Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

αυτός ο Καρατζαφέρης είναι φοβερός.απο τη μια στο debate λεει <<εμεις δεν κανουμε 1εκ. ευρω διαφημηση και θα τα δωσουμε στο ταμειο φτώχειας>> και απο την αλλη διαφημιζει το οτι δεν εκανε διαφημιση την οποια κανει τωρα...........:confused:

ΕΛΕΟΣ

παρε τον ενα και βαρα τον πανο στον αλλο...

αλλα δεν φταινε αυτοι εμείς που ψηφιζουμε φταιμε:suicide:

Και για όσους δε το ξέρουν.. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ DUBBER ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣ :crazy_pilot: Να σας ζήσει ρε! :)

ΘΑ ΠΗΞΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑ!!! ΘΑ ΛΙΩΣΕΙΣ...

και... θα κάνεις πολύ καιρό να κλείσεις μάτι συνεχόμενα πάνω από 4 ώρες... :hehe:

Μπράβο... υγεία και ότι καλύτερο στην ζωή του...

DUBBER Να σας ζήσει, :baby:περιμένουμε (ξεγυρισμένες) φωτό:clap::dance3::T::D

DUBBER Να σας ζήσει, :baby:περιμένουμε (ξεγυρισμένες) φωτό:clap::dance3::T::D

Kάτσε ρε μη το φλασάρει στη μούρη το παιδί και τρέχουμε βραδιάτικο :p

DUBBER να σας ζήσει

να εχει μια ζωη γεματη υγεια και ευτυχια

και οπως ειπε και ενας φιλος ποιο πανω.........ξεχνα τον υπνο συνεχόμενα πάνω από 4 ώρες...

happy month :p

Για καλοκαίρι καλα είμαστε με τον καιρό :crazy_pilot:

Ο καλύτερος της ζωής μου! Ευχαριστώ για τις ευχές όλους. Εύχομαι να έχουν όλοι την ευτυχία να ζήσουν τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους αυτό το συναίσθημα που δεν περιγράφεται με τίποτα στο βαθμό που το ζεις στην πραγματικότητα.

Με έχει γονατίσει ψυχολογικά, έχω λιώσει στο κλάμα, έχω γίνει ο περίγελος στο "Μητέρα".

Ευχαριστώ και πάλι και αντεύχομαι.

edit: Όσο για τον ύπνο, είμαι καθημερινά με ελάχιστες ώρες ύπνου, κοιμάμαι πάντα μετά τις 4 και ξυπνάω στις 8, οπότε ελπίζω να είμαι οκ από το θέμα ξαγρύπνιας.

Στα πα, στα λέω και δω, έτσι να τ'ακούς. :p

Να σου ζήσει ο μπόμπιρας ρε μαν, να τον καμαρώνεις πάντα. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.