Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Όπως είπε σήμερα σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ ο κ. Παπακωνσταντίνου (Επικεφαλής ευρωψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ και Εκπρόσωπος τύπου του κινήματος), "Η κοινωνία ρυθμίζεται από αυτούς που συμμετέχουν στις εκλογές". Καθίστε όλοι στον άξονα των z όσοι δε ψηφίσατε τώρα.

ενω οσοι ψηφισανε καθονται σε αλλους αξονες ;

αφου την κοινωνια τη ρυθμιζουν αυτοι που ψηφιζουν , καλα τα χουν παει μεχρι τωρα.

ωραιες οι γενικευσεις ...

Αν πήγαινε το 50% να ψηφίσει και ψήφιζε μικρά κόμματα θα έβλεπες ποιος θα καθόταν στον z. Είναι θέμα συγχρονισμού καθαρά μιας και σε μια κοινωνία όλες οι ομάδες που την αποτελούν αλληλοεπηρρεάζονται.

Αν πήγαινε το 50% να ψηφίσει και (Αν) ψήφιζε μικρά κόμματα θα έβλεπες ποιος θα καθόταν στον z. Είναι θέμα συγχρονισμού καθαρά μιας και σε μια κοινωνία όλες οι ομάδες που την αποτελούν αλληλοεπηρρεάζονται.

Αν η γιαγια μου ειχε ανθρακικο, θα ητανε γκαζοζα...

Ασε μας ρε...

ενω οσοι ψηφισανε καθονται σε αλλους αξονες ;

αφου την κοινωνια τη ρυθμιζουν αυτοι που ψηφιζουν , καλα τα χουν παει μεχρι τωρα.

ωραιες οι γενικευσεις ...

εξυπναδες , χωνεψε οτι πρεπει να ψηφιζεις και ασε τις λαλακιες τυπου Λαζοπουλος

εξυπναδες , χωνεψε οτι πρεπει να ψηφιζεις και ασε τις λαλακιες τυπου Λαζοπουλος

Ο Λαζοπουλος σας μαρανε!!Καλυτερα απο το να βλεπει Αδωνη ...Την Πετρουλα ομως την βλεπετε...σας χαλαει?οχι,μα ουτε και τον ΣΤΑΡ χαλαει :shifty:

Αμα εσυ εισαι ευχαριστημενος απο αυτους που ψηφιζεις,συνεχισε να τους ψηφιζεις.Βεβαια το ξερεις οτι αυτους ψηφιζεις χρονια και δεν βλεπεις προκοπη,αλλα συνεχιζεις.Καλη συνεχεια :bye:

Οι πολιτες μιας κοινωνιας εχουν υποχρεωσεις και δικαιωματα,τη στιγμη που αυτοι εχουν μονο δικαιωματα,οχι ουτε εγω δεν βαζω στον εαυτο μου πρεπει μεχρι να συμμορφοθουν.

Αμα εσυ εισαι ευχαριστημενος απο αυτους που ψηφιζεις,συνεχισε να τους ψηφιζεις.Βεβαια το ξερεις οτι αυτους ψηφιζεις χρονια και δεν βλεπεις προκοπη,αλλα συνεχιζεις.Καλη συνεχεια :bye:

Που ξέρεις τι ψηφίζει...?

Ποιος είσαι, ο Μάκης...?

Ο Λαζοπουλος σας μαρανε!!Καλυτερα απο το να βλεπει Αδωνη ...Την Πετρουλα ομως την βλεπετε...σας χαλαει?οχι,μα ουτε και τον ΣΤΑΡ χαλαει :shifty:

Οι πολιτες μιας κοινωνιας εχουν υποχρεωσεις και δικαιωματα,τη στιγμη που αυτοι εχουν μονο δικαιωματα,οχι ουτε εγω δεν βαζω στον εαυτο μου πρεπει μεχρι να συμμορφοθουν.

τι να σου πω , αφου δε καταλαβαινεις οτι εχεις την ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ οτι η αποχη ειναι επιλογη δεν μπορω να σε βοηθησω. Η αποχη ειναι ψηφος στην απαθεια και στην αδιαφορια , δλδ οτι παρακαλανε αυτοι εκει μεσα να γινουν , να μην νοιαζεσαι για να σε ξεσκισουν.

Πιστευε οτι θελεις,εγω κανω οτι θεωρω σωστο,λες και τωρα δεν με ξεσκιζουν,ασε μας μωρε!!!:slap:

γενικά συμφωνώ με τον ea6gka, αλλά διαφωνώ με τους χαρακτηρισμούς. Παρακαλώ να παραμείνουμε κόσμιοι, γιατί αλλιώς θα τιμωρηθεί η ομάδα μας :p

Όταν είμαστε πολύ νέοι νομίζουμε ότι ξέρουμε πολλά, αλλά αρκετές φορές (όχι πάντα) είναι ψευδαίσθηση... επειδή κάποια στιγμή hydra θα έρθει η ώρα (ίσως και όχι) που θα δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, δηλαδή θα αποκτήσεις την ικανότητα να συνδέσεις μόνος σου τα κομμάτια του παζλ και δεν θα αφήνεις άλλους να το κάνουν για σένα (με την έννοια ότι δεν θα δέχεσαι έτοιμες εξηγήσεις), τότε θα δεις τα πράγματα διαφορετικά...

Δεν έχουμε και χάσμα γενεών, αλίμονο, αλλά αν δεν περάσεις από κύματα δεν νιώθεις... και όταν λέω κύματα εννοώ τα basics, επιβίωση στην πραγματικότητα...

