο που η φιλη του θα με βαλει στο δημοσιο" τλπ.Κατσε ρε φιλαρα,αμα πας στρατο 9 μηνες θα παθεις κατι?Με αυτη τη λογικη δεν αλλαζει τιποτα,κατηγορουμε αυτους αλλα και εμεις...μες στην λουφα,ισως αυτοι μας καταντησαν ετσι,δεν ξερω,παντως αγαθα κοποις κτωνται και οπως ειπες δεν γινεται κατι με το να καθομαστε,αμα ειναι να γινει ομως κατι να γινει με υπευθυνοτητα και αγαπη.
SirDiman Ιούνιος 10, 2009 #20785 Ιούνιος 10, 2009 Δηλαδή πως σου φαίνεται οταν παει να ψηφίσει κάποιος παππούς 80 χρονων και το χαρτι του το εχει έτοιμο ο γιος του πχ??
hayabusa Ιούνιος 10, 2009 #20787 Ιούνιος 10, 2009 δεν εχω επιλογη δηλαδη; έχεις, απλά αν επιλέξεις να μην ψηφίσεις μετά δεν έχεις κανένα δικαιωμα να διαμαρτυρηθείς για όσα γίνουν
GruntGR Ιούνιος 10, 2009 #20789 Ιούνιος 10, 2009 Πω εγραψα 04 Γεωμετρια :mamba:EDIT: Να ρωτησω κατι,φτιαχνουμε ενα wordpressed site με ενα παιδι για εναν ομιλο θα το ελεγα με ομαδες σε πολλα online παιχνιδι,FPS κυριως,οπως οι Greek Operation Forces ενα πραμα και αναρωτιομουν αν το ποσταρα εδω θεωρειται διαφημιση ε? Για κανε ενα προχειρο search στο forum με keywords gr-of olympus και ban, νομιζω θα βρεις την απαντηση που ξαχνεις
Hydra Ιούνιος 10, 2009 #20790 Ιούνιος 10, 2009 Για κανε ενα προχειρο search στο forum με keywords gr-of olympus και ban, νομιζω θα βρεις την απαντηση που ξαχνεις χαχαχα οκ το ειδα:man_in_love:
Nephiλiμ Ιούνιος 10, 2009 #20791 Ιούνιος 10, 2009 ακριβυνε κ' ο Old Holborn.Καταραμενοι τωρα θα ψαχνω περιπτερο που δινει τα φιλτρακια 1.30 -αντι για 1.50- για στρογγυλο 5ευρω.
LevelOne Ιούνιος 10, 2009 #20793 Ιούνιος 10, 2009 Απο 1η Ιουλίου το κάπνισμα στους χώρους του TheLab.gr τιμωρείται δι' ανασκολοπισμού...
Κοπρίτης Ιούνιος 10, 2009 #20794 Ιούνιος 10, 2009 Εχουμε περάσει και χειρότερα μικρέ. Όταν θα μεγαλώσεις, θα δείς οτι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου τύχει είναι να χάσεις την ελπίδα σου. Για αυτό παλεύουμε.Κι εγώ τα πέρασα όλα αυτά (τρεξίματα, μαθήματα, κλπ). Κι όμως, όταν μου λέει η γιαγιά μου (γεννημένη τη δεκαετία του 1920, σε ένα πάμφτωχο χωριό της Θεσπρωτίας), τι πέρασε, και τι κατάφερε στη ζωή της, ξεκινόντας από το 0, θεωρώ ότι είμαι ηλίθιος αν νομίζω ότι εγώ έχω δυσκολίες στη ζωή μουοπως τα λεει ο Αστροπολλοι περασαν πολλες δυσκολιες (και δε μιλαμε για σχολειο και φροντιστηρια κτλ)αλλα το κυριοτερο τους κινητρο ηταν παντα η ελπιδα για κατι καλυτερογια δες μεχρι πριν απο λιγα χρονια ποσοι εστω και μια δουλεια στην οικογενειαξεπερασαν τις δυσκολιες των καιρων τουςκαι καταφερναν και ορθοποδουσαν, σπουδαζαν παιδια, εχτιζαν/αγοραζαν ενα σπιτι (μπορει κι ενα μαγαζι)για δες σημερα τι γινεταισε ελευθερους επαγγελματιες αλλα και ιδιωτικο τομεαπου ειναι η ελπιδα?πραγματικα φοβαμαι οτι θα καταντησω σαν καποιους απαισιοδοξους γνωστους μουπου βλεπουν τη μονη διεξοδο απο αυτο το τελμαμε τη μορφη καποιου συνταρακτικου γεγονοτοςπολεμος, καταστροφη κτλσαν τον μονο τροπο δλδ για να υπαρξει συσπειρωση και κοινος στοχος στο μυαλο των χαμενων πολιτων
darien Ιούνιος 10, 2009 #20795 Ιούνιος 10, 2009 Τις έχουν ξεσκίσει τις τιμές. Μια χαρά δεν ήταν το πακέτο στρόγγυλο στα 3 ευρώ (που και έτσι πανάκριβα ήταν); Το 20λεπτο τι το'θελαν;
eleozz Ιούνιος 10, 2009 #20796 Ιούνιος 10, 2009 http://parenting.leehansen.com/downloads/coloring/Patriotic/USA/peace-fingers.gif και για οσους δεν το καταλαβαν Peace ουτε οι πολιτικοι στα παραθυρα να ήσασταν
Nephiλiμ Ιούνιος 10, 2009 #20797 Ιούνιος 10, 2009 Τις έχουν ξεσκίσει τις τιμές. Μια χαρά δεν ήταν το πακέτο στρόγγυλο στα 3 ευρώ (που και έτσι πανάκριβα ήταν); Το 20λεπτο τι το'θελαν;20 cents x 4.000.000 packs a day (αν πουμε οτι καπνιζουν ενα πακετο την ημερα) καταλαβαινεις τι κερδος εχει το κρατος.
hayabusa Ιούνιος 10, 2009 #20798 Ιούνιος 10, 2009 και είστε τόσο μπούφοι (για να μην πω τίποτα χειρότερο) που εξακολουθείτε και να πεθαίνετε εθελοντικά και να τους δίνετε λεφτά...σόρρυ αλλά καλά να πάθετε
Nephiλiμ Ιούνιος 10, 2009 #20800 Ιούνιος 10, 2009 και είστε τόσο μπούφοι (για να μην πω τίποτα χειρότερο) που εξακολουθείτε και να πεθαίνετε εθελοντικά και να τους δίνετε λεφτά...σόρρυ αλλά καλά να πάθετε Ο καθενας εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει στο σωμα του. Μπουφοι ειναι και τα 15χρονα με τα Ζ που τρεχουν σαν τα διαολια και πεθαινουν εθελοντικα so what? Δεν τα κλεβω τα λεφτα απο εκκλησιες anyway. Επισης δεν μπορω τους "φανατικους αντικαπνιστες" και με τη βουλα. και πεθαινουν και οι παθητικοι καπνιστες παραδιπλα proof? δεν εχει σημειωθει Θανατος ΠΟΥΘΕΝΑ στον κοσμο που η ΑΙΤΙΑ του να ειναι το παθητικο καπνισμα. edit:μην μου φερεις παραδειγμα το "χαρτι" της κυβερνησης με την εξαγγελια του νεου μετρου-που αναφερει κατι τετοιο καθως δεν στεκει καν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.