Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

εχει ερθει σε κανεναν που εχει whats up μήνυμα που να λεει οτι αν το στειλε σε 5 αριθμους whats up θα κερδισει 500 λεπτα ????

μου ηρθε απο φιλο... αλλα λιγο βλακεια μου φαινεται....

Τρία κινητά εδώ,δεν έχει έρθει τίποτα.

Για δες τι τηλέφωνο έχει ο αποστολέας γιατί μάπα θα ναι σίγουρα.

Τρία κινητά εδώ,δεν έχει έρθει τίποτα.

Για δες τι τηλέφωνο έχει ο αποστολέας γιατί μάπα θα ναι σίγουρα.

τα χρησιμοποιείς και τα τρία ταυτόχρονα; :suicide:

Δύο είναι δικά μου,ένα s500 με what's up και ένα k850 με cu.Κανονικά το vodafone θα είχα μόνο αλλά ήταν ευκαιρία η τιμή να πάρω και το s500 να του βάλω what's up για να με παίρνει η μάνα μου. :p

Τα άλλα (4 εν λειτουργία συνολικά σε όλο το σπίτι) είναι της υπόλοιπης οικογένιας.

αμα εχεις και ασυρματο τηλ. + ασυρματο ρουτερ θα καταστραφεις απο την ακτινοβολια :S

ασυρματο keyboard/mouse

bluetooth στο κινητο

2-3 γιτονες με wifi

και καμια κεραια κινητης τηλεφωνιας

Not_again_cat.jpg

δουλεια να εχουν οι νεκροθαφτες

(θυμήθηκα το λουκι λουκ τωρα)

μετα σου λενε το καπνισμα βλαπτει σοβαρα την υγεια

(οχι οτι ειναι ψεματα αλλα να ηταν το μονο)

Σας έκανα τα μούτρα κρέας ή όχι? :tomato:

fish-and-chips-plate-small.jpg

τώρα άμα πω, ότι μου έχει λείψει το παρασκευιάτικο μενού με fish n chips, tartar sauce και εκείνο τον πουρέ αρακά, θα με πείτε μαζοχιστή??

αμα εχεις και ασυρματο τηλ. + ασυρματο ρουτερ θα καταστραφεις απο την ακτινοβολια :S
Δεν ξέρω τι λένε οι facepalmers,αλλά εγώ δεν την πάω την ακτινοβολία.:p

Να με καταστρέψει η ακτινοβολία απότoμα χλωμό,αλλά κάναν όγκο ή κάνα καρκίνωμα δεν τα γλύτωνα αν ήταν ανοιχτό το wifi τόσο κοντά που κάθομαι στο router.:p

Ασύρματο τηλ:Κλειστό (δεν έχω πρίζα)

Κινητά:Μακριά

WIFI:Κλειστό (ανοιχτό των γειτόνων αλλά δεν πιάνει καθόλου καλά εδώ.Επίσης θα πάει στο σαλόνι το router και θα ανοίξει το wifi γιατί βαρέθηκα το χύμα καλώδιο τηλεφώνου στο πάτωμα να κάνει βόλτα 15 μέτρα μέσα στο σπίτι καθιστικό (δίπλα στο σαλόνι)-my room)

Κινητά:Μακριά again

Μόνο EMF τρώω με το κιλό όταν κοιμάμαι γιατί έχω αγκαλιά ένα καλώδιο στην πρίζα,αλλά θα φύγει όταν πάρω πολύπριζο γιατί βαρέθηκα να τρέχω να ψάχνω πολύπριζο και στο τέλος να κάνω ερεύνα ποιός αγοράζει πολύπριζα 6 θέσεων για περίπου 1ε και τα πουλάει 7ε (απάντηση:περίπου το 90%).:p

σημερα εδινα μαθημα, ακριβως μπροστα μου καθεται ενα μελαχροινο πιπινι.... πρωτη φορα την ειδα...

δεν εχουμε πολλα στην σχολη μας(πληροφορικη).

κ τωρα με κανει add στο fb. κ βλεπω αυτην σε κατι φοτο αστα να πανε... βουρ στον πατσα λεμε... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.