ea6gka Σεπτέμβριος 4, 2009 #23422 Σεπτέμβριος 4, 2009 αυτο εχω να πω μονο , γιορτες παλιας πολης ρετσινα 1/2Kg=1.5 €
JohnG85 Σεπτέμβριος 5, 2009 #23423 Σεπτέμβριος 5, 2009 εμένα μου έχει λήψει αφάνταστα αυτό... Veggies, Sausages and Mash, with Yorkshire Pudding peas and veggie gravy Κάποια συνταγή για αυτό ?!
bezdim Σεπτέμβριος 5, 2009 #23424 Σεπτέμβριος 5, 2009 δες εδώhttp://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062679215&postcount=678
magicman Σεπτέμβριος 5, 2009 #23428 Σεπτέμβριος 5, 2009 πριν λιγο γυρισα απο το παραλια, παιζει να ηταν η ποιο χαλαρη δεθ που εχω δει.. φασαριες ελαχιστες... τπτ λεμε... αλλα κοσμο γεματο.. μου εκανε εντυπωση ποσοι πυροσβεστες ηταν... μιλαμε το μπλοκ τους ηταν πολυ μεγαλο.απο την αλλη, ασφαλιτες γεματο σε καθε μεγαλο δρομο....
geogeoland Σεπτέμβριος 5, 2009 #23429 Σεπτέμβριος 5, 2009 Επιβεβαιώνω. Απο πυροσβέστες πράγματι χαμός, είμασταν στο μπλόκ ακριβώς απο πίσω τους και είχε κοκκινήσει ο δρόμος.
Hydra Σεπτέμβριος 6, 2009 #23430 Σεπτέμβριος 6, 2009 Και ναυαγοσωστης πουθενα.Μ'αρεσει που πολλες παραλιες(εκτος Αθηνων) παιρνουν μπλε σημαια και δεν εχουν ναυαγοσωστη:cry: Ειναι ηλιθιοι δεν παιζει...
xrist Σεπτέμβριος 6, 2009 #23431 Σεπτέμβριος 6, 2009 Προς τ' αφεντικά το Πλαισίου: Πόσο ακόμη πρέπει να μειώσετε το προσωπικό των καταστημάτων σας για να ικανοποιηθεί η απληστία σας?Βρήκατε την δικαιολογία της κρίσης και στερειτε το ψωμι απο τα παιδια.ΑΠΛΗΣΤΟΙ
Hydra Σεπτέμβριος 6, 2009 #23432 Σεπτέμβριος 6, 2009 Δεν θα χρειαστει να παω. Δε ψωνιζω απο Πλαισιο. Δυστυχως,ευτυχως -ενας θεος το ξερει...:...:
hayabusa Σεπτέμβριος 6, 2009 #23433 Σεπτέμβριος 6, 2009 κάτσε ρε μαν, προφανώς μιλάει για αυτούς που γύρισαν το βίντεο. μην τρελαινόμαστε...
Jaco Σεπτέμβριος 6, 2009 #23434 Σεπτέμβριος 6, 2009 Προς τ' αφεντικά το Πλαισίου: Πόσο ακόμη πρέπει να μειώσετε το προσωπικό των καταστημάτων σας για να ικανοποιηθεί η απληστία σας?Βρήκατε την δικαιολογία της κρίσης και στερειτε το ψωμι απο τα παιδια.ΑΠΛΗΣΤΟΙΈπαιξε όντως τέτοια φάση...? Inside info...?Πάντως γνωστός μου που πήγε το Σαββάτο, μου είπε ότι κατάφερε με δυσκολία να μπει στο μαγαζί από τον κόσμο που είχε και μετά από πολύ ώρα περιπλανώμενος δεν κατάφερε να βγάλει άκρη και έφυγε και πήγε αλλού... Δηλαδή, έχουν κόσμο που σκάει χρήμα εκεί, ποια κρίση...? Α, και πριν από 2 βδομάδες που είχα πάει εγώ στο mall πάλι γινόταν πανικός...Πάντως αν ισχύει μείωση προσωπικού και έχουν τέτοια κίνηση, τότε απλά θα δημιουργήσουν δυσαρεστημένους πελάτες...
Hydra Σεπτέμβριος 6, 2009 #23435 Σεπτέμβριος 6, 2009 Προς θεου xrist,εγω λεω για αυτους που ειναι στο βιντεο ,δεν λεω για τους υπαλληλους στο Πλαισιο,δεν μου χουν κανει κατι.Λιγες φορες εχω παει και με εχουν εξυπηρετησει και με το παραπανω.
xrist Σεπτέμβριος 6, 2009 #23437 Σεπτέμβριος 6, 2009 κάτσε ρε μαν, προφανώς μιλάει για αυτούς που γύρισαν το βίντεο. μην τρελαινόμαστε...Sorry αλλιώς το κατάλαβα διορθώνω.Έπαιξε όντως τέτοια φάση...? Inside info...?Πάντως γνωστός μου που πήγε το Σαββάτο, μου είπε ότι κατάφερε με δυσκολία να μπει στο μαγαζί από τον κόσμο που είχε και μετά από πολύ ώρα περιπλανώμενος δεν κατάφερε να βγάλει άκρη και έφυγε και πήγε αλλού... Δηλαδή, έχουν κόσμο που σκάει χρήμα εκεί, ποια κρίση...? Α, και πριν από 2 βδομάδες που είχα πάει εγώ στο mall πάλι γινόταν πανικός...Πάντως αν ισχύει μείωση προσωπικού και έχουν τέτοια κίνηση, τότε απλά θα δημιουργήσουν δυσαρεστημένους πελάτες...Σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης τα παιδιά έχουν λαλήσει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.