Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Μια μικρή βοήθεια όποιος μπορεί.

Θα πιάσω την Αττική οδο από την αρχή της στο Μαρκόπουλο και θέλω να παω στην Εκάλη.

Ποια έξοδος της Αττικής οδού με εξυπηρετεί ;

Μεταμόρφωση.

Θα τον στείλουμε με πρόγραμμα ανταλλαγής πρωθυπουργών στην Ιρλανδία :hehe:

Καλό μ.... έχουμε κι εδώ..

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Μια μικρή βοήθεια όποιος μπορεί.

Θα πιάσω την Αττική οδο από την αρχή της στο Μαρκόπουλο και θέλω να παω στην Εκάλη.

Ποια έξοδος της Αττικής οδού με εξυπηρετεί ;

Μετα λογικα θα βγεις εθνικη και βγαινεις στο κομβο της βαρυμπομπης.. ανεβαινεις την αγιων σαραντα και μετα συνεχιζεις ελευθεριου βενιζελου :big_boss:

Μετα λογικα θα βγεις εθνικη και βγαινεις στο κομβο της βαρυμπομπης.. ανεβαινεις την αγιων σαραντα και μετα συνεχιζεις ελευθεριου βενιζελου :big_boss:

sorry αλλά το λογικά μου θύμησε αυτό

στο 2:30

:p

sorry αλλά το λογικά μου θύμησε αυτό

στο 2:30

:p

Ειπα λογικα γιατι μπορει να βγει κηφισιας οποια στην συνεχεια γινεται ελ. βενιζελου και παει για εκαλη;)

Εδώ και ένα μήνα περίπου έχω κλείσει τα εισητήρια για Θεσσαλονίκη για τις 4 Οκτωβρίου και μαθαίνω σήμερα ότι θα γίνουν εκλογές εκείνη την ημέρα... :hang2:

Στείλε κανα μήνυμα να πάμε για κανα τσουρεκι στιν Τερκενλη. :happy:

CIMG1628.JPG

Όποιος ξαναποστάρει φαγητό στο ΠΟΘ, καρφί thread-ban...

Κόλλησαν τα πλήκτρα από τα σάλια !

Ειπα λογικα γιατι μπορει να βγει κηφισιας οποια στην συνεχεια γινεται ελ. βενιζελου και παει για εκαλη;)

ναι βρε οκ, δεν το λέω επικριτικά, εγώ ούτε που έχω ιδέα από κει πάνω, απλά μου ήρθε αμέσως στο μυαλό.

Στείλε κανα μήνυμα να πάμε για κανα τσουρεκι στιν Τερκενλη. :happy:

CIMG1628.JPG

πω πω το πιο μαματο απ'όλα του τα τσουρέκια.. γέμιση κάστανο ..Φάνη:p.

Τα links είναι οκ,

photos και quotes είναι μαχαιριές :hehe:

Άσ'τα Χρήστο, άνετα έγλυφα την οθόνη αλλά βλέπει και κόσμος :D

Όποιος ξαναποστάρει φαγητό στο ΠΟΘ, καρφί thread-ban...

Κόλλησαν τα πλήκτρα από τα σάλια !

α.

δηλαδη μαζι με τα σουσαμια 2 ετων απο τα τοστ παιζει να φιτρωσει και τιποτα ε?:haha:

προσπαθώ να πιάσω το εικαστικό ή όποιο άλλο νόημα έχει η ζωγραφιά με βάση το θέμα......σαν ζωγραφιά πάντως είναι αρκετά περίτεχνη σε δυσκολία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.