Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ανετα xDDDDDDDDDDDDDDDD.

Γιατι πολυ απλα δεν θεωρω σαν διασκεδαση/περναω καλα το:

1.Να δινω 10 ευρω για να πιω μια μπομπα (που η κανονικη αξια και μπομπα να μην ηταν δε ξεπερναει τα 2-3 ευρω)

2.Να ειμαι στριμωγμενος και να με σπρωχνει ο καθενας

3.Να μη μπορω να παω ουτε τουαλετα , γιατι θα πρεπει να σπρωξω και να στριμωχτω αναμεσα σε 666 ατομα

4.Να κολλαω απ την ιδρωτιλα

5.Να ποναν τα αυτια μου απ τη τοσο δυνατη μουσικη

6.Να δακρυζουν τα ματια μου απ την καπνα

7.Να μην μπορω να αναπνευσω απ την καπνα

8.Να αναγκαζομαι να ακουω οτι μακακια θελει ο καθε dj

9.Να μη μπορω να πω κουβεντα με τους φιλους μου γιατι δε θα με ακουν εξαιτιας της δυνατης μουσικης.

Ετσι τουλαχιστον βλεπω εγω τα πραγματα και γι αυτο ναι προτιμω να παιξω με παρεα 10 ωρες dota με τα ιδια λεφτα γιατι οπως ειπα------παιζω.

παιζω=διασκεδαζω

Απ το club η διασκεδαση ποια ειναι? γιατι αυτο το να χορευω απλα και να περναω καλα χωρις να υπολογιζοντε τα 9 που λεω παραπανω δε ξερω πως συμβαδιζουν.

Ps κανεις δε με αναγκασε να καω 10 ωρες....μπορω να παιξω και λιγοτερες :p

Anyway οπως ειπα αυτη ειναι η δικη μου γνωμη.

Τωρα το αν οι περισσοτεροι Ελληνες εχουν αλλη αποψη απ τη δικη μου και (-κατ εμε- νομιζουν οτι) διασκεδαζουν στα club συγνωμη αλλα εγω δε θα παρω.

Η κοινωνικοποιηση κανει καλο, σε επαναπροσδιοριζει στο κοινωνικο συνολο. Απλως δεν εχεις βρει ακομα το μαγαζι κ τροπο διασκεδασης που σου ταιριαζει. Σιγα σιγα κ μην αρνεισαι να βγαινεις στον πραγματικο κοσμο.

Edit> θελω να μου πειτε ΕΝΑ club-ψυχοπορνειο που εχει καθαρα ποτα..

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Edit> θελω να μου πειτε ΕΝΑ club-ψυχοπορνειο που εχει καθαρα ποτα..

Ξερω πολλά σε επαρχία όμως.:jump1:

Φαληρακι @ Λαρισσα....ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ παιδες...!

Καμενιλα / παρακμη στο φουλ, αλλα κανεις τζερτζελο φοβερο !!!

εγω που πηγα με αμαξι φιλου ο παρκαδορος του ειπε να αφησει οτι θελει...δεν του ειπε τιποτα για 10€...του αφησε 2€ και φυγαμε...

γιατι να αφησει με το ζορι?

εγω που δε γουσταρω να δωσω το αμαξι μου να το παρει ο παρκαδορος?

γιατι να συντηρησω το καθε ρεμαλι που θελει να με κλεψει?

To επιπεδο κοινωνικοτητας που ειναι μεγαλυτερο? Στο club η στο net?

περισσοτερο μιλας στο νετ παρα στο κλαμπ.

και μη μου πεις οτι πας στο κλαμπ για να τη πεσεις σε ασχετες γκομενες,γιατι 1 στις 100 θα ανταποκριθει,οι αλλες 99 ειτε θα ειναι ξινες και θα σε σουταρουν,ειτε θα συνοδευονται και θα φας και καμια σφαλιαρα:haha:

ο μονος λογος που παω σε κλαμπ ειναι για να ακουσω κανα καλο τραγουδι (και να το κατεβασω^^)

ο καθενας διασκεδαζει με τον δικο του τροπο,ειναι ελεινο να κατακρινεις καποιον επειδη δε σ αρεσει ο τροπος διασκεδασης του,ο αλλος μπορει να τη βρισκει να κανει graffiti,ο αλλος να παιζει dota,ο αλλος να μαγειρευει και να τρωει.

