Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

www.enet.gr/?i=news.el.article&id=78601

Iσραηλινοί ερευνητές ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή, το οποίο καταφέρνει να αποκωδικοποιήσει μέχρι τώρα μη αναγνώσιμα αρχαία κείμενα.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Η ΝΕΤ στην μετάδοση του αγώνα της Ελλάδας, έχει καλύψει το σημείο που γράφεται το όνομα της ομάδας των Σκοπίων ή είναι ιδέα μου ; :shifty:

δεν ειναι ιδεα του

απορια,απλα δεν ειναι τοσο σημαντικο για να ανοιξω νεο θεμα,φτιαχνω ενα pc για gaming και μου βγαινει 200ε πανω απο τον προυπολογισμο,μπορω να αφαιρεσω 2 πραγματα,τι ειναι πιο ανωδυνο απο τα 2?

μια 4870(θα εβαζα 2 για crossfire) ή ο Intel Postville 80GB SSD?

αν καποιος εχει ορεξη να μου πει θα το εκτιμουσα

κι' όμως...αν παρατήρησες ειχαν βαλει στην αρχή μια μαυρη σταμπα και μετά μια ασπρη (μιλάω για το πινακακι του σκορ)...η επιβεβαιωση ήρθε όταν για πρωτη φορα (σε κάποιο replay) έφυγε ο πινακας και η σταμπα εξαφανιστηκε μετα από λίγο

δεν ειναι ιδεα του

απορια,απλα δεν ειναι τοσο σημαντικο για να ανοιξω νεο θεμα,φτιαχνω ενα pc για gaming και μου βγαινει 200ε πανω απο τον προυπολογισμο,μπορω να αφαιρεσω 2 πραγματα,τι ειναι πιο ανωδυνο απο τα 2?

μια 4870(θα εβαζα 2 για crossfire) ή ο Intel Postville 80GB SSD?

αν καποιος εχει ορεξη να μου πει θα το εκτιμουσα

Ξέρετε τι θα πάθει και όποιος απαντήσει ε;:shifty:

Παίζουν Ελλάδα - σκόπια...?

Άσε να μαντέψω... έχουν κατέβει οι πεινασμένοι με σημαίες "Ι LOVE MAGAS ALEKSANDROS", "MAGAS ALEKSANDROS IS OURS", μασκότ Βουκεφάλα, παντού ήλιοι της Βεργίνας, πιστοποιητικά γνησιότητας προέλευσης από το αίμα του Μέγα και εμφανίσεις "Macedonia" με ταμπελίτσα "Made in USA"...?

Κρίμα που χάνω τέτοιο ντέρμπυ... Ποιος κερδίζει...?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.