greekfragma Αύγουστος 8, 2009 #22621 Αύγουστος 8, 2009 Σήμερα το μενού είχε Ακρωτήρι. Μουσική 10/10 (επί 1μιση ώρα έβαλε το ένα τρελό beat πίσω από το άλλο) Χώρος 10/10 (τρελή η ανακαίνιση σε σχέση με την αηδία πέρυσι) Γκομενέτε 10/10 (μωρά για όλα τα γούστα) Ποτά 0/10 (Το bacardi ήταν μπόμπα και φωνάξαμε τον υπεύθυνο να μας αλλάξει το μπουκάλι....μόνο που δε με έδειρε) (πάρτε και το διάλογο) -Καλησπέρα -Καλησπέρα τι πρόβλημα υπάρχει -Πήραμε Bacardi με την παρέα και από τις πρώτες γουλιές καταλάβαμε οτι έχει πρόβλημα και θέλουμε να το αλλάξουμε με κάτι άλλο -Δηλαδή τι μου λές? Οτι πουλάμε χαλασμένα και μπόμπες? (με ύφος έτοιμος για σφαλιάρες) (εγώ ατάραχος) -Λέω οτι δεν είμαι ελεγκτής του υγειονομικού για να ξέρω τι πρόβλημα έχει το μπουκάλι....ξέρω οτι όλοι στην παρέα το βρήκαν αλλιώτικο με την κακή έννοια και θέλουμε να πάρουμε κάτι άλλο (το μπουκάλι ίσα που είχε κατέβει 3 δάχτυλα σε στάθμη και 'οτι έλειπε ήταν στα γεμάτα ποτήρια) -Θίγεις εμένα ως υπεύθυνο του καταστήματος και θίγεις και το μαγαζί. Έχεις ιδέα οτι βρίσκεσαι στο καλύτερο club στην Ελλάδα και όχι σε καμιά καντίνα? ¨Εχεις ιδέα οτι ο Χάλαρης (ιδιοκτήτης) έχει αποκλειστική συνεργασία και χορηγια με το bacardi και έχουμε δική μας κάβα με φιάλες? Ξέρεις πόσες χιλιάδες φιάλες bacardi δίνουμε το χρόνο και δεν υπάρχει πρόβλημα και έρχεσαι εσύ με την παρέα σου που δεν ξέρει να πιει να μας θίξει? (συνέχεια με υφάκι μαμάω και δέρνω) (εγώ ατάραχος) -Εγώ ξέρω οτι η φιάλη αυτή βρωμάει και δεν πρόκειται να την πιούμε και θέλουμε να μας την αλλάξεις......και ενώ λες οτι δίνεις τόσες χιλιάδες φιάλες το χρόνο αντί να πεις από σεβασμό στο πελάτη μια συγγνώμη για το λάθος, που δεν κατηγόρησα εσένα ή το μαγαζί ευθέως, είπα οτι δε με ενδιαφέρει πως και γιατί έχει πρόβλημα,....ανταυτού μου την μπαίνεις με ύφος να με πλακώσεις και στις σφαλιάρες. -Πάμε μέσα στο γραφείο του Χάλαρη να σου δείξω τα τιμολόγια και όλα τα απαραίτητα χαρτιά -Κοίτα φίλε εγώ ήρθα με τη παρέα, κλείσαμε τραπέζι για να περάσουμε καλά. Στο ξανάπα οτι δεν σου κάνω έλεγχο αλλά οτί μια φιάλη μηδαμινής αξίας για σένα έχει κατά τον πελάτη πρόβλημα. Θα την αλλάξεις ναί ή όχι. (εφόσον είδε οτι άκρη μαζί μου δε βγάζει με το άγριο σηκώθηκε και έφυγε) Παρόλο το σκηνικό περάσαμε καλά......Μόνο η απογοήτευση μένει για την αντιμετώπιση. Κατά τα άλλα κάτι ξέρω που αποφεύγω παραλιακή και πάω μια φορά στο τόσο μόνο όποτε έρχεται ο Αύγουστος που παλεύεται και στο θέμα μετακίνησης και στο θέμα συνωστισμού μέσα στο χώρο. Bar-άκια στο Ψυρρή και ξερό ψωμί. Υ.Γ. το γαμώτο ήταν οτι χάσαμε τρελό μωρό σήμερα......ότι είχα εφοδιαστεί σφηνάκια μετά το απαραίτητο σαλιάρισμα με τα μάτια και άνοιξε η γη και την κατάπιε.μάταια γύρισα όλο το ακρωτήρι με τα σφηνάκια στο χέρι.....τελικά τα πιε η παρέα.:crazy_pilot:
greekfragma Αύγουστος 8, 2009 #22623 Αύγουστος 8, 2009 nope....απλά σηκώθηκε και έφυγε και μας έγραψε στα παπάκια του.
