greekfragma Σεπτέμβριος 1, 2009 #23181 Σεπτέμβριος 1, 2009 ερχόμαστε λοιπόν στην αρχή ξανά...... λάθος σαχλαμάρα από λάθος πόστο και σε λάθος forum. Εν τέλει αυτό νομίζω πήγε να κάνει και ο nephilim αλλά κατέληξε σε αφορμή για flame war
hayabusa Σεπτέμβριος 1, 2009 #23182 Σεπτέμβριος 1, 2009 Εν τέλει αυτό νομίζω πήγε να κάνει και ο nephilim αλλά κατέληξε σε αφορμή για flame war η αλήθεια είναι ότι η σαχλαμάρα από την προσβολή διαχωρίζονται από μια πολύ λεπτή γραμμή και θέλει αρκετή προσοχή για να μην την περάσει κάποιος.
JaguarOne Σεπτέμβριος 1, 2009 #23183 Σεπτέμβριος 1, 2009 ολα αυτα απο μια εικονα -που δεν εφτιαξα εγω -τα συμπερανες? έλεος, θα φταίει η Solingen και όχι το χέρι του φονιά για την μαχαιριά την ώρα που κοιμάσαι? για μένα το θέμα δεν είναι αν προσβάλλει ή όχι.αλλά το οτι την πόσταρε κάποιος που δεν είναι απλό μέλος. συμφωνώ οτι το κάθε μέλος της Δ.Ο. έχει προσωπικές θέσεις για πολλά θέματα και μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα χωρίς να σημαίνει οτι εκφράζει τις απόψεις του TheLab αλλά............ όταν είσαι μέλος στη Δ.Ο. οφείλεις να μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά και είναι λογικότερο να έχεις το ρόλο πυροσβέστη παρά το ρόλο του εμπρηστή....άλλωστε γι αυτό μπαίνεις και σε μια Δ.Ο. ως moderator. άλλος είναι χουντικός...άλλος είναι αναρχικός....άλλος είναι σατανιστής.....το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του και στο κρεβάτι του δε με απασχολεί. όταν όμως συνδιαλέγεται μέσα σε μια κοινότητα με την ιδιότητα του ρυθμιστή οι ακραίες αντιδράσεις μόνο το ρόλο του ρυθμιστή δεν εξυπηρετούν. και γω δεν πιστεύω οτι υπάρχει θεός και οτι (αν υπηρχε) μας έχει παρατήσει στη μοίρα μας......αλλά μια τέτοια φωτογραφία δε θα την πόσταρα ποτέ ακόμα και ως απλό μέλος για το λόγο οτι αντί να συνεισφέρει.............περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. και μην ξαναλέμε τα ίδια......το internet πλέον είναι προσβάσιμο από όλους και χωρίς age rating filter.......όποιος θέλει να δει καφριλίκια (είτε αιτιολογημένα είτε αψυχολόγητα) ξέρει εύκολα να μπει στο rotten ή στο 4chan /b/ ή σε τόσα άλλα site extreme περιεχομένου. το θέμα είναι οτι εγώ μπαίνω στο TheLab για τι θεματολογία του και το επίπεδο που έχει τόσα χρόνια. αν θέλω να δω καφρίλες θα ψάξω άλλη σελίδα..........το να βλέπω τις καφρίλες σε μια σελίδα που για άλλο λόγο δημιουργήθηκε μόνο αρνητικό μπορεί να είναι. ξεχνάς την συζήτηση με το 4chan κλπ. άλλαξε τίποτε? εδώ μέχρι και ειρωνεία από μέλη της ΔΟ υπήρξε. Το απόφθεγμα είναι ότι τέτοιου είδους χιούμορ είναι όχι μόνο αποδεκτό αλλά μάλλον και επιθυμητό. Εσείς που τιμάτε τοn Ιησου τιμήστε τον προσωπικά και μην κρίνετε τους αλλους.