Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

www.observatory.gr ...παρατηρητηριο για την Κοινωνια της Πληροφοριας...

http://www.paradissis.com/zoa.htm +ενας ενδιαφερων νομος για τους μικρους μας φιλους

-ειναι παρανομος και ανισχυρος κανονισμος πολυκατοικιας που απαγορευει να εχουμε γατουλα η σκυλο στο διαμερισμα μας.

(δεν ειναι δικο μου το σαιτ,απλα δεν μπορω να κανω λινκ στο account μου με την law database)

Καλες διακοπες αλανια...:T:

Αυριο πρωι φευγω για Λευκαδα..:)

Το ρητό "καλύτερα με σκύλο από την Κρήτη, παρά με φίλο Λευκαδίτη" το άκουσες; εγώ το έμαθα στην πράξη.....

Nαi τα πειράματα του αμερικάνικου στρατού και στην Ελλάδα (έλεγχος κλιματολογικών φαινομένων)

Να δεις που όταν γίνει κάνα show αεροπλάνων,θα γράψει ότι τα επιδεικτικά κλάπηκαν από taliban οι οποίοι ψέκαζαν από τις καμπίνες διαφόρων χρωμάτων χημικά για να σκοτώσουν τον κόσμο.:confused:

Me? Αν εννοείς κανονικό ύπνο,πρώτη φορά μέσα στις δύο τελευταίες εβδομάδες που ξυπνάω σωστά (6 η ώρα).Τις άλλες καθόμουν και περίμενα 1 το βράδι το supernatural,και ξυπνούσα βλέποντας 3 στο ρολόι.:hehe:

Αν και η μισή ζωή μου είναι μουσική (ή άλλη μισή καταλαβαίνετε πιά είναι :p) δε μ'αρέσουν οι Les Pauls σαν κιθάρες (ίσως δεν μ'αρέσει αυτό που παίζουν) και είναι πανάκριβες, όντως :rip: to him (90 χρονών έφτασε πλάκα-πλάκα - είδες τι κάνει η μουσική ε :D)

Να δεις που όταν γίνει κάνα show αεροπλάνων

ασχετο αλλα θυμηθηκα ενα show αεροπλανων που εγινε σε μια αμερικανικη βαση στην γερμανια

που εμελλε να δωσει το ονομα της σε ενα πολυ γνωστο συγκροτημα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.