Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ρατσιστική φωτό βλέπουν τα ματάκια μου ? ? ? Γιατι ρε φίλε ο ακαρδος μαυρος να χτυπήσει τον καήμενο τον λευκό ? :D

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
400 χρονια σκλαβιας φιλοC...

it's payback :p

Εντάξει τόσα μετρήσαμε και εμεις οι Ελληνες x Τουρκοκρατίας . Αλλα δεν βγαινουμε στα ιντερνερντ να τους χαστουκίζουμε . Ειστε μάγκες εσεις οι μαυροι δλδ η μηπως εχετε φιλίες με τον αντμίν αυτου του σιτε ?

Χμ είδα το πιο περίεργο όνειρο που έχω δει ποτέ,αλά σφαίρα σκηνικό. :suicide:

Έλεος είχα μπει σε game χωρίς να το ξέρω,πήγα με τρένο και μου την έπεσε μια μέσα αλλά αυτή ήταν μάγισσα.Μετά φτάνω στο σπίτι ήταν πολύ μεγάλο με γαλάζιους τοίχους στις σκάλες.Εκεί είχε νερό που δεν κατάλαβα ποτέ γιατί.Μετά έβρισκα σκοτωμένα κορίτσια που ξέρω πχ στο playroom.Μετά φρίκαρα πάω πέφτω μεσα στο νερό για να παω γρήγορα στον πρώτο να φύγω και μου μιλάει ένας απ'το νερό και λέει διάφορα,και σε μια φάση του λέω γιατί τις πήρες όλες; και λέει: Γιατί θέλω να φύγεις και να τα ΣΒΗΣΕΙΣ ΟΛΑ! και φεύγω απ'το νερό και κάνω να ξαναμπώ και τρώω μια φλασιά ένα κορίτσι μέσα στο γεμάτο αίματα νερό να χορεύει με άσπρο φουστάνι και δεν μπήκα.Πάω παίρνω ένα laptop που χα εκεί γιατί κάτι κατάλαβα,και κάνω format στο κεντρικό pc και στο laptop και τέλος.:suicide::suicide::suicide:

Μπαααα,δεν βλέπω τώρα supernatural γιατί περιμένω να πάρω "ήχο".:hehe:

Είχα δει και ένα supernatural όνειρο με ένα ghostship να έρχεται πάνω μου νύχτα στην μέση του πουθενά και να'ναι ο πατέρας μου πάνω ντυμένος γαμπρός και να μου λέει να μπω από μια τρύπα κάτω απ΄το πλοίο και μετά να φύγω περνόντας ανάμεσα στις κολλημένες γεμάτο φύκια 80 τόνους προπέλες. :bad::sick::fie:

χαχαχα θα παρεις τον ηχο και θα ειναι σαν να παιρνεις το "αγιο" φως χα0χα0χαχαχ

μια σακούλα εφημερίδες πήγα να πετάξω σήμερα σε μπλε κάδο ανακλυκλωσης,ε λοιπόν άνθρωπος δεν εφτυνε μεσα με τιποτα,ένα σιχαμα.ενα μπραβο στους δοξασμένους υπερήφανους έλληνες...:nerd:

Αφου βαριούνται ρε

Εμεις μαζεύουμε 2-3 σακούλες και τις πετάμε οταν βγούμε με το αμάξι για ψωνια κτλ...

τι βαριούνται; να πετάξουν τα σκουπίδια τους στον σωστό κάδο και τις εφημερίδες,χαρτιά κλπ στον κάδο ανακύκλωσης ; :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.