Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Εισαι αθλιος!!

Ειναι η χειροτερη ευχη εβαααα!

Παντα ψαχνω καθε σεζον τον μπαγλαμα που θα την ξεστομισει πρωτος!

Αυτη την χρονια εισαι πανυγηρικα εσυ ο μπαγλαμας! Well done mein freund...

Παιζει να εχεις κανει και ρεκορ σε χρονο και να μην την εχω ξανακουσει νωριτερα!

Ψοφα!

Δεν είναι ευχή, είναι παρακίνηση για να μην βρεθείς στην θέση του κακοπροαίρετου ζηλόφθονου να την υποστείς και του χρόνου.

^ Γ' ΕΣΣΟ 2009, 124 ΠΒΕ ΤΡΙΠΟΛΗ

κακομοιρη νιουφη....

ω!η ΕΣΣΟ που θα κανει 9μηνο αλλα 7μιση μηνες παραμεθοριο? :p:P

ω!η ΕΣΣΟ που θα κανει 9μηνο αλλα 7μιση μηνες παραμεθοριο? :p:P

Όχι, η ΕΣΣΟ του βύσματος, με πολεμική αεροπορία και παραμεθόριο Ελευσίνα + 9μηνο :neo:

εχω χασει κατι...? γιατι νομιζα οτι η αεροπορια "ΚΟΠΗΚΕ" δια παντως...?? πλεον απο αυτή την ΕΣΣΟ..?? και για του λογου το αληθες, επληροφορηθην προσφατως, οτι βυσματιας γνωστος ΔΕΝ πηγε αεροπορια, αλλα "κατεληξε" σε κάποιο ΤΥΓ.... ("μπετατζης" πολυτεχνιτης... , μαλλον για το ορθοπεδικο θα τον ηθελαν... ;P)

Υ.Γ.> 10 εργασιμες βαρια-βαρια για λήξη της "συμβασης" με τον ΕΣ... :D

Tσίπουρο και μουσική και κακή διάθεση καλό πρωί.....

#$(#(*&!^&()($@&^&$$&()$@($&47$()&@$)($&($@&_$@_$@&_@_$@&_$@$()#*$(#$&)&$@_$@&_($@&($@

Goodμέρα.:hehe:

Άδεια η αθήνα εντελώς,πολύ ωραία.

Οι μισοί θα πάρουν όμως γερή λαχτάρα όταν έρθουν,θα τους έχουν αδειάσει τα σπίτια οι βρομοδιαρρήκτες.

Οι άλλοι μισοί θα πάνε βόλτα το βράδι να πηδάνε σαν κατσίκες στα club,και στο ενδιάμεσο θα τους το αδειάσουν και απ'το μεθύσι αν δεν πάνε να πέσουνε σε κάνα χαντάκι στον δρόμο,μετά από καμιά βδομάδα θα το πάρουν χαμπάρι.

Γι'αυτό να μου λείπουν εμένα και οι διακοπές και αυτό που εννοούν διασκέδαση σήμερα.

Οι καλύτερες διακοπές είναι στην αθήνα αυτές τις μέρες,χαλάρωση στο σπίτι όλη μέρα,με ένα μαχαιρι ΝΑ στην κουζίνα για κάθε ενδεχόμενο διαρρήκτη,και αν γίνει κάτι,πρώτα τον στέλνεις για 156 ράμματα χέρια/πόδια να μάθει να ληστεύει ηλικιωμένους και μετά τον ρωτάς τι κάνει στο σπίτι σου.

πρώτα τον στέλνεις για 156 ράμματα χέρια/πόδια να μάθει να ληστεύει ηλικιωμένους και μετά τον ρωτάς τι κάνει στο σπίτι σου

μπαρμπα-γιαννη?

καλημερα:hang2:

15 ursus + 2 βοτκες + 1 αγνωστω=:upside:

ακομα δεν μπορω να χονεψω οτι το βλαμενο,καμενο(ξαδερφος) μου εφαγε το κορμι....:mamba:

ακομα δεν μπορω να χονεψω οτι το βλαμενο,καμενο(ξαδερφος) μου εφαγε το κορμι....:mamba:

Εσύ φταίς που αντί να δώσεις στο κορμί τα σφηνάκια τα έπινες ο ίδιος :tomato:

Ποσα άτομα όμως τα ήπιαν αυτά δεν τους λες το αφήνεις και αιωρείται ;):sarcastic:

μπαρμπα-γιαννη?
Φτου,ξεσκεπάστηκα :(:p

Για να μπαίνει διαρρήκτης σε ένα σπίτι στο έτσι επειδή είναι καλοκαίρι και τα μισά είναι άδεια χωρίς κανέναν μέσα,και τα μισά φαίνονται άδεια (το δικό μου ας πούμε :hehe:),πάει να πει ότι μπαίνει και ότι τύχει μέσα,οπότε δεν είναι καθόλου περίεργο να έχει μπει κάπου και να έχει κλέψει την σύνταξη του κάθε μεγάλου ανθρώπου που με το ζόρι ζει.

Mικρα και μεγαλα παιδια καλη προσαρμοργή σε οσους τελειωσαν οι διακοπες. <-- (do not shoot)

και μια ερωτησουλα... (ασχετη)

ειχαμε thread για βιβλια εδω στο offtopic?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.