Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Άλλο η ράτσα και άλλο το ότι έχεις κακή εμπειρία :p

Απο μικρος ειχα να κανω με rotweiller k pitbull και τελικα με εφαγε αυτο το πραγμα...ειρωνεια...:hehe:

Δεν ειναι μονο η εμπειρια, πολυ καλος μου φιλος κτηνιατρος μου ειπε οτι ετσι ειναι αυτη η ρατσα ;)

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
η χειροτερη ρατσα με την οποια ειχα ποτε μου επαφη... δαγκωνουν ασχημα :sick:

Την παροιμία (Το παιδί και το σκυλί όπως το μάθεις είναι) την ξέρεις?

Τότε τι να πουν τα ντοπερμαν,ροτβαίλερ,πιτμπουλ και σία? δεν δαγκώνουν αυτά ε?

Ρε παιδιά ξέρει κανείς μια σειρά που παίζει το conn-x tv σε στιλ junk yard wars?

Κάτι με thunder race η παρόμοιο...είναι 3 ομάδες των 3ων τους δίνουν λεφτά να πάρουν όχημα και υλικά και να το φτιάξουν για κάποιο αγώνα σε χώμα από ότι κατάλαβα...

Χτες το βράδυ έπαιζε ένα επεισόδιο στο conn-x αλλά δεν θυμάμαι το όνομα ακριβώς...

Ρε παιδιά ξέρει κανείς μια σειρά που παίζει το conn-x tv σε στιλ junk yard wars?

Κάτι με thunder race η παρόμοιο...είναι 3 ομάδες των 3ων τους δίνουν λεφτά να πάρουν όχημα και υλικά και να το φτιάξουν για κάποιο αγώνα σε χώμα από ότι κατάλαβα...

Χτες το βράδυ έπαιζε ένα επεισόδιο στο conn-x αλλά δεν θυμάμαι το όνομα ακριβώς...

Αυτα ειναι παλιές σειρές του Discovery. Η μεν που φτιάχναν οχήματα για αγωνες χωματος κλπ λεγόταν Thunder Races και η δέ λεγόταν Scrapheap Challenge και ηταν απο τις αγαπημένες...

Junkyard Wars λεγόσαντε οι πιο καινούριες σεζόν που ήταν Αμερικάνικες παραγωγές και οχι Εγγλέζικες... Robert Llewelyn ftw...

Αυτα ειναι παλιές σειρές του Discovery. Η μεν που φτιάχναν οχήματα για αγωνες χωματος κλπ λεγόταν Thunder Races και η δέ λεγόταν Scrapheap Challenge και ηταν απο τις αγαπημένες...

Junkyard Wars λεγόσαντε οι πιο καινούριες σεζόν που ήταν Αμερικάνικες παραγωγές και οχι Εγγλέζικες... Robert Llewelyn ftw...

υπαρχει κ αυτη

http://turbo.discovery.com/wrecks-to-riches/about/about.html

εχω πολλα επεισοδια τους... ειναι αρκετα καλη. παιρνουν σαβουρες, διαλυμενα american muscles κ τα ξαναφτιαχνουν.. ολα τους τα αμαξια ειναι τερατα παντως....

Αλλο και τουτο θεε μου:TD:

Κατι αλλο: Υπαρχει Passat εργοστασιακο με 400 αλογα?Γιατι κατι τετοια μου λεγαν και αμφιβαλω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.