Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Απο σήμερα ταλαίπωρος κάτοχος Peugeot 207 lemans. Οταν δουλεύεις παίρνεις. Τόσα χρόνια με παπί και ένα χρόνο με δανικό ford orion του 91 νομίζω καιρός ηταν.

Αντε στην υγειά μας οι βενζινοφάγοι :giveup:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Εμενα θα ψαχνουν ραα.. πλακα πλακα χθες κατα της 2 το βραδυ περασαν 3 ζηταδες ταπα γκαζι... καποιον ψαχνανε... και το πρωι στην Ελ. Βενιζελου ειχε 3 μπλοκα :...:

Δεν ξερω αν ψαχνανε καποιον, αλλα εχτες το βραδυ με σταματησαν 2 φορες σε διαδρομη 8km, η μια πριν καν βαλω μπροστα το αυτοκινητο φευγοντας απο το σπιτι.

Δεν ξερω αν ψαχνανε καποιον, αλλα εχτες το βραδυ με σταματησαν 2 φορες σε διαδρομη 8km, η μια πριν καν βαλω μπροστα το αυτοκινητο φευγοντας απο το σπιτι.

Τωρα που ειμασταν στην πλατεια με τα σκυλια 5 παιδια ηρθαν 3 ζηταδες 1 περιπολικο και μας ζητησαν ταυτοτητες. Ακομα και απο μια κυρια που ειναι ~45 ετων :confused:

Αν την στήσουν για εξακρίβωση,δεν κάνουν διακρίσεις,γιατί που ξέρεις αν η κυρία ήταν έμπορας υπεράνω πάσης υποψίας; :p

Τωρα που ειμασταν στην πλατεια με τα σκυλια 5 παιδια ηρθαν 3 ζηταδες 1 περιπολικο και μας ζητησαν ταυτοτητες. Ακομα και απο μια κυρια που ειναι ~45 ετων :confused:

και που ακριβώς είναι το κακό ή το περίεργο;

και που ακριβώς είναι το κακό ή το περίεργο;

Σε ποιο σημειο του ποστ καταλαβες οτι μου κακοφανηκε?απο το πρωι οι κατοικοι της νεα σμυρνης αναρωτιουνται τι εχει γινει και λυσσαξε η ΕΛ.ΑΣ... και ναι μου φανηκε λιγο περιεργο να ζητανε ταυτοτητα απο μια μεγαλη κυρια που ηταν με παντοφλες :sarcastic:

Σε ποιο σημειο του ποστ καταλαβες οτι μου κακοφανηκε?
και ναι μου φανηκε λιγο περιεργο να ζητανε ταυτοτητα απο μια μεγαλη κυρια

μόνος σου εξηγείς τι σου φάνηκε περίεργο. εγώ απλά σε ρωτάω γιατί σου φάνηκε περίεργο

Τωρα που ειμασταν στην πλατεια με τα σκυλια 5 παιδια ηρθαν 3 ζηταδες 1 περιπολικο και μας ζητησαν ταυτοτητες. Ακομα και απο μια κυρια που ειναι ~45 ετων

Και αμα ηταν εγκληματιας?Μπορει να ηταν παρθενα...:TD::TD:

Στις παντόφλες κρύβουν την ηρωίνη:p

ρε ξερεις γιατί τσαντίζομαι; κάνει λάθη η αστυνομία, βρίζουμε τους μπάτσους. τους έτσι κι αλλιώς κλπ...κάνουν την δουλειά τους τυπικά και όπως πρέπει και πάλι τους κόβουμε με μισό μάτι.

ΈλεοC !

ρε ξερεις γιατί τσαντίζομαι; κάνει λάθη η αστυνομία, βρίζουμε τους μπάτσους. τους έτσι κι αλλιώς κλπ...κάνουν την δουλειά τους τυπικά και όπως πρέπει και πάλι τους κόβουμε με μισό μάτι.

ΈλεοC !

Δεν μου ΚΑΚΟφανηκε ΚΑΛΑ κανουν μπας κ σταματησουν κανα κλεφτη γιατι εχουν ριμαξει τα μηχανακια!

Το θεμα ειναι ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ??? δεν μπορει κατι παιζετε και δεν μας το λενε ":hehe:

πιθανότατα επειδή είναι τέλος μήνα/εποχής, πρέπει να γεμίσουν τις στατιστικές τους [το καλοκαίρι κάναμε τόσες (πεζές) περιπολίες, τόσους ελέγχους, και πιάσαμε τόσους κακοποιούς] :)

Mολις γυρισα απο γλυφαδα....τιποτα στην παραλιακη απο Αστυνομια....μπαινω Αγιας Σοφιας (ο πολωνος και ο astros ξερουν που ειναι ) δυο περιπολικα και 2 ζηταδες τρεχανε σαν μουρλοι, προχθες σταματησαν φιλο για αλκοτεστ στην Εστια της νεας σμυρνης....

http://cgi.ebay.com/4-5V-100mA-robot...d=p3286.c0.m14

δεν ξερω γιατι ακριβως τα χρειαζεσαι

αλλα αυτα που δειχνω ειναι πολυ καλης ποιοτητας

μιλώντας για μικρες κατασκευες

Θελω πολλες κυψελες ωστε να φτιαξω ενα φωτοβολταικο πανελ δοκιμαστικα...πειραματιζομαι γενικως τον τελευταιο καιρο καθως σε λιγο καιρο θα γεμισω ενα οικοπεδο που εχουμε με κατευθυντικα πανελς ωστε να δινουμε στην ΔΕΗ...

Θελω πολλες κυψελες ωστε να φτιαξω ενα φωτοβολταικο πανελ δοκιμαστικα...πειραματιζομαι γενικως τον τελευταιο καιρο καθως σε λιγο καιρο θα γεμισω ενα οικοπεδο που εχουμε με κατευθυντικα πανελς ωστε να δινουμε στην ΔΕΗ...

Θα χρειαστεί να σε ρωτήσω μερικά πραγματάκια στο msn μιας και είσαι σε πιο προχωρημένο στάδιο από οτι καταλαβαίνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.