johnsonb Αύγουστος 8, 2009 #22624 Αύγουστος 8, 2009 Αμέσως έπρεπε τηλέφωνο στην αστυνομία-υγειονομικό,όπου να'ναι,με το μπουκάλι μπροστά με πετρέλαιο μέσα να το δίνατε,να έβλεπες για πότε θα άλλαζε υφάκι.
Jerry007 Αύγουστος 8, 2009 #22625 Αύγουστος 8, 2009 Τι στο καλό όλοι οι τρελοί εμενα μου έχουν τύχει; Δυο μέρες τώρα με ξυπνάει ο κάθε μ**** μη πώ στις 8 το πρωί για μακακίες! :suicide2: Μια φορά με πήρε το e-shop για μια παραγγελία που δεν έκανα, χθές 8.02 πήρε μια τύπισα της Cosmote να μου κάνει ερωτήσεις για κάτι στατιστικές. Και σήμερα είχα ξεχάσει τα ηχεία ανοιχτά και ενας φίλος μου που γύρισε σήμερα απο διακοπές μου βάρεσε δυο Nudge απο το msn στις 7.58 και έπεσα απ'το κρεβάτι. PLEASE LET ME ΦΟΚΙΝ SLEEP:giveup:
ChSin7 Αύγουστος 8, 2009 #22626 Αύγουστος 8, 2009 Αμέσως έπρεπε τηλέφωνο στην αστυνομία-υγειονομικό,όπου να'ναι,με το μπουκάλι μπροστά με πετρέλαιο μέσα να το δίνατε,να έβλεπες για πότε θα άλλαζε υφάκι. :hehe: :hehe: Θα φωνάζατε τον λύκο, να φυλάξει τα πρόβατα :hehe: :hehe: Θα έβγαινε άκρη νομίζεις ? :hehe: ------------------------- Τα λέμε σε 15 μέρες, καλά να περάσετε :D
GriGaS Αύγουστος 8, 2009 #22627 Αύγουστος 8, 2009 Εχεις ιδέα οτι ο Χάλαρης (ιδιοκτήτης) έχει αποκλειστική συνεργασία και χορηγια με το bacardi και έχουμε δική μας κάβα με φιάλες?αυτό σημαίνει μπορεί να σημαίνει δύο πράγματαα. μόνο στο ακρωτήρι σερβίρουν bacardi και πουθενά αλλούβ. στο ακρωτήρι σερβίρουν μόνο bacardi και τίποτα άλλοπροσωπικά αν δεν με ενδιέφερε να ξαναπάω στο συγκεκριμένο μαγαζί φέτος, θα το τράβαγα και άλλο το θέμα...σε τελική μπορεί να μην ήταν μπόμπα και απλά να ήταν χαλασμένο (είμαι σίγουρος ότι τα αποθηκεύουν βάσει προδιαγραφών σε σκιερό και δροσερό μέρος). μου έχει τύχει να με σερβίρουν θολή ξυνισμένη μπύρα (η οποία φυσικά και αλλάχτηκε σε dt) οπότε ας μην τα ρίχνουμε όλα στις μπόμπες. στη θέση σου θα προσπαθούσα να επικοινωνήσω μαζί τους και θα έκανα τα παράπονά μου με τρόπο που να το έριχνα σε χαλασμένο ποτό και όχι μπόμπα μαζί με κοινοποίηση στην bacardi ελλας.[SIZE=2][B]V.S. Hospitality Group[/B]Λ. Βουλιαγμένης 53 | 2ος όροφος | Γλυφάδα 166 75Τηλ 210-9603384, 210 9604883email: [EMAIL="info@vsgroup.gr"]info@vsgroup.gr[/EMAIL][/SIZE][LEFT][B][SIZE=2]BACARDI ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.[/SIZE][/B][SIZE=2]ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ (19 ΧΛΜ.)[/SIZE][SIZE=2] Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ, 14671 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ[/SIZE][SIZE=2] Tel: 210-8190500[/SIZE][SIZE=2] Fax: 210-8130200[/SIZE][SIZE=2] e-Mail: [EMAIL="bhellas@bacardi.com"]bhellas@bacardi.com[/EMAIL][/SIZE]