1.Μαζί με την είσοδο σου είναι και το ποτό δεν πληρώνεις extra

το οποιο ποτο το 95% ειναι καθαρο κερδος,αν ειναι μπομπα τοτε το 99% ειναι κερδος.

3.Μπορείς να σπρώξεις οποιον θέλεις για να περάσεις γιατί το ίδιο κάνουν και αυτοί σε εσένα

αν σπρωξεις καμια γκομενα θα πεσει και θα γινεις ρεζιλι,αν σπρωξεις κανα νταγλαρα,addicted to κρεατινη θα φας και ξυλο.

4,6,7.Τα σωστά club έχουν aircodition μονο άμα χορέψεις ιδρώνεις (φαίνεται ότι έχεις να πας πολύ καιρό σε club)

περιεργο,δεν εχω παει σε κανανα σωστο κλαμπ,ειτε δεν υπαρχει εξαερισμος,ειτε τον εχουν επιτηδες κλειστο για να ζεσταινεσαι και να παιρνεις αβερτα ποτα.

5,9.Στο club πας για να ακούσεις δυνατά μουσική όχι για να συναντηθείς με φίλους και να μιλήσεις (ήμαρτον δηλαδή)

κατι λεγατε για κοινονικοτητα?

8.8.Παίζουν κομμάτια εποχής αν εσύ δεν τα ακούς αυτά δεν σου φταίει ο DJ.Και ξαναλέω αν πας σε σωστό club δεν ακούς βλακείες

το βλακειες ειναι υποκειμενικο,αν εγω ακουω metal η jazz σε ποιο κλαμπ να παω?

όσο για τον παρκαρδόρο και 10ευρω?

2 φορές έχω δώσει το αμάξι σε αυτά τα κ@λοπαίδια και δε το ξαναδίνω.

την 1η φορά πέρυσι βρήκα τον τύπο να κάθεται μέσα με αναμμένη μηχανή aircondition στο full και να ψαχουλεύει τα mp3 μου και το αμάξι στη μέση του parking μόνο του......έπρεπε να μηδενίσω και το χιλιομετρητή να δω αν το πήρε για καμια βόλτα.

την 2η με το που το παίρνει ο τύπος του τραβάει όπισθεν και το κοπανάει στο σαμαράκι παίρνοντας σβάρνα τους θάμνους στις άκρες και δυστυχώς ήταν βράδυ για να δω αν έφαγα γρατσουνιές.

από τότε δε το ξαναδίνω σε κανέναν και δεν έχω δώσει φυσικά ποτέ ούτε ευρώ τσακιστό και τους λέω κιόλας......μη δω έστω μια γρατσουνιά ή οτιδήποτε άλλο θα γίνει ο χαμός. μερικοί μου το παίξαν εύθικτοι και χρειάστηκε να βάλω λίγο περισσότερη μουρμούρα για να γίνει αυτό που θέλω εγώ.

στο ακρωτηρι μια φορα αρνηθηκα να το δωσω,και μονο που δε με δειρανε,εντωμεταξυ ο δρομος εκει δεν ειναι ιδιοκτητος,οπως και φυσικα στο 99% των μαγαζιων.

να ξερετε παντως 2-3 πραγματα.

απαγορευεται βαση νομου το μαγαζι να χρεωνει παρκινγκ.

αν χρεωνεται παρκιγνκ διπλα σε μαγαζι πρεπει να ειναι αλλουνου,και να αναγραφεται στην εισοδο η τιμη.

ολοι αυτοι οι παρκαδοροι υποτιθεται στο κανουν τσαμπα το παρκαρισμα,και εσυ αν θες δινεις φιλοδωρημα,εκει πατανε και δε δινουν αποδειξεις.

φιλος μου με golf ενος μηνα το παιρνει παρκαδορος στο galea Και του το τρακαρει μπροστα στα ματια του.εγινε μπαχαλο φυσικα,και μπεξανε.

