Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Σημερα εχει Supernatural στο ΣΤΑΡ στις 1 και κατι τα μεσανυχτα,ποια σεζον ειναι?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Guest kafrolabos

σημερα θα το σηκώσουμε:shout:

Guest kafrolabos1

ποιος σπάζεται και μου σβήνει τα nick? :weep:

Περιμένουμε απάντηση απο τον John!:happy2:
Χμμ δύσκολα πράματα... Θα σας ενημερώσω όταν θα έχω νέα... Soon i hope...:devil:

Οκ εμαθα,η δευτερη θα ναι!! νταξει πριν καμια βδομαδα ειδα και το τελευταιο επεισοδιο της 4ης σεζον,αξιζει ομως να τα ξαναδω στην TV γιατι αμα ειμαι στο pc βαριεμαι να τα βαζω...

Θα το επιβεβαιώσω αν είναι όταν μπει msn ο supernatural burned numbah 2.:hehe:

Άσχετο... Πέρσι απ'την TV κόλλησα εγώ με το supernatural που παιζε η πρώτη season.:dance3:

Σόρρυ αλλά δεν το κατάλαβα...Πέρασε το τρένο από πάνω της αλλά το κενό ήτανε μεγάλο ανάμεσα και απλά πέρασε από πάνω της ? λολ

Καλό Μήνα everybody :)

Πφφ για κλάματα είναι ρε συ... Αλλιώς έπρεπε να ξαπλώσει... Βασικά δεν έπρεπε να ξαπλώσει καθόλου,έπρεπε να το συζητήσει το θέμα γιατί κάποιο πρόβλημα θα είχε αλλά τεσπα...

Μάνο με λίγα λόγια πέρασε από κάτω απ'το τρένο γιατί δεν ήταν πάνω στις ράγες και το τρένο δεν την χτύπησε ήταν ψηλό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.