Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
απαντηση στο Zombie kittens.

Θα μας απαντήσεις?

Σε εμάς που δεν ξέρουμε την γλώσσα?

Θα σας απαντησω.

ο αλλος ποσταρε τις Ζομπι γατες.

Εγω ποσταρα τον Ζομπι Ιησου (ενα απο τα πολλες εκδοσεις jesus που κυκλοφορουν)

Ειναι γνωστα MEMES (οπως πχ αυτα με τον Leonidas απο 300,lolcats,technoviking κλπ)

Τι δεν καταλαβες?

"Σωστη" για ποιον?

προφανώς έχεις αντιληφθεί ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν άτομα με θρησκευτικές ευαισθησίες εδώ μέσα και προφανώς τα προσβάλλεις. μπορεί να μην ασπάζεσαι και να μην σέβεσαι όπως φαίνεται την έννοια της θρησκείας (αυτής τουλάχιστον) και είναι δικαίωμα σου, όμως δεν έχεις κανένα δικαίωμα να την προσβάλλεις και μάλιστα με τέτοιο τρόπο.

Δεν ξέρω σε τι θεό πιστεύεις και αν πιστεύεις, αλλά πιστεύω ότι δεν θα γέλαγες αν έβλεπες μια κατάφορα προσβλητική εικόνα του αναρτημένη στο ιντερνετ.

προφανώς έχεις αντιληφθεί ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν άτομα με θρησκευτικές ευαισθησίες εδώ μέσα και προφανώς τα προσβάλλεις. μπορεί να μην ασπάζεσαι και να μην σέβεσαι όπως φαίνεται την έννοια της θρησκείας (αυτής τουλάχιστον) και είναι δικαίωμα σου, όμως δεν έχεις κανένα δικαίωμα να την προσβάλλεις και μάλιστα με τέτοιο τρόπο.

Δεν ξέρω σε τι θεό πιστεύεις και αν πιστεύεις, αλλά πιστεύω ότι δεν θα γέλαγες αν έβλεπες μια κατάφορα προσβλητική εικόνα του αναρτημένη στο ιντερνετ.

ολα αυτα απο μια εικονα -που δεν εφτιαξα εγω -τα συμπερανες?

ολα αυτα απο μια εικονα -που δεν εφτιαξα εγω -τα συμπερανες?

εσύ δεν την δημοσίευσες; τι με νοιάζει εμένα αν την έφτιαξες εσύ ή φχψ ; με προσβάλλεις το ίδιο με αυτόν που την δημιούργησε δημοσιεύοντας την εδώ πέρα από την στιγμή που την παίρνεις και την προβάλεις για να σπάσεις πλάκα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.