Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Νταξ... το δα και αυτό, πέτυχα μια αφίσα με τον Μάνο, έναν ατάλαντο ηθοποιό και άλλη μια γκόμενα με γνωστή φάτσα, να φιγουράρουν για νέο κόμμα... :hehe:

Μπα σε καλό τους, γελάσαμε... συμπληρώθηκε το καρέ...

Έχουν μυριστεί όλοι τον μισθό του ευρωβουλευτή και σκοτώνονται ποιος θα φάει καρέκλα... αργόσχολοι, τεμπελχανάδες... :TD:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
δεν φταίνε αυτοί. φταίνε αυτοί που είναι άξιοι αλλά δεν ασχολούνται

Εγώ νομίζω ότι φταίνε αυτοί που ψηφίζουν τους ανάξιους..

Αν τα χρήματα αυτά είναι κλεμμένα από το ελληνικό δημόσιο, οπότε από τους φόρους μου, τότε να τους δημεύσουν την παράνομη περιουσία...

Αλλά όμως να βάλουν φυλακή και όλους τους πολιτικούς που τα τσέπωσαν και να δημεύσουν τις περιουσίες τους...

Τότε θα μιλάμε για δικαιοσύνη...

Πάντως έχουν γίνει ρόμπα... δεν μπορούν να πέσουν πιο χαμηλά, είναι ήδη πάτο εδώ και καιρό...

Ναι αλλα μην το πάμε και ανάποδα...

Επειδή δεν μπήκαν φυλακή οι πολιτικοί, να μην πληρώνουν για αδικήματα και οι πολίτες...

Η Ιστορία ειναι γεμάτη με τέτοιες ιστορίες, αυτό δεν ειναι άλλοθι για ατιμωρησία των μελλοντικών "ενόχων"

Εχω ανεβάσει το άρθρο και στα αστεία video.

Δεν κατάλαβα,ο eminem μόνο τον πωπούλη του τυπά έφαγε στην μάπα?:hehe:

Εγώ νομίζω ότι φταίνε αυτοί που ψηφίζουν τους ανάξιους..

Ναι δεν αντιλέγω αλλά, δεν ξέρεις (όπως έχουμε καταντήσει) εκ των πρότερο τι σόι γουρούνι θα σου βγει?.;)

και οι άνθρωποι έχουν γρίπη

άρα, οι άνθρωποι είναι γουρούνια :p

//η κοινή γρίπη, μάλιστα, έχει σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους από τη γρίπη των χοίρων το 2009, και έχουν κολλήσει περισσότεροι άνθρωποι. Όμως το άλλο είναι πανδημία. Ρε ούρτου...

τα γουρουνια εχουν γριπη.

Τα κακοταισμένα μπορεί...

Τα άλλα μόνο γουρουνοσκ... κάνουν και ούτε ενέργεια δεν μπορούμε να τα κάνουμε :crazy_pilot:

Καθυστέρησα ραααααα:hehe: sit!

Καθυστερημένη ευχή: Να σου ζήσει ρε dubber όπως θέλετε/θέλει να τον δείτε. :)

@Neph: βούλσιτ. Βάλε όλο το άρθρο ραα :p (Μήπως να το βάζαμε και στην κεντρική ?:p)

Έτσι...γυναίκες να οδηγούν SUV....στα διάλα

090602194237.jpg

090602194146.jpg

Η τύπισα βγαίνει από στενό πλάτους 2 μέτρων σε δρόμο πλάτους 15 μέτρων αέρα πατέρα ούτε που σταμάτησε.

Το στενό είναι αυτό αριστερά...κοιτάχτε που είναι σταματημένο το αυτοκίνητο...όχι..δεν χτύπησε κάποιο που κατέβαινε(δεξια στην φωτο) αλλά στο ανέβασμα(αριστερά στην photo)..σκεφτείτε αν πάτησε έστω και λίγο φρένο...

090602194006.jpg

οοοοοοοοοοχι δεν πάτησε καθόλου.....να δείξω και που έφτασε το focus μετά από 2 κύκλους στον αέρα.

090602194043.jpg

Για να έκανε τόση ζημιά στο focus και στο merc να στράβωσε λίγο προς τα δεξια η τραβέρσα..πρέπει να το χτύπησε με αρκετά χιλιόμετρα οπότε έγινε μπαμ και κάτω.

Ποποπο τι είναι τούτα πάλι; Κίνδυνος θάνατος λέμε....ευτυχώς δεν είχαμε τίποτε χειρότερο....Σε ποιά περιοχή;

Η γυναίκα πάντως καλή btw...

Σημερα μου ηρθαν τα ασφαλιστρα του smart. 520euro!!!!

Παιρνω τηλ. τον ασφαλιστη και μ λεει. Καινουρια αποφαση, αν εισαι κατω απο 23 ή νεος οδηγος και τρακαρεις πληρωνεις στην ασφαλιστικη το 160% του ασφαλιστρου ή αλλιως πληρωνεις + 80% (εξου και τα 520) και σε περιπτωση που στουκαρεις δεν πληρωνεις!

Δλδ ή πληρωνεις 520 ή κανονικα 290 αλλα αν τρακαρεις πληρωνεις extra 460... :rant:

Ποποπο τι είναι τούτα πάλι; Κύνδινος θάνατος λέμε....ευτυχώς δεν είχαμε τίποτε χειρότερο....Σε ποιά περιοχή;

Η γυναίκα πάντως καλή btw...

Παπάγου...

το focus ανέβαινε την Αναστάσεως για όποιον ξέρει.

Το κουλό είναι ότι εγώ περίμενα 1 παραλληλο κάτω απ την γκόμενα για να περάσω απέναντι(ότι αυτή δεν κατάφερε) και το focusάκι το είδα να περνάει μπροστά μου.Με το που σταματάει κυκλοφορία και πάω να περάσω ακούω το μπαμ

Σημερα μου ηρθαν τα ασφαλιστρα του smart. 520euro!!!!

Παιρνω τηλ. τον ασφαλιστη και μ λεει. Καινουρια αποφαση, αν εισαι κατω απο 23 ή νεος οδηγος και τρακαρεις πληρωνεις στην ασφαλιστικη το 160% του ασφαλιστρου ή αλλιως πληρωνεις + 80% (εξου και τα 520) και σε περιπτωση που στουκαρεις δεν πληρωνεις!

Δλδ ή πληρωνεις 520 ή κανονικα 290 αλλα αν τρακαρεις πληρωνεις extra 460... :rant:

Μαν κάτι δεν σου λένε καλά.

Είμαι κάτω από 23 και το ασφάλιστρο είναι όσο θα έπρεπε.

Πια ασφαλιστική μιλάμε?

Η τιμή είναι για 6μηνο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.