Και προς θεού σε χώρο ανταλαγής απόψεων είμαστε... από πότε απόψεις δεν περιορίζονται από θρησκεία, πολιτική κλπ; Εδώ βγάλανε ολόκληρη ταινία (Zeitgeist) που πραγματεύεται το αν υπάρχει θεός η όχι. Βγείτε τώρα τσάρκα στα βίντεο κλαμπ και κάψτε τα ντι-βι-ντι. Υ.Γ1: Ποιος είδε τον Άι Ποντ και δεν γέλασε(; ) Υ.Γ.2: Κάποιος νομίζω είχε πει "μην κρίνετε για να μην κριθείτε", αλλά δεν θυμάμαι ποιος. το λες μόνος σου αλλά δεν το αντιλαμβάνεσαι σωστά. To "(Zeitgeist) που πραγματεύεται το αν υπάρχει θεός η όχι" δεν είναι το ίδιο με το "(Zeitgeist) που χλευάζει και κοροϊδεύει τους πιστούς του όποιου θεού". Κάψιμο dvd το κάνανε οι ναζί και λοιποί φασίστες. Τέλος, χώρος ανταλλαγής απόψεων ναι, αλλά όχι χώρος ανταλλαγής προσβολών (ή έτσι θέλει να λέει το site) Καλό μήνα btw
greekfragma Σεπτέμβριος 1, 2009 #23184 Σεπτέμβριος 1, 2009 ξεχνάς την συζήτηση με το 4chan κλπ. άλλαξε τίποτε? εδώ μέχρι και ειρωνεία από μέλη της ΔΟ υπήρξε. Το απόφθεγμα είναι ότι τέτοιου είδους χιούμορ είναι όχι μόνο αποδεκτό αλλά μάλλον και επιθυμητό.εγώ πάντως έβγαλα άλλο συμπέρασμα.....οτι μετά το θέμα με το 4chan μειώθηκαν στο ελάχιστο οι αναφορές σε αυτό.η άποψη μου είναι ξεκάθαρη. Το TheLab είναι τεχνολογικό forum και ευαίσθητου χαρακτήρα διενέξεις δε χωράνε.....επιφανειακά μπορούμε να σχολιάζουμε αλλά σε καμία περίπτωση να φανατιζόμαστε και να ξεχνάμε τον τεχνολογικό χαρακτήρα της στέγης που φιλοξενεί τις απόψεις μας.μ αρέσει να συνδιαλέγομαι με άτομα με ανήσυχο πνεύμα και να ακούω την διαφορετικότητα των απόψεων.....στο σημείο όμως που δεν προσβάλλει και δεν θίγει.(επίσης μόλις συνειδητοποίησα οτι φάγαμε 4 σελίδες ΠοΘ οπότε ας μεταφερθούν σε αντίστοιχο νήμα)
Jaco Σεπτέμβριος 1, 2009 #23185 Σεπτέμβριος 1, 2009 Ο Χριστός είναι ένα οικείο πρόσωπο για τους περισσότερους και σημαίνει κάποια πράγματα, για άλλους όμως όχι... το θέμα δεν είναι το αστείο ή το ανέκδοτο, το οποίο μπορεί να δεχθούν και οι δυο πλευρές με γέλιο, γιατί είναι κατά βάση αθώο... το θέμα έγινε γιατί το πρόσωπο αυτό παρουσιάστηκε με την συγκεκριμένη αυτή μορφή... Κοινώς και μια εικόνα ενός μισο-λιωμένου πτώματος βιασμένου και ξεκιλιασμένου βρέφους, που σαπίζει σε έναν σκουπιδοτενεκέ που το τρώνε τα ποντίκια, τα σκουλίκια και οι κατσαρίδες, με μια πολύ αστεία ατάκα, ένας άνθρωπος που απεχθάνεται τα μωρά ή δεν νιώθει από αίματα και συκώτια μπορεί να γελάσει με την ατάκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γελάσουν και όλοι οι άλλοι...
astrolabos Σεπτέμβριος 1, 2009 #23186 Σεπτέμβριος 1, 2009 Astrolabos, να σε ενημερώσω ότι η φράση στην υπογραφή σου δεν ισχύει, καθώς είναι απλώς λάθος μετάφραση από τα λόγια του Ισοκράτη.http://www.pare-dose.net/blog/?p=1466Να σε ενημερώσω ότι δε με ενδιαφέρει. Το ξέρω.
Kostas007 Σεπτέμβριος 1, 2009 #23188 Σεπτέμβριος 1, 2009 Ο Χριστός είναι ένα οικείο πρόσωπο για τους περισσότερους και σημαίνει κάποια πράγματα, για άλλους όμως όχι... το θέμα δεν είναι το αστείο ή το ανέκδοτο, το οποίο μπορεί να δεχθούν και οι δυο πλευρές με γέλιο, γιατί είναι κατά βάση αθώο... το θέμα έγινε γιατί το πρόσωπο αυτό παρουσιάστηκε με την συγκεκριμένη αυτή μορφή... Κοινώς και μια εικόνα ενός μισο-λιωμένου πτώματος βιασμένου και ξεκιλιασμένου βρέφους, που σαπίζει σε έναν σκουπιδοτενεκέ που το τρώνε τα ποντίκια, τα σκουλίκια και οι κατσαρίδες, με μια πολύ αστεία ατάκα, ένας άνθρωπος που απεχθάνεται τα μωρά ή δεν νιώθει από αίματα και συκώτια μπορεί να γελάσει με την ατάκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γελάσουν και όλοι οι άλλοι...το θεμα δεν ειναι αν θα γελασουν,το θεμα ειναι αν θα προσβληθουν.και αν θα πρεπε να λογοκριθουν αυτοι που υποτιθεται προσβαλουν
astrolabos Σεπτέμβριος 1, 2009 #23189 Σεπτέμβριος 1, 2009 Το θέμα σταματάει εδώ. Όποιος πιστεύει ότι θίχτηκε να αναφέρει τη δημοσίευση και θα επιληφθούμε επί του θέματος. Τώρα, κρίσεις και επικρίσεις δεν χρειάζονται άλλο. Ευχαριστώ.
Jason Σεπτέμβριος 2, 2009 #23193 Σεπτέμβριος 2, 2009 Έχουν γίνει 2 οι εποχές Χειμώνας Καλοκαίρι.. Καλημέρα
hayabusa Σεπτέμβριος 2, 2009 #23195 Σεπτέμβριος 2, 2009 Καλό φθινόπωρο ffs, καλό φθινόπωρο. επισήμως μπαίνει στις 20 νομίζω
performer Σεπτέμβριος 2, 2009 #23197 Σεπτέμβριος 2, 2009 δευτερη μερα στο πορτο χελι στο ξενοδοχειο aks hinitsa bay.ειναι φανταστικα!!!!:happy2:
SLN Σεπτέμβριος 2, 2009 #23198 Σεπτέμβριος 2, 2009 πάντως μου κάνει εντύπωση το πόσο ανάλαφρα παίρνουν μερικοί κάποια πράγματα. να σας θυμήσω ότι οι Μουσουλμάνοι είδαν ένα απλό σκίτσο του Μωάμεθ (όχι κάτι προσβλητικό δηλαδή, απλά αυτοί δεν τολμούν ούτε το όνομα του να προφέρουν) και κόντεψε να γίνει ο Γ' παγκόσμιος. Εδώ βλέπουμε μια φωτογραφία που προσβάλλει κατάφορα μια ολόκληρη θρησκεία, και ορισμένοι κάνουν σαν μην τρέχει τίποταΘελεις να βαλεις τον εαυτο σου στο ιδιο επιπεδο με τους "συγκεκριμενους" Μουσουλμανους... be my guest...Αλλα μετα μην περιμενεις να σε παρει κανεις στα σοβαρα. Απλα δεν θα ασχολειται κανεις με την παρτη σου, μην τυχον και τα παρεις και οδηγησεις κανα λεοφωρειο με ΤΝΤ μεσα στο σπιτι μου.Δεν μπορεις να τα εχεις και τα 2.
Jason Σεπτέμβριος 2, 2009 #23200 Σεπτέμβριος 2, 2009 δευτερη μερα στο πορτο χελι στο ξενοδοχειο aks hinitsa bay.ειναι φανταστικα!!!!:happy2: photosphotospohtosphotos Να δούμε και εμείς πως τα περνάς και τι βλέπεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.