Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Εντυπωσιακότατο δε λέω, αλλά αν κάποιος είναι τόσο άμπαλος και δεν μπορεί να παρκάρει σε αυτή τη θέση καλύτερα να δώσει τα χρήματα που θα στοιχίζει αυτό το extra σε ένα δάσκαλο να κάνει άλλα 20 μαθήματα !

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αλλο και τουτο θεε μου:TD:

Κατι αλλο: Υπαρχει Passat εργοστασιακο με 400 αλογα?Γιατι κατι τετοια μου λεγαν και αμφιβαλω.

στη Γουαδελούπη στα λέγανε ; :hehe:

Εκεί που θα πατήσει ο άλλος το κουμπί να ξεπαρκάρει πωπω να σκάσει πάνω μια νταλίκα και να βλέπει ο άλλος το ολοκαίνουριο passat να έχει γίνει ένα με το έδαφος.. Τέτοια ικανοποιήση που θα έπαιρνα αν έβλεπα κάτι τέτοιο ούτε και εγώ μπορώ να την περιγράψω,γιατί βγαίνουν τέτοιες πατεντιές του μέλλοντος και παίζουν με την νοημοσύνη του άνθρωπου.Σε λίγο να δεις θα βάλουν κάτι και δεν θα ξεκινάνε αν δεν έχεις κλείσει 20ωρο ύπνου.Γι'αυτό 50χρονα αμάξια ftw.:hehe:

Εδώ να το συνεχίσουμε όμως http://www.thelab.gr/showthread.php?t=65138 :p

Υ.Γ Hydra passat και 400 άλογα δεν παίζει,αλλά έχει το impala μας 425 κλασικά άλογα :man_in_love:

στη Γουαδελούπη στα λέγανε ; :hehe:

Ναι,γιατι εκει τα αλογα τους φαινονται πολλα.Ολοι εχουν αμαξια με γαιδουρια.:)

Εντυπωσιακότατο δε λέω, αλλά αν κάποιος είναι τόσο άμπαλος και δεν μπορεί να παρκάρει σε αυτή τη θέση καλύτερα να δώσει τα χρήματα που θα στοιχίζει αυτό το extra σε ένα δάσκαλο να κάνει άλλα 20 μαθήματα !

Έχεις ένα δίκιο αλλά αυτό δεν είναι χρήσιμο στην περίπτωση που ας πούμε μια θέση είναι στενή και δεν έχεις αρκετό χώρο να ανοίξεις τις πόρτες;

Τότε δε θα μπορεί και ο διπλανός να την ανοίξει και θα αποκτήσεις ένα ωραίο βαθούλωμα στην αμαξάρα σου.

Χαχαχα αλλο και τουτο.

Κατι κοριτσακια i wanna be rock n' roll star,κατι καγκουρες,κατι trendy.

Καλα αυτο που χουφτωνει τη γκομενα ο αλλος μπροστα στη καμερα μετρησε χαχα:suicide:

ρε δεν κλεινουμε το lab να γινει buy-a-car.gr....

(εκανα google-fu διαφορα μοντελα,και μας βγαζει αρκετα ψηλα...):hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.