αλλο κορυφαιο σκηνικο το οποιο διαβασα σε ενα φορουμ,ενας τυπος με sunny του 90,χρεπι,το δινει σε παρκαδορο και αυτος το τρακαρι παλι μπροστα του,ο παρκαδορος εκανε τη παπια και δεν ηθελε να πληρωσει,και εγινε φασαρια.

εκεινη την ωρα τυχαια σκαει το αφεντικο με μια 335i,και φυσικα κι αυτος τη παπια εκανε,ο τυπας με το sunny νευριαζει και παιρνει φορα και κοπαναει την 335 2 πορτες+κολωνα,και τη κοπαναει.

τελος απαιχθαινομαι αυτα σκατομαγαζα γιατι σε βλεπουνε σα ζωο,και κινουμενο πορτοφολι,τους λογους τους ξερετε μη τους αναφερω...:to_pick_ones_nose:

Φαληρακι @ Λαρισσα....ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ παιδες...!

Καμενιλα / παρακμη στο φουλ, αλλα κανεις τζερτζελο φοβερο !!!

Τι λέτε ρε παίδες ακόμα υπάρχει αυτό το μαγαζί,

Το θυμάμαι από τις αρχές της δεκαετίας του 80 :-O

το οποιο ποτο το 95% ειναι καθαρο κερδος,αν ειναι μπομπα τοτε το 99% ειναι κερδος.

αν σπρωξεις καμια γκομενα θα πεσει και θα γινεις ρεζιλι,αν σπρωξεις κανα νταγλαρα,addicted to κρεατινη θα φας και ξυλο.

περιεργο,δεν εχω παει σε κανανα σωστο κλαμπ,ειτε δεν υπαρχει εξαερισμος,ειτε τον εχουν επιτηδες κλειστο για να ζεσταινεσαι και να παιρνεις αβερτα ποτα.

κατι λεγατε για κοινονικοτητα?

το βλακειες ειναι υποκειμενικο,αν εγω ακουω metal η jazz σε ποιο κλαμπ να παω?

Ναι δίκιο έχεις:hehe:

Η κοινωνικοποιηση κανει καλο, σε επαναπροσδιοριζει στο κοινωνικο συνολο. Απλως δεν εχεις βρει ακομα το μαγαζι κ τροπο διασκεδασης που σου ταιριαζει. Σιγα σιγα κ μην αρνεισαι να βγαινεις στον πραγματικο κοσμο.

Η κοινωνικοποίηση κάνει καλό αλλά γίνεται με πολλαπλούς τρόπους.

Το να επιβάλλει κάποιος σε άλλον, παρά την θέληση του, να πάει σε κλαμπ είναι προσβλητικό.

Επιπλέον, η νοοτροπία ότι όποιος "λιώνει" στα νετ καφε, pc, κτλ κτλ κάνει κακό στον εαυτό του, σεβαστό σαν άποψη αλλά είναι η μία όψη του νομίσματος.

Σαφως κ βεβαια, δεν το συζητω, κανεις δεν μπορει να επιβαλει στον αλλον ενα στερεοτυπικο τροπο ζωης.

Απλως θεωρω οτι η συναναστροφη με κοσμο ειναι αναγκαια για καθε ανθρωπο, σε καμια περιπτωση δεν αναφερομαι για club k μπουζουκια, αναφερομαι για την ενταξη του ατομου στην κοινωνια γενικοτερα. Ο ηλεκτρονικος κοσμος μπορει να σου προσφερει την φιλελευθερη κ πολυδιαστατη πληροφορηση, δεν παυει ομως να ειναι πισω απο ενα γυαλι και η λαλια μουγκη..

Σαφως κ βεβαια, δεν το συζητω, κανεις δεν μπορει να επιβαλει στον αλλον ενα στερεοτυπικο τροπο ζωης.

Απλως θεωρω οτι η συναναστροφη με κοσμο ειναι αναγκαια για καθε ανθρωπο, σε καμια περιπτωση δεν αναφερομαι για club k μπουζουκια, αναφερομαι για την ενταξη του ατομου στην κοινωνια γενικοτερα. Ο ηλεκτρονικος κοσμος μπορει να σου προσφερει την φιλελευθερη κ πολυδιαστατη πληροφορηση, δεν παυει ομως να ειναι πισω απο ενα γυαλι και η λαλια μουγκη..

www.skype.com:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.