pastelidis.n.s. Αύγουστος 7, 2009 #22582 Αύγουστος 7, 2009 Oχι απλα αν ειναι απογευμα...το γυρνανε σε μπαρ καφε και βγαζουν ολες τις ξαπλωστρες και βαζουν καναπεδες 3 τετραγωνικων...μαξιλαρια και τετοιες ιστοριες...Παντως αν εννοει 1,15 το βραδυ λιγο δυσκολο καθως αυτο γινεται πολυ πιο πριν...!
Kostas007 Αύγουστος 7, 2009 #22583 Αύγουστος 7, 2009 γι αυτο δε παταω σε ολα αυτα τα μπρδλμαγαζα της παραλιακης
pastelidis.n.s. Αύγουστος 7, 2009 #22584 Αύγουστος 7, 2009 γι αυτο δε παταω σε ολα αυτα τα μπρδλμαγαζα της παραλιακης Μια χαρα ειναι ραααααα...
Kostas007 Αύγουστος 7, 2009 #22585 Αύγουστος 7, 2009 Μια χαρα ειναι ραααααα... ναι αμε. 15 ευρω εισοδος,10 ευρω το εξτρα ποτο,10 ευρω θα σου παρει ο οβραιος ο παρκαδορος και ολα αυτα γιατι?για να παω να στριμωχτω σα σαρδελα αναμεσα σε κατι αλλα ψωνια,σε ενα ντουμανι τσιγαριλας και ιδρωτιλας και να νομιζω οτι περναω ωραια
Narzul Αύγουστος 7, 2009 #22587 Αύγουστος 7, 2009 ναι αμε.15 ευρω εισοδος,10 ευρω το εξτρα ποτο,10 ευρω θα σου παρει ο οβραιος ο παρκαδορος και ολα αυτα γιατι?για να παω να στριμωχτω σα σαρδελα αναμεσα σε κατι αλλα ψωνια,σε ενα ντουμανι τσιγαριλας και ιδρωτιλας και να νομιζω οτι περναω ωραια Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοος. Να προσθεσω και το οτι η μουσικη βαραει τοσο δυνατα σε σημειο να τρεμει η κοιλια σου (αν εχεις μπακα οπως εγω) Και οτι και καλα βγαινεις για να μιλησεις και με κανενα ατομο. Πας κολητα στον αλλον , στο αυτι του , του φωναζεις τοσο δυνατα ωστε να ποναει ΚΑΙ ο λαιμος σου και στο τελος αφου του πεις αυτο που θες , ο αλλος σου λεει : ΕΕΕΕΕ? (δεν ακουσε τελικα δλδ) Ψοφος κακος. Με 10 ευρω παιζω 10 ωρες σε νετ καφε με παρεα. Με 35 παω σε ταβερνα και τρωω του σκασμου , και μιλαω και συναναστρεφομαι και κερναω και τα κρασια
pastelidis.n.s. Αύγουστος 7, 2009 #22588 Αύγουστος 7, 2009 ναι αμε.15 ευρω εισοδος,10 ευρω το εξτρα ποτο,10 ευρω θα σου παρει ο οβραιος ο παρκαδορος και ολα αυτα γιατι?για να παω να στριμωχτω σα σαρδελα αναμεσα σε κατι αλλα ψωνια,σε ενα ντουμανι τσιγαριλας και ιδρωτιλας και να νομιζω οτι περναω ωραια