hayabusa Σεπτέμβριος 2, 2009 #23281 Σεπτέμβριος 2, 2009 εγώ ακόμα προσπαθώ να καταλάβω που είδες την προπαγάνδα...άλλα άστο...δεν θα μας οδηγήσει πουθενα αυτή η κουβέντα...
pesto Σεπτέμβριος 2, 2009 #23282 Σεπτέμβριος 2, 2009 Astrolabos:Ο Ισοκράτης είπε αυτό.pesto: Ο Ισοκράτης δεν είπε αυτό.Astrolabos:Το ξέρω.pesto:Κάνεις προπαγάνδα.Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς;
astrolabos Σεπτέμβριος 2, 2009 #23283 Σεπτέμβριος 2, 2009 Τότε γιατι δεν το βγάζεις; Για να μπριζώνω κόσμο σαν εσένα και να το κάνει θέμα
PetrosD Σεπτέμβριος 2, 2009 #23284 Σεπτέμβριος 2, 2009 Ουτε εγω..............EDIT: Αναφερεται στο οτι δεν ξανατρωμε μπεικον.
Snips Σεπτέμβριος 2, 2009 #23285 Σεπτέμβριος 2, 2009 .. εκεί που θα μας οδηγήσει η κουβέντα αν την συνεχίσουμε, είναι ότι δεν είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ το παρών πολίτευμα. Η τουλάχιστον δεν έχει καμία σχέση με την Δημοκρατία του τότε. Και εννοείται ότι πλησιάζει περισσότερο την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ-ΤΥΡΑΝΝΙΑ του τότε. Ίσως εκεί να καταλήγει η διαφωνία που φαίνεται να υπάρχει.
Hohenstaufen Σεπτέμβριος 2, 2009 #23286 Σεπτέμβριος 2, 2009 Αυτό που λες είναι άκυρο, αν δεις το edited post μου θα καταλάβεις τις προθέσεις μου:"Εγώ απλά επισήμανα ότι η φράση αυτή δεν έχει ειπωθεί ή εννοηθεί από τον Ισοκράτη, και αφού συνειδητοποίησα ότι ο Astrolabos χρησιμοποιεί ψευδά το όνομα του Ισοκράτη εν γνώση του, κατάλαβα πως κάνει προπαγάνδα." Για να αποδείξεις ότι κάποιος κάνει κάτι, δεν είναι ανάγκη να γνωρίζεις και το σκοπό του Κάντου μήνυση. Ντάξ το καταλάβαμε οτι είναι λάθος. Και γω μπορώ να γράψω στην υπογραφή μου οτι ο Χίτλερ είπε: αγαπάω τους εβραίους. Αλλά δεν θα μου πεις βγάλτο. Εγω το θέλω εκεί και ο κόσμος ξέρει να ξεχωρίσει τι είναι σωστό και τι λάθος. Έλεος.
RootX Σεπτέμβριος 2, 2009 #23287 Σεπτέμβριος 2, 2009 Πρέπει να έχεις μεγάλη καψούρα με τον άστρο πάντως, πρώτα posts και να τα βάλεις με την υπογραφή του... μπας και σε κακοποίησε μικρό (aka ban/κάρτα στο άλλο σου account) ?
pesto Σεπτέμβριος 2, 2009 #23288 Σεπτέμβριος 2, 2009 Και γω μπορώ να γράψω στην υπογραφή μου Ο Χίτλερ αγαπάει τους εβραίους. Αλλά δεν θα μου πεις βγάλτο.Το θέμα είναι ότι εσύ είσαι ένας τυχαίος άσχετος στο internet αντίθετα με τον Ισοκράτη. :meeting:
KoMM Σεπτέμβριος 2, 2009 #23289 Σεπτέμβριος 2, 2009 ωραιοι χρυσοι οι αρχαιοι, αλλα ειναι ακριβως αυτο.αρχαιοι.
JohnG85 Σεπτέμβριος 2, 2009 #23290 Σεπτέμβριος 2, 2009 Απλά δεν καταλαβαίνω πως ήρθες κατευθείαν στο ΠΟΘ...εμένα μου πήρε κάνα χρόνο να το ανακαλύψω... LOL και εμένα @pesto Πραγματικά γιατί σε ενοχλεί τόσο πολύ ? Στην ουσία του δεν λέει κάτι σωστό που αποτυπώνει την κοινωνία που ζούμε ? Δες το σαν εξέλιξη των ρύσεων του Ισοκράτη λοιπόν από τον Αστρολάβο για να σου περάσει η κάψα Τίποτα δεν μένει στάσιμο ! Τόσα πράγματα έχουν παραφραστεί και αλλοιωθεί, σκοπίμως μάλιστα, όπως τα βιβλία για παράδειγμα στα σχολεία που είναι πολύ σοβαρότερο θέμα απο την υπογραφή ενός χρήστη στο internet. Μια διαμαρτυρία σου σε ένα από αυτά τα θέματα θα έπιανε περισσότερο τόπο. Γράφτηκες σε ένα τεχνολογικό forum και το πρώτο πράγμα που έχεις να θίξεις είναι η υπογραφή του Αστρολάβου ?! Μάλλον κάτι άλλο παίζει πίσω από την κουρτίνα! Δεν αγοράζεις έναν Postville να νιώσεις ?!