spresv Αύγουστος 8, 2009 #22628 Αύγουστος 8, 2009 αυτό σημαίνει μπορεί να σημαίνει δύο πράγματαα. μόνο στο ακρωτήρι σερβίρουν bacardi και πουθενά αλλούβ. στο ακρωτήρι σερβίρουν μόνο bacardi και τίποτα άλλογ. οτι το γιδι δεν ξερει τι σημαινει "αποκλειστικη". Ποτε μην υποτιμας τη δυναμη της βλακειας...
GriGaS Αύγουστος 8, 2009 #22629 Αύγουστος 8, 2009 ειρωνικά το έλεγα, υποννοώντας το γ. :devil::devil::devil:
Kostas007 Αύγουστος 8, 2009 #22630 Αύγουστος 8, 2009 Σήμερα το μενού είχε Ακρωτήρι.Μουσική 10/10 (επί 1μιση ώρα έβαλε το ένα τρελό beat πίσω από το άλλο) Χώρος 10/10 (τρελή η ανακαίνιση σε σχέση με την αηδία πέρυσι) Γκομενέτε 10/10 (μωρά για όλα τα γούστα) Ποτά 0/10 (Το bacardi ήταν μπόμπα και φωνάξαμε τον υπεύθυνο να μας αλλάξει το μπουκάλι....μόνο που δε με έδειρε) (πάρτε και το διάλογο) -Καλησπέρα -Καλησπέρα τι πρόβλημα υπάρχει -Πήραμε Bacardi με την παρέα και από τις πρώτες γουλιές καταλάβαμε οτι έχει πρόβλημα και θέλουμε να το αλλάξουμε με κάτι άλλο -Δηλαδή τι μου λές? Οτι πουλάμε χαλασμένα και μπόμπες? (με ύφος έτοιμος για σφαλιάρες) (εγώ ατάραχος) -Λέω οτι δεν είμαι ελεγκτής του υγειονομικού για να ξέρω τι πρόβλημα έχει το μπουκάλι....ξέρω οτι όλοι στην παρέα το βρήκαν αλλιώτικο με την κακή έννοια και θέλουμε να πάρουμε κάτι άλλο (το μπουκάλι ίσα που είχε κατέβει 3 δάχτυλα σε στάθμη και 'οτι έλειπε ήταν στα γεμάτα ποτήρια) -Θίγεις εμένα ως υπεύθυνο του καταστήματος και θίγεις και το μαγαζί. Έχεις ιδέα οτι βρίσκεσαι στο καλύτερο club στην Ελλάδα και όχι σε καμιά καντίνα? ¨Εχεις ιδέα οτι ο Χάλαρης (ιδιοκτήτης) έχει αποκλειστική συνεργασία και χορηγια με το bacardi και έχουμε δική μας κάβα με φιάλες? Ξέρεις πόσες χιλιάδες φιάλες bacardi δίνουμε το χρόνο και δεν υπάρχει πρόβλημα και έρχεσαι εσύ με την παρέα σου που δεν ξέρει να πιει να μας θίξει? (συνέχεια με υφάκι μαμάω και δέρνω) (εγώ ατάραχος) -Εγώ ξέρω οτι η φιάλη αυτή βρωμάει και δεν πρόκειται να την πιούμε και θέλουμε να μας την αλλάξεις......και ενώ λες οτι δίνεις τόσες χιλιάδες φιάλες το χρόνο αντί να πεις από σεβασμό στο πελάτη μια συγγνώμη για το λάθος, που δεν κατηγόρησα εσένα ή το μαγαζί ευθέως, είπα οτι δε με ενδιαφέρει πως και γιατί έχει πρόβλημα,....