Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: Θα φωνάζατε τον λύκο, να φυλάξει τα πρόβατα :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Θα έβγαινε άκρη νομίζεις ? :hehe: :hehe: :hehe:

άκρη δεν θα έβγαινε,αλλά μπροστά του αν σήκωνε τηλέφωνο και άρχιζε έλεγε είμαι εδώ έγινε αυτό και δεν μας το αλλάζουν κτλ,είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα άλλαζε ύφος και θα το άλλαζε.

:shout:

Υ.Γ. .μάταια γύρισα όλο το ακρωτήρι με τα σφηνάκια στο χέρι.....

Definition of FAIL??? :hehe::hehe::hehe:

2 η ώρα το πήρες;:p

2μιση μεταβιβαση, στο καπακι ασφαλεια και μετα βολτες!

Ναι, ναι Παρασκευη μηνα Αυγουστο τα εκανα...

Σε καταλαβαίνω,ειδικά αν είσαι καμμένος αμαξάς,μετράς λεπτό προς λεπτό το πότε θα πάρεις δίπλωμα. :D

(Oh yeah,του χρόνου ή παράχρονου έρχεται και η δική μου ώρα για impala 67' (καμμένος supernaturalιστής) ή chevy trailblazer/tahoe (το πιο πιθανό) (dream cars,ένα από αυτά ή δεν παίρνω τίποτα) -υπογεγραμμένο από τώρα στον πατέρα μου και να αφήσει το που θα τα χωράω για parking,τους φόρους και τα 7.0L μηχανές,ευρωγιαπονεζοκορεατικο δεν μου πασάρει.:nerd:)

Πάντως λίγο πολύ με το supernatural,με βλέπω με EMF,αλάτια,βιβλία κτλ και εισβολές σε στοιχειωμένα σπίτια με άλλους καμμένους για να έχει λίγο ανδρεναλίνη το θέμα και μπας και εντοπίσουμε τίποτα.:secret:

Definition of FAIL??? :hehe::hehe::hehe:

άμα την έβρισκα όμως θα της πέταγα την ατάκα...

"έφαγα όλο το μαγαζί για να σε βρώ να το πιούμε στην υγειά σου" :tongue:

κακεντρεχή....έ κακεντρεχή:crazy_pilot:

Σήμερα το πρόγραμμα είχε Καματερό Προφήτη Ηλία (στη μεγάλη άπλα όχι στους μαμηστρώνες) :p

Μπυρίτσες και τουρτίτσα για φίλο που χε γενέθλια και αγνάντι την Αθήνα από ψηλά. Μια χαρά περάσαμε...ίσως και καλύτερα από τα club.

Σκοτάδια η μισή Αθήνα....που πήγαν όλοι ρε? :hehe:

Σε καταλαβαίνω,ειδικά αν είσαι καμμένος αμαξάς,μετράς λεπτό προς λεπτό το πότε θα πάρεις δίπλωμα. :D

(Oh yeah,του χρόνου ή παράχρονου έρχεται και η δική μου ώρα για impala 67' (καμμένος supernaturalιστής) ή chevy trailblazer/tahoe (το πιο πιθανό) (dream cars,ένα από αυτά ή δεν παίρνω τίποτα) -υπογεγραμμένο από τώρα στον πατέρα μου και να αφήσει το που θα τα χωράω για parking,τους φόρους και τα 7.0L μηχανές,ευρωγιαπονεζοκορεατικο δεν μου πασάρει.:nerd:)

Πάντως λίγο πολύ με το supernatural,με βλέπω με EMF,αλάτια,βιβλία κτλ και εισβολές σε στοιχειωμένα σπίτια με άλλους καμμένους για να έχει λίγο ανδρεναλίνη το θέμα και μπας και εντοπίσουμε τίποτα.:secret:

Περίμενε να πας 18 και μετά βλέπεις.

Πολλά θα έχουν αλλάξει μέχρι τότε ;)

Πολλά θα αλλάξουν σε διάφορα πράματα,πάντως ο εφιάλτης μου είναι ότι σε 2-3 χρόνια θα μας πασάρουν στρογγυλούς καναπέδες με ηλεκτροκινητήρες.:hehe:

Ένα από αυτά τα αμάξια που τα έχουν κάνει στρογγυλά,είναι το impala που από 1967-1985 ήταν κουκλι μέχρι που το 1991-1996 έγινε διαφορετικό,και το 2009 έχει γίνει πλέον στην εμφάνιση και στην δύναμη ένα απλό γυναικίο sedan.:(

(EDIT:πάντως impala 1967 gas converted ή e-85,ή με καμιά πιο eco-friendly μηχανή από chevy silverado ας πούμε,είναι ότι πρέπει για μένα και βρίσκεις τουλάχιστον έξω κάνα εν κίνηση με 10.000 για ανακατασκεύη σε 2009 δεδομένα,και δεν πάνε να βγάλουνε και ηλιακά ιπτάμενα prius... :nerd: )

Τι είναι όλα αυτά τα σκουπίδια;:p

Αυτό δεν είναι εφιάλτης,λόγος αυτοκτονίας είναι με κίνητρο τις πιθανότητες μετενσάρκωσης σε μια απ'τις δεκαετίες 60-70-80.:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.