Αν η γιαγια μου ειχε ανθρακικο, θα ητανε γκαζοζα...

Ασε μας ρε...

Αν θες να κολλάς στις λέξεις πρόβλημά σου, κακεντρεχή :p

Jaco,ποσο χρονων εισαι?Ισως να μην καταλαβενεις τι περναω εγω και οποιοδηποτε αλλο παιδι της ηλικιας μου και τα λεμε αυτα.Σκεψου μονο οτι φετος πηγαινα Σεπολια - Περιστερι 25 λεπτα με τα ποδια πηγαιμος και γυρισμος αλλα 25 με μια τσαντα 7+ κιλων στον ωμο.Γυρναγα σπιτι στις 2μισι,στις 3 ειχα φροντηστιριο μεχρι τις 7 και τις παρασκευες μεχρι τις 8 και εκτος Παρασκευης ,εκανα Γερμανικα στις 7μισι με 10μισι.Γιατι στις αλλες χωρες δεν τα τραβανε αυτα?Να τους ευχαριστω για ποιο λογο?Για την εξαθλιωση που αναγκαζομαι και τρωω καθε μερα η για το δηθεν ενδιαφερον τους που σερνουν τα κακομοιρα τα παιδια στους δρομους σε πορειες και γλεντια .Στην αρχαια Ρωμη αυτοι λεγονταν οχλος και κυριο χαρακτηριστικο τους ηταν η ξεπουλημενη τους συνειδηση,τιποτα δεν αλλαξε .Σαν ατομο δεν εχω πολλα παραπονα για τα δεδομενα της Ελλαδας ,αλλα για τα Ευρωπαικα δεδομενα εχω καποια :)

Δεν ειπα να συμβιβαζομαστε,η ψηφος ειναι δυναμη οταν ο λαος την χρησιμοποιει με συνεση,το 60% ψηφιζει τα ιδια κα8ε φορα γιατι εχουν καταταξει τους εαυτους στους φανατικους("τρεχω στις συγκεντρωσεις της Αλεκας κτλπ"),λες και αμα παραδεχτους οτι μετανιωσαν για την ψηφο τους θα τους πουν ασταθεις. pff...

Το δικαίωμα ψήφου είναι ότι μας έχει απομείνει. Πάρτε το χαμπάρι. Εκτός αν μαζευτούν 5 εκατομμύρια Έλληνες και μπουκάρουν στην βουλή και τα καθαρίσουν όλα και κάνουμε μια νέα αρχή. Όλοι εσείς που περιφρονείτε την ψήφο, να σας υπενθυμίσω ότι Έλληνες(και άλλοι) έχυσαν το αίμα τους σε αυτά τα χώματα για να καθόμαστε άνετα στις παραλίες, να μπορούμε να ψηφίζουμε και να μην μιλάμε Ιταλικά και Γερμανικά. Και το μόνο αντιστάθμισμα που έχει μείνει ενάντια στο σύστημα είναι η ψήφος. Όταν σας δίνεται η ευκαιρία για αλλαγή, εσείς πήγατε στην παραλία. Μπράβο μας.

Jaco,ποσο χρονων εισαι?Ισως να μην καταλαβενεις τι περναω εγω και οποιοδηποτε αλλο παιδι της ηλικιας μου και τα λεμε αυτα.Σκεψου μονο οτι φετος πηγαινα Σεπολια - Περιστερι 25 λεπτα με τα ποδια πηγαιμος και γυρισμος αλλα 25 με μια τσαντα 7+ κιλων στον ωμο.Γυρναγα σπιτι στις 2μισι,στις 3 ειχα φροντηστιριο μεχρι τις 7 και τις παρασκευες μεχρι τις 8 και εκτος Παρασκευης ,εκανα Γερμανικα στις 7μισι με 10μισι.Γιατι στις αλλες χωρες δεν τα τραβανε αυτα?Να τους ευχαριστω για ποιο λογο?Για την εξαθλιωση που αναγκαζομαι και τρωω καθε μερα η για το δηθεν ενδιαφερον τους που σερνουν τα κακομοιρα τα παιδια στους δρομους σε πορειες και γλεντια .Στην αρχαια Ρωμη αυτοι λεγονταν οχλος και κυριο χαρακτηριστικο τους ηταν η ξεπουλημενη τους συνειδηση,τιποτα δεν αλλαξε .Σαν ατομο δεν εχω πολλα παραπονα για τα δεδομενα της Ελλαδας ,αλλα για τα Ευρωπαικα δεδομενα εχω καποια :)

Δεν ειπα να συμβιβαζομαστε,η ψηφος ειναι δυναμη οταν ο λαος την χρησιμοποιει με συνεση,το 60% ψηφιζει τα ιδια κα8ε φορα γιατι εχουν καταταξει τους εαυτους τους φανατικους("τρεχω στις συγκεντρωσεις της Αλεκας κτλπ")

Εχουμε περάσει και χειρότερα μικρέ. Όταν θα μεγαλώσεις, θα δείς οτι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου τύχει είναι να χάσεις την ελπίδα σου. Για αυτό παλεύουμε.

Κι εγώ τα πέρασα όλα αυτά (τρεξίματα, μαθήματα, κλπ). Κι όμως, όταν μου λέει η γιαγιά μου (γεννημένη τη δεκαετία του 1920, σε ένα πάμφτωχο χωριό της Θεσπρωτίας), τι πέρασε, και τι κατάφερε στη ζωή της, ξεκινόντας από το 0, θεωρώ ότι είμαι ηλίθιος αν νομίζω ότι εγώ έχω δυσκολίες στη ζωή μου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.