ανταυτού μου την μπαίνεις με ύφος να με πλακώσεις και στις σφαλιάρες. -Πάμε μέσα στο γραφείο του Χάλαρη να σου δείξω τα τιμολόγια και όλα τα απαραίτητα χαρτιά -Κοίτα φίλε εγώ ήρθα με τη παρέα, κλείσαμε τραπέζι για να περάσουμε καλά. Στο ξανάπα οτι δεν σου κάνω έλεγχο αλλά οτί μια φιάλη μηδαμινής αξίας για σένα έχει κατά τον πελάτη πρόβλημα. Θα την αλλάξεις ναί ή όχι. (εφόσον είδε οτι άκρη μαζί μου δε βγάζει με το άγριο σηκώθηκε και έφυγε) Παρόλο το σκηνικό περάσαμε καλά......Μόνο η απογοήτευση μένει για την αντιμετώπιση. Κατά τα άλλα κάτι ξέρω που αποφεύγω παραλιακή και πάω μια φορά στο τόσο μόνο όποτε έρχεται ο Αύγουστος που παλεύεται και στο θέμα μετακίνησης και στο θέμα συνωστισμού μέσα στο χώρο. Bar-άκια στο Ψυρρή και ξερό ψωμί. Υ.Γ. το γαμώτο ήταν οτι χάσαμε τρελό μωρό σήμερα......ότι είχα εφοδιαστεί σφηνάκια μετά το απαραίτητο σαλιάρισμα με τα μάτια και άνοιξε η γη και την κατάπιε.μάταια γύρισα όλο το ακρωτήρι με τα σφηνάκια στο χέρι.....τελικά τα πιε η παρέα.:crazy_pilot: να ξαναπας τοτε και να λες και στους φιλους σου να πηγαινουν:giveup: ενας απο τους 2 που εχει το ακρωτηρι ερχοταν στο χωριο μου για διακοπες φαινεται απο μακρια τι λαμογιο ειναι,περιττο να σου πω το τι συμπεριφορα ειχε,δε νομιζω να με πιστεψει και κανεις Σαφως κ βεβαια, δεν το συζητω, κανεις δεν μπορει να επιβαλει στον αλλον ενα στερεοτυπικο τροπο ζωης. Απλως θεωρω οτι η συναναστροφη με κοσμο ειναι αναγκαια για καθε ανθρωπο, σε καμια περιπτωση δεν αναφερομαι για club k μπουζουκια, αναφερομαι για την ενταξη του ατομου στην κοινωνια γενικοτερα. Ο ηλεκτρονικος κοσμος μπορει να σου προσφερει την φιλελευθερη κ πολυδιαστατη πληροφορηση, δεν παυει ομως να ειναι πισω απο ενα γυαλι και η λαλια μουγκη.. πριν απο 3-4 χρονια παραμονη πρωτοχρονιας καναμε ρεβεγιον με τα σοια,μετα πηγα με τα ξαδερφια σε ενα παρτυ,και κατα τις 5 που τελειωσε πηγα με το ξαδερφο μου σε ιντερνετ καφε και καθησαμε μεχρι τις 9 το πρωι. αν μας εβλεπε καποιος εκεινο το πρωι στο νετ καφε τι θα σκεφτοταν αραγε?πιθανοτατα το ποσο καμμενοι,φλωροι,Nerd,nolifers,που ειμαστε και παιζουμε dota ακομα και τετοια μερα. αυτοι που κραζουν τετοια ατομα ειναι συνηθως χειροτεροι,ειτε θα ασχολουνται ολη μερα με αθλητικα(και αυτοι θα ειναι κοιλαραδες που δεν αθλουνται ποτε),και θα συζητανε για μεταγραφες,θα πανε γηπεδο να βριζονται να εξτασιαζονται, ειτε θα ειναι χαζογκομενες που ολη μερα θα ασχολουνται τι χρωμα στρινγκ να βαλουν το βραδυ και αν θα τις κοιταξει ο ταδε χλεχλες που εχει σκουλαρικι στη δεξια ρωγα, ειτε βουτυρομπεμπεδες που μολις τελειωσαν το σχολειο και ανακαλυψαν οτι υπαρχει ζωη και τις καθημερινες,και ψαχνουν απεγνωσμενα να μαμησουνε,και συζητανε καθε μερα τι αμαξι να τους παρει ο μπαμπας για να πηγαινουν απο το σπιτι μεχρι τη καφετερεια με τα αλλα καγκουρια που ειναι ολη μερα εκει και πινουν καφε... οπως βλεπεις υπαρχουν πολλες κατηγοριες καμμενων ατομων,και δεν ειναι μονο αυτοι που παιζουν dota. και η κοινωνικοποιηση δεν ειναι μονο στις εξοδους,γινεται κι αλλου...
Κοπρίτης Αύγουστος 8, 2009 #22631 Αύγουστος 8, 2009 back to Athens.... σορρυ στα παιδια που εχουν στειλει καμια δεκαρια πμ θα απαντηθουν ολα με τη σειρα μολις ξεπερασω το σοκ της επιστροφης και της επανενταξης στο προγραμμα
fotme Αύγουστος 8, 2009 #22632 Αύγουστος 8, 2009 (ρε συ ειχα ενα χαλαρη σειρα μαζι μου στο ΑΣ, ειχε καβες μου λεγε, λες να ειναι ο ιδιος..?)Παντως πολυ ωραια το αντιμετωπισες, το ρουμακι τελικα σας χαλασε?
dellman Αύγουστος 8, 2009 #22633 Αύγουστος 8, 2009 Nαι ούτε μισό κιλό μπουγάτσα δεν μπορούσε να φάει μετά....
Jerry007 Αύγουστος 8, 2009 #22634 Αύγουστος 8, 2009 wassat?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700583
HotPeanut Αύγουστος 8, 2009 #22635 Αύγουστος 8, 2009 wassat?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700583 Χωθείτε για παραγγελίες παιδιά.!!!
fotme Αύγουστος 8, 2009 #22636 Αύγουστος 8, 2009 Σορρυ για το double post, κωστα τωρα το ειδα το ποστ σου, θεωρω οτι κατηγοριοποιεις απολυτα, u can combine both worlds bro. Οι ταμπελες δεν βοηθουν παρα μονο προιδεαζουν, δημιουργουν αντιδραστικες συμπεριφορες κ καταληκτικα μικροκοσμικη ζωη κ απομονωση. Κ στην τελικη καλα κανεις και παιζεις dota πρωτοχρονια, εζησες με την οικογενεια, παρταρες με τον ξαδελφο σου κ κατελήξες μαζι του σε net cafe. Δεν βρισκω κατι κακο, κακο θα ητανε αν ειχες 2 χρονια να βγεις απτο σπιτι, 5 να γ@μησεις και οταν βγαινεις μια στο τοσο να νοιωθεις σαν ταυρος σε υαλοπωλειο. Πραγμα λογικο μιας κ ο ηλεκτρονικος κοσμος δεν ενδεικνυται για συναισθηματικη αναπτυξη. All in all, παν μετρον αριστον.
fotme Αύγουστος 8, 2009 #22638 Αύγουστος 8, 2009 wassat?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700583λαθος φωτογραφια βαλανε, αναφερονται για ενα rack βασικα..http://www.plaisio.gr/ProductImages/600x600/1083953.JPG
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.