eleozz Σεπτέμβριος 2, 2009 #23291 Σεπτέμβριος 2, 2009 δεν παρατατε τους αρχαιους στην ησυχια τουςνα πατε να βρείτε και εσεις καμια γκομενα να υσηχασουμεffs σε τεχνολογικο forum βρισκόμαστε
winters Σεπτέμβριος 2, 2009 #23292 Σεπτέμβριος 2, 2009 Ο κωλόφαρδος ο πατέρας μου δουλεύει στη βουλή. 1 μήνας off τον Μάιο λόγω Ευροεκλογών 1 μήνας off τον Αύγουστο που υπολειτουργεί η Βουλή 1 μήνας off το Σεπτέμβρη λόγω εθνικών εκλογών Έχει κάνει 3 μήνες διακοπές και δεν έχει πάρει ακόμη άδεια.
Hohenstaufen Σεπτέμβριος 2, 2009 #23293 Σεπτέμβριος 2, 2009 Το θέμα είναι ότι εσύ είσαι ένας τυχαίος άσχετος στο internet αντίθετα με τον Ισοκράτη. :meeting: Omg....Τι δεν κατάλαβες απο αυτά που έγραψα? Σου ξαναλέω οτι ο κάθε επισκέπτης οταν θα κοιτάξει την υπογραφή του Αστρολάβου θα κρίνει μόνος του αν είναι σωστό η λάθος και θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Μας το είπες σε ένα ποστ οτι είναι λάθος και το καταλάβαμε. Τι δεν καταλαβαίνεις εσύ ανθρωπέ μου? Επειδή δεν έγραψα καλά το πρώτο ποστ για ξαναδιάβασετο το έκανα εδιτ. Ο κωλόφαρδος ο πατέρας μου δουλεύει στη βουλή.1 μήνας off τον Μάιο λόγω Ευροεκλογών 1 μήνας off τον Αύγουστο που υπολειτουργεί η Βουλή 1 μήνας off το Σεπτέμβρη λόγω εθνικών εκλογών Έχει κάνει 3 μήνες διακοπές και δεν έχει πάρει ακόμη άδεια. Wanna be friends?
Hydra Σεπτέμβριος 2, 2009 #23294 Σεπτέμβριος 2, 2009 Το θέμα είναι ότι εσύ είσαι ένας τυχαίος άσχετος στο internet αντίθετα με τον Ισοκράτη. To θεμα ειναι οτι στο παρον φορουμ ο Ισοκρατης θα ηταν ο μονος ασχετος και οχι αυτος.:hang2:
Kostas007 Σεπτέμβριος 2, 2009 #23295 Σεπτέμβριος 2, 2009 Ο κωλόφαρδος ο πατέρας μου δουλεύει στη βουλή.1 μήνας off τον Μάιο λόγω Ευροεκλογών 1 μήνας off τον Αύγουστο που υπολειτουργεί η Βουλή 1 μήνας off το Σεπτέμβρη λόγω εθνικών εκλογών Έχει κάνει 3 μήνες διακοπές και δεν έχει πάρει ακόμη άδεια. ALARM! βρεθηκε ο υπευθυνος που καταστρεφει τη χωρα ωστε να χουμε συνεχεια εκλογες
0x13 Σεπτέμβριος 3, 2009 #23297 Σεπτέμβριος 3, 2009 ο κόσμος ξέρει να ξεχωρίσει τι είναι σωστό και τι λάθος. Έλεος. Στάνταρ ;
cherryman Σεπτέμβριος 3, 2009 #23299 Σεπτέμβριος 3, 2009 Γιατι είναι κακή η προπαγάνδα; Τι ερώτηση είναι αυτή; Η προπαγάνδα είναι σκόπιμη διαστρέβλωση της αλήθειας με σκοπό την διακίνηση συγκεκριμένων θέσεων που εξυπηρετούν συγκεκριμένους -πολλές φορές κακόβουλους- σκοπούς. Αν εσύ πιστεύεις ότι η κοινωνία πρέπει να κατευθύνεται από συμφέροντα και όχι από την κοινή αλήθεια και την κριτική σκέψη, τι να πω, τρίζουν τα κόκκαλα των αρχαίων φιλοσόφων.Άσε το πως νομίζεις εσύ οτι χρησιμοποιείται η προπαγάνδα γενικά, τι σημαίνει με ενδιαφέρει, διάδοση απόψεων είναι η προπαγάνδα και δεν έχει τίποτα το στραβό αυτό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.