Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Με τις υγείες μας...

Και όπως είπε μία σήμερα στην Ελληνοφρένεια, 2 πράματα με "τρώνε".

Πότε θα γίνουν εκλογές και τι χρώμα μάτια έχει ο Αποστόλης....

Εγώ λέω για καφέ.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
photosphotospohtosphotos

Να δούμε και εμείς πως τα περνάς και τι βλέπεις :p

Τυχερέ. Εκεί ήμουν πριν 10 μέρες. Εχει ακόμα κόσμο ?! Καταραμένη εξεταστική...

Το ξέρεις ότι με 2€ και 15 λεπτά από το χρόνο σου πας Σπέτσες έτσι ? Προτείνω ανεπιφύλακτα.

photos θα παιξουν κατα το σαββατο σε 15 λεπτακια περνω ταξακι για Σπετσες να παω να χτυπησω κανα πιτονι:D

Τελικά κάποιες απόψεις δεν αλλάζουν ποτέ....τις είχε η γιαγιά μου, θα τις έχει και το δισέγγονο μου...

Hallelujah........

Υπάρχει και ο Αλέξης (μπούλης), η Αλέκα (αγύριστο κεφάλι - old school) και ο Γιώργος (ο bodybuilder)

Υπάρχει και ο καλυτερότερος Bill Λεβέντης.

ναι, αλλά κανείς δε λέει επίσημα πότε θα είναι, να κλείσουμε και εισητήρια όσο είναι καιρός :p [perp το καλό που σου θέλω να μην εξαφανιστούν τα εισητήρια για Κεφαλονιά :p]

Υπάρχει και ο καλυτερότερος Bill Λεβέντης.

Κατεβαίνει ο Bill? Νόμιζα ότι δεν υπάρχουν πια σαν παράταξη...

Bill FTW!!!

Αν μου χαριζαν αυτη τη στιγμη την πρωθυπουργικη καρεκλα,θα τους ελεγα "ευχαριστω δεν θα παρω"

Ομολογουμενως η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη και προσωπικα δεν πιστευω οτι καποιος απο τους 2 μπορει να σωσει την παρτιδα.Επισης με βαση τις τελευταιες δημοσκοπησεις,δεν φαινεται να βγαινει αυτοδυναμη κυβερνηση,με οτι αυτο συνεπαγεται...

ναι, αλλά κανείς δε λέει επίσημα πότε θα είναι, να κλείσουμε και εισητήρια όσο είναι καιρός :p [perp το καλό που σου θέλω να μην εξαφανιστούν τα εισητήρια για Κεφαλονιά :p]

Και τα κόμματα τι κάνουν? Πάνε ζήτα από κάποιο υποψήφιο εισιτήριο :p

... με βαση τις τελευταιες δημοσκοπησεις,δεν φαινεται να βγαινει αυτοδυναμη κυβερνηση,με οτι αυτο συνεπαγεται...

Αυτό θα έχει πλάκα...

Κατεβαίνει ο Bill? Νόμιζα ότι δεν υπάρχουν πια σαν παράταξη...

Bill FTW!!!

AME AME! :D Να βάζεις Εxtra3 κάθε κυριακή βράδυ να τον καμαρώνεις :D

Αν μου χαριζαν αυτη τη στιγμη την πρωθυπουργικη καρεκλα,θα τους ελεγα "ευχαριστω δεν θα παρω"

Ομολογουμενως η κατασταση ειναι πολυ δυσκολη και προσωπικα δεν πιστευω οτι καποιος απο τους 2 μπορει να σωσει την παρτιδα.Επισης με βαση τις τελευταιες δημοσκοπησεις,δεν φαινεται να βγαινει αυτοδυναμη κυβερνηση,με οτι αυτο συνεπαγεται...

πιστευεις οτι αμα βαλει θανατικη ποινη σε οποιον βουλευτη κλεψει κατι και την εφαρμοσει δε θα λυθουν τα μισα προβληματα της χωρας?:hehe:

πιστευεις οτι αμα βαλει θανατικη ποινη σε οποιον βουλευτη κλεψει κατι και την εφαρμοσει δε θα λυθουν τα μισα προβληματα της χωρας?:hehe:

Θανατική ποινή?

Σε βλέπω πολύ προχωρημένο απόψε.:whistling

Μπα...θα βρουν παραθυράκι να γλιτώσουν, ή θα κλείσουν την βουλή, πριν αποφασίσουν άρση ασυλίας:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.