RootX Σεπτέμβριος 1, 2009 #23141 Σεπτέμβριος 1, 2009 Να μην ποστάρω me so holy t-shirt από το t-shirt hell δλδ?
YDinopoulos Σεπτέμβριος 1, 2009 #23143 Σεπτέμβριος 1, 2009 Deicide - Once Upon the Cross.... Απορω πως και ειχε ξεφυγει απο την Λουκα... :xexe:
VIL Σεπτέμβριος 1, 2009 #23144 Σεπτέμβριος 1, 2009 Σύνταγμα του Κράτους 'Αρθρο 5 - (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας) Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.
YDinopoulos Σεπτέμβριος 1, 2009 #23145 Σεπτέμβριος 1, 2009 Και ποιος οριζει τα χρηστη ηθη ? ΥΓ: Tο βλεπω το καρτονι για το chat...
hayabusa Σεπτέμβριος 1, 2009 #23146 Σεπτέμβριος 1, 2009 σωστά. για αυτό και εγώ αύριο λέω να πάω στο Σύνταγμα να κάψω μια σημαία. ενα κομμάτι πανί δεν είναι ; Αυτή η λογική της ισοπέδωσης των πάντων με τρελαίνει ολίγον τι.
johnsonb Σεπτέμβριος 1, 2009 #23147 Σεπτέμβριος 1, 2009 Πληροφοριακά το λέω,και οι με αλλά και οι δε,τον χρόνο σας χάνετε τώρα.
pesto Σεπτέμβριος 1, 2009 #23148 Σεπτέμβριος 1, 2009 Astrolabos, να σε ενημερώσω ότι η φράση στην υπογραφή σου δεν ισχύει, καθώς είναι απλώς λάθος μετάφραση από τα λόγια του Ισοκράτη.http://www.pare-dose.net/blog/?p=1466
VIL Σεπτέμβριος 1, 2009 #23149 Σεπτέμβριος 1, 2009 Σύνταγμα του Κράτους ΤΜΗΜΑ Β': Σχέσεις Εκκλησίας και ΠολιτείαςΆρθρο 3Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Μεγάλη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Εκκλησία του Χριστού· τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Είναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Ιερά Σύνοδο των εν ενεργεία Αρχιερέων και από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Τόμου της κθ' (29) Ιουνίου 1850 και της Συνοδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίου 1928.Το εκκλησιαστικό καθεστώς που υπάρχει σε ορισμένες περιοχές του Κράτους δεν αντίκειται στις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου.Το κείμενο της Αγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο. Η επίσημη μετάφρασή του σε άλλο γλωσσικό τύπο απαγορεύεται χωρίς την έγκριση της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ελλάδας και της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας στην Κωνσταντινούπολη.
greekfragma Σεπτέμβριος 1, 2009 #23150 Σεπτέμβριος 1, 2009 για μένα το θέμα δεν είναι αν προσβάλλει ή όχι.αλλά το οτι την πόσταρε κάποιος που δεν είναι απλό μέλος.συμφωνώ οτι το κάθε μέλος της Δ.Ο. έχει προσωπικές θέσεις για πολλά θέματα και μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα χωρίς να σημαίνει οτι εκφράζει τις απόψεις του TheLab αλλά............όταν είσαι μέλος στη Δ.Ο. οφείλεις να μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά και είναι λογικότερο να έχεις το ρόλο πυροσβέστη παρά το ρόλο του εμπρηστή....άλλωστε γι αυτό μπαίνεις και σε μια Δ.Ο. ως moderator.άλλος είναι χουντικός...άλλος είναι αναρχικός....άλλος είναι σατανιστής.....το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του και στο κρεβάτι του δε με απασχολεί.όταν όμως συνδιαλέγεται μέσα σε μια κοινότητα με την ιδιότητα του ρυθμιστή οι ακραίες αντιδράσεις μόνο το ρόλο του ρυθμιστή δεν εξυπηρετούν.και γω δεν πιστεύω οτι υπάρχει θεός και οτι (αν υπηρχε) μας έχει παρατήσει στη μοίρα μας......αλλά μια τέτοια φωτογραφία δε θα την πόσταρα ποτέ ακόμα και ως απλό μέλος για το λόγο οτι αντί να συνεισφέρει.............περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.και μην ξαναλέμε τα ίδια......το internet πλέον είναι προσβάσιμο από όλους και χωρίς age rating filter.......όποιος θέλει να δει καφριλίκια (είτε αιτιολογημένα είτε αψυχολόγητα) ξέρει εύκολα να μπει στο rotten ή στο 4chan /b/ ή σε τόσα άλλα site extreme περιεχομένου.το θέμα είναι οτι εγώ μπαίνω στο TheLab για τι θεματολογία του και το επίπεδο που έχει τόσα χρόνια.αν θέλω να δω καφρίλες θα ψάξω άλλη σελίδα..........το να βλέπω τις καφρίλες σε μια σελίδα που για άλλο λόγο δημιουργήθηκε μόνο αρνητικό μπορεί να είναι.
winters Σεπτέμβριος 1, 2009 #23151 Σεπτέμβριος 1, 2009 Σύνταγμα του Κράτους ΤΜΗΜΑ Β': Σχέσεις Εκκλησίας και ΠολιτείαςΆρθρο 3Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Μεγάλη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Εκκλησία του Χριστού· τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Είναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Ιερά Σύνοδο των εν ενεργεία Αρχιερέων και από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Τόμου της κθ' (29) Ιουνίου 1850 και της Συνοδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίου 1928.Το εκκλησιαστικό καθεστώς που υπάρχει σε ορισμένες περιοχές του Κράτους δεν αντίκειται στις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου.Το κείμενο της Αγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο. Η επίσημη μετάφρασή του σε άλλο γλωσσικό τύπο απαγορεύεται χωρίς την έγκριση της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ελλάδας και της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας στην Κωνσταντινούπολη.Ε και;
hayabusa Σεπτέμβριος 1, 2009 #23152 Σεπτέμβριος 1, 2009 προφανώς είναι η απάντηση στο πόστ 23147 και πρακτικά απλά δεν μπορεί να τεθεί υπό αμφισβήτησηπάντως μου κάνει εντύπωση το πόσο ανάλαφρα παίρνουν μερικοί κάποια πράγματα. να σας θυμήσω ότι οι Μουσουλμάνοι είδαν ένα απλό σκίτσο του Μωάμεθ (όχι κάτι προσβλητικό δηλαδή, απλά αυτοί δεν τολμούν ούτε το όνομα του να προφέρουν) και κόντεψε να γίνει ο Γ' παγκόσμιος. Εδώ βλέπουμε μια φωτογραφία που προσβάλλει κατάφορα μια ολόκληρη θρησκεία, και ορισμένοι κάνουν σαν μην τρέχει τίποτα
VIL Σεπτέμβριος 1, 2009 #23153 Σεπτέμβριος 1, 2009 Winters Αφού δεν καταλαβαίνεις ή δεν έχεις παρακολουθήσει το θέμα από την αρχή του, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.Αν και δεν νομίζω23137 ( Ντροπή σου neph παιδί μου. Ντροπή σου. Μόνο αυτό έχω να πω... )
Hydra Σεπτέμβριος 1, 2009 #23154 Σεπτέμβριος 1, 2009 Για ορισμενους απο εδω...Καταπατας ορισμενα πραγματα... Και κανονικο να τον ποσταρε,για ορισμενους θα καταπατουσε καποια πραγματα. :lazy:
hayabusa Σεπτέμβριος 1, 2009 #23155 Σεπτέμβριος 1, 2009 τι λες ρε φίλε τώρα; σοβαρά;ορίστε λοιπόν. ποστάρω εγώ μια εικόνα (κανονική)http://img.pathfinder.gr/clubs/images/21/52421/95.jpgΓια πες μου ποιον προσβάλλω ή τι καταπατάω;
Hydra Σεπτέμβριος 1, 2009 #23156 Σεπτέμβριος 1, 2009 O αλλος που πιστευει στο θεο,δε θελει να βλεπει τον Ιησου σαν ζομπι. Εγω που δε πιστευω καν πρεπει να τον βλεπω?:baby: Δηλαδη αμα εγω πιστευα στον Βουδα,θα κοπαναγα τον χοντρο στο φορουμ?
MasterCommander Σεπτέμβριος 1, 2009 #23157 Σεπτέμβριος 1, 2009 Θεωρείτε το φανατισμό των μουσουλμάνων προσών?
alexis2044 Σεπτέμβριος 1, 2009 #23158 Σεπτέμβριος 1, 2009 Εσείς που τιμάτε τοn Ιησου τιμήστε τον προσωπικά και μην κρίνετε τους αλλους. Και προς θεού σε χώρο ανταλαγής απόψεων είμαστε... από πότε απόψεις δεν περιορίζονται από θρησκεία, πολιτική κλπ; Εδώ βγάλανε ολόκληρη ταινία (Zeitgeist) που πραγματεύεται το αν υπάρχει θεός η όχι. Βγείτε τώρα τσάρκα στα βίντεο κλαμπ και κάψτε τα ντι-βι-ντι. Υ.Γ1: Ποιος είδε τον Άι Ποντ και δεν γέλασε(; ) Υ.Γ.2: Κάποιος νομίζω είχε πει "μην κρίνετε για να μην κριθείτε", αλλά δεν θυμάμαι ποιος.
hayabusa Σεπτέμβριος 1, 2009 #23159 Σεπτέμβριος 1, 2009 O αλλος που πιστευει στο θεο,δε θελει να βλεπει τον Ιησου σαν ζομπι.Εγω που δε πιστευω καν πρεπει να τον βλεπω?:baby: Δηλαδη αμα εγω πιστευα στον Βουδα,θα κοπαναγα τον χοντρο στο φορουμ? φιλαράκο δε ξέρω την ηλικια αλλά θέλω να πιστεύω πως είσαι μικρός, γιατί αν είσαι μεγάλος το πρόβλημα σου είναι ακόμα σοβαρότερο. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι γράφεις, αλλά άθεος όπως λες ότι είσαι σημαίνει πως δεν πιστεύεις πουθενά και άρα δεν θα έπρεπε να έχεις κανένα πρόβλημα να αντικρύσεις το Χριστό το Βούδα τον Μωάμεθ κ.ο.κ Επι του πρακτέου, εγώ είμαι Χριστιανός αλλά αμα ποστάρεις μια εικόνα του Βούδα δεν θα με πειράξει εφόσον ο καθένας έχει το δικαιωμα να πιστεύει όπου θέλει (ή να μην πιστεύει) και δεν προσηλυτίζεις, προπαγανδίζεις κλπ. Εσύ με το Βούδα, εγώ με το Χριστό. Έχουμε τίποτα να χωρίσουμε; Αν όμως σε πειράζει που για κάποιο λόγο βλέπεις το Χριστό τότε μάλλον δεν είσαι άθεος αλλά αντίχριστος (btw, δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ καθόλου αυτή τη λέξη) οπότε το θέμα πάει αλλού. Θεωρείτε το φανατισμό των μουσουλμάνων προσών? φυσικά και όχι. τους παραδέχομαι όμως (μονο) στο γεγονός ότι είναι συνηδειτοποιημένοι σε ότι αφορά την πίστη τους.
greekfragma Σεπτέμβριος 1, 2009 #23160 Σεπτέμβριος 1, 2009 το να βλέπεις την κοινώς αποδεκτή εικόνα ενός συμβόλου δεν προσβάλλει ούτε θίγει εσένα που δε πιστεύεις.γιατί πολύ απλά είναι ο επίσημος συμβολισμός.το να δημοσιοποιείται η εικόνα αυτή παραποιημένη σε βαθμό που προκαλεί το κοινό αίσθημα (η λέξη κοινό αίσθημα μπήκε με την τελείως ψυχρή έννοια) Και προσβάλλει Και θίγει αυτόν που πιστεύει.αν έρθω εγώ και παραποιήσω κάτι που εσύ θεωρείς ιερό (π.χ. slayer) και αντί για αιματοβαμμένο εξώφυλλο με πεντάλφα βάλω ροζ ελεφαντάκια με καρδούλες αμέσως θα βγεις να με πεις κάφρο και ιερόσυλο με την έννοια της πλάκας.....αυτό όμως που προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι είναι οτι από τη μια μιλάμε για παραποίηση ενός ιερού συμβόλου και από την άλλη για ένα συγκρότημα metal.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.