Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Διαβάζεις κάτι που να έχει σχέση με "Λογοκρισία και εκκλησία"; P

Mα... συνεχίζω να μην καταλαβαίνω... σοβαρά τώρα : /

Μετα την ευχη του Φαρμα "Να σου καουν και τα 2 τροφοδοτικα σου!!" δηλωνω περιχαρης οτι το 35o install μεσα σε 2 μερες και το πρωτο της σημερινης μερας, δουλεψε και επιτελους εχω ξανα υπολογιστη!

Σε ευχαριστω Γιωργο! :coax:

Μετα την ευχη του Φαρμα "Να σου καουν και τα 2 τροφοδοτικα σου!!" δηλωνω περιχαρης οτι το 35o install μεσα σε 2 μερες και το πρωτο της σημερινης μερας, δουλεψε και επιτελους εχω ξανα υπολογιστη!

Σε ευχαριστω Γιωργο! :coax:

ενηταημ :p

(εγω στα λεγα αλλά δε μ άκουγες) :pleasantry:

Mα... συνεχίζω να μην καταλαβαίνω... σοβαρά τώρα : /

Τα περί πόλεμου και γυναικών είναι εκτός θέματος εκκλησίας και λογοκρισίας. Εάν δεν το έφερνα εδώ, ήταν υποψήφιο για την μαύρη τρύπα.

Σήμερα στις 4 το μεσημέρι είχα δουλειές με το αμάξι και κάποια στιγμή ήμουν στην Αχαρνων κοντά στα Κάτω Πατήσια. Μπροστά μου είχα ένα ασημί Polo με ελληνικές πινακίδες και μια παρέα απο 20άριδες (2 αγόρια και 2 κοπέλες) . Trendy ρουχαλάκια και γενικά έβλεπες μια νορμάλ παρεούλα. Ξαφνικά σε ένα φανάρι (1 λωρίδα ανά ρεύμα) έρχεται από το πεζοδρόμιο ένας αλλοδαπός γύρω στα 30 τελείως κατεστραμμένος και σκέφτομαι οτι θα πάει να βουτήξει καμιά τσάντα από τα ανοιχτά παράθυρα.

Αντ αυτού χαμογελάκια με τον οδηγό και η κλασσική χειραψία που βλέπεται σε εκπομπές για ναρκωτικά. 50ευρώ και σακουλάκι με λίγα γραμμάρια κόκα μέσα σε δευτερόλεπτα.

σάστισα....όχι γιατί χθες ήρθα στην Αθήνα αλλά γιατί η άνεση ήταν τέτοια που δε μπορείς να μη σαστίσεις.......

Σήμερα στις 4 το μεσημέρι είχα δουλειές με το αμάξι και κάποια στιγμή ήμουν στην Αχαρνων κοντά στα Κάτω Πατήσια. Μπροστά μου είχα ένα ασημί Polo με ελληνικές πινακίδες και μια παρέα απο 20άριδες (2 αγόρια και 2 κοπέλες) . Trendy ρουχαλάκια και γενικά έβλεπες μια νορμάλ παρεούλα. Ξαφνικά σε ένα φανάρι (1 λωρίδα ανά ρεύμα) έρχεται από το πεζοδρόμιο ένας αλλοδαπός γύρω στα 30 τελείως κατεστραμμένος και σκέφτομαι οτι θα πάει να βουτήξει καμιά τσάντα από τα ανοιχτά παράθυρα.

Αντ αυτού χαμογελάκια με τον οδηγό και η κλασσική χειραψία που βλέπεται σε εκπομπές για ναρκωτικά. 50ευρώ και σακουλάκι με λίγα γραμμάρια κόκα μέσα σε δευτερόλεπτα.

σάστισα....όχι γιατί χθες ήρθα στην Αθήνα αλλά γιατί η άνεση ήταν τέτοια που δε μπορείς να μη σαστίσεις.......

Ακομα να παρεις την Αστυνομια?

Διακοπές τέλος...

Την Δευτέρα πάω να δηλώσω παραίτηση και την Τρίτη πάω στο χωριό μου να καλλιεργώ βαλανίδια και να φτιάχνω γλυκό κουταλιού να πουλάω στους ξενέρωτους Αθηναίους τουρίστες... θα παντρευτώ και μια χωριάτα με προίκα μερικά ζα και καλλιεργήσιμα στρέμματα και θα ανοίξω ένα λογαριασμό στην τράπεζα να μου καταθέτει το νοίκι ο Αθηναίος που θα του νοικιάζω το σπίτι...

Τέλοc...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.