Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

γυρνας σπιτι μετα απο εναμιση μηνα , ανοιγεις πορτα και σου ερχεται μια μποοοοοοοοοοοοοοχα στη μουρη αλλο πραμα...:-O

νερα στο πατωμα και το ψυγειο νεκρο , ειχα ξεχασει στο καταψυκτη κατι πατατες και πιστεψτε με η μυρωδια ειναι σαν να μπηκα σε παρατημενη χωματερη:giveup: . ΤΟ ΚΕ@#$@#$%%@%$ ...btw ο κομπρεσσορας ανοιγοκλεινει συνεχεια και καιει , ιδεες?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Μπολτ τι πίνεις και δεν μας δίνεις???? :nada::-O:-O:-O:jump::jump::jump:

9,58 τα 100μ!!!!!!!!!!

δεν πιστευω οι θεραπειες με βλαστοκυτταρα να βγαινουν κιολας σε ποσιμο διαλυμα:hehe::hehe::hehe:

9,58 τα 100μ!!!!!!!!!!

Και εσύ έτσι θα έτρεχες αν σε κυνηγάγανε 7 μαύροι:hehe:

Η λάθος τιμολόγηση για 1.400 συνολικά κρατήσεις θα κοστίσει στην εταιρεία περί τα 90.000 ευρώ.
90.000 για δωρεάν διαφήμιση σε όλα τα news portal, σε όλο τον πλανήτη, στην τοπική τους γλώσσα: καλό deal ακούγεται.

Βασικα οποιος και να το βλεπε το ορθολογικο θα ηταν να κλεισει εισιτηρια με τη μια παει δε παει.Και οχι μονο ενα , 5-6.

Το ηταν θα ταν λαθος ηταν προφανες.

Το οτι δε θα σου στοιχιζε τπτ ηταν παλι προφανες.

Αν δεν αναγνωριζοταν το λαθος δε θα χες και τα πολλα να χασεις , 7 λεπτα του ευρω για μια βδομαδα διανυκτερευσεων - για ολη την οικογενια αντε να σου στοιχιζε και ενα ευρω max :p .

Αν το λαθος αναγνωριζοταν και σε αποζημιωναν εβγαζες και πουλουσες τα εισιτηρια ebay

9,58 τα 100μ!!!!!!!!!!

Αυτό που πίνει :TD: (γιατί σίγουρα πίνει) θα είναι ανιχνεύσιμο μετά από 15-20 χρόνια, ίσως και (ποτέ)

2η μερα χωρις υπολογιστη να γραφω απο το λαπτοπ...

Εκλεισα χτες το πληρως λειτουργικο συστημα μου για να κανω ενα "καλο χειμωνιατικο" -κατα Αστρολαβο- φορματ και εκτοτε εχω δοκιμασει περιπου 30 φορες Vista/win7/XP-64 με διαφορετικα CD, γραμμενα 3-4 φορες χωρις να εχω καταφερει να δω ακομα desktop...

Αμα πιστευα στο "ματι" και στον αναδρομο Ερμη, ή εστω στην δυναμη του Φραγμα, θα ηταν ολα κατανοητα...

Τα στραβά στους γκρινιάριδες πέφτουν

Οξω ρε γκιοζο...

Τραβα στο Λονδινο και καλο χειμωνα!

ε καλα ενας ανθρωπος μονος του πολεμο δεν μπορει να κανει, αλλα πες μου ενα λαο που δεν εχει εμπλακει σε πολεμικη συραξη...?

Η λέξη " ανθρώπων" είναι πληθυντικός. Όταν χρησιμοποιούμε πληθυντικό εννοούμε πάντα πλήθος.

Δεν χρειαζεται πλεον να οικειοποιουντε εδαφος? Πεστο αυτο στους κουρδους σε παρακαλω να δεις τι απαντηση θα παρεις:p

Η λέξη "πλέον" υπονοεί πρόσφατο χρόνο. Ένα λεξικό θα βοηθούσε

Οι συγρωνες γεωπολιτικες συνθηκες ειναι υποθεση 100 ετων.

Αυτοαναιρείσαι, μόλις πάρα πάνω αναφέρθηκες στους Κούρδους και την ίδρυση του Τουρκικού κράτους που είναι λίγο παλιότερα.

..Ο ανθρωπινος εγγεφαλος εξελιχθηκε πριν απο 100.000 χρονια σε νομαδικες φυλες, ΦΥΣΙΚΑ και εχει σημασια η προιστορια, οτι κανουμε εκει εχει τις βασεις του. Δεν ειμαστε ΤΟΣΟ εξυπνοι οσο νομιζουμε.

Προφανώς στον εαυτό σου αναφέρεσαι. Εγώ πάντα πίστευα ότι είμαι λιγότερο έξυπνος από ΤΟΣΟ.

ΧΑ! Ο *βασικοτερος* λογος που οι ανθρωποι παρουσιαζουν το ενστικτο της ομαδοποιησης ειναι η αποφυγη ασθενειων! Ο κυριος, ο θεμελιοδης λογος που το μυαλο σου σου λεει "ειμαι ελληνας, αγαπαω την πατριδα μου" ειναι το γεγονος οτι ειναι ρυθμισμενος ετσι ωστε να φοβαται την αλληλεπιδραση με αλλες φυλες οι οποιες εφεραν ασθενειες ξενες, για τις οποιες το ανοσοποιητικο συστημα της δικης σου φυλης δεν ειχε αμυνες.

Για να καταλάβω . Δεν δημιούργησαν αγέλες όπως τα υπόλοιπα ζώα για ασφάλεια και καλύτερο κυνήγι, αλλά όντας άγριοι γνώριζαν τα διάφορα σκουλαμέντα και τις επιπτώσεις τους και εξ αυτού η αγέλη!! Όσο ζω μαθαίνω!!

Θελεις παραδειγμα οτι η ελειψη θυλικων προκαλει πολεμους? Παρε τις χωρες της μεσης ανατολης, που οι γυναικες ειναι καπου στο 30% του πλυθησμου..

Σε όλον τον πλανήτη υπερβαίνουν το 52% και εκεί είναι 30%. Κάτι είχα ακούσει για επιτυχημένη χρίση του σερνικοβότανου στη μέση ανατολή αλλά δεν περίμενα τέτοια τρομακτικά αποτελέσματα.

Ένα λινκ θα βοηθούσε εδώ.

Οι αντρες ειναι ΤΟΣΟ στερημενοι που καταφευγουν σε πραξεις προσελκησης προσοχης αυτοκαταστροφικες (πχ ζονονται με εκρηκτικα και μπαινουν σε αεροπλανα). Αυτο παρεπιπτοντος εχει παρατηρηθει και σε ζωα.

Ε αυτό είναι γνωστό. Οι άνδρες στη μέση ανατολή ζώνονται τα εκρηκτικά επειδή δεν βρίσκουν γκόμενα. : )

Μην υποτημας την πρωτογεννη φυση του μυαλου σου:p

Μην υπερτιμάς την πρωτογενή φύση του μυαλού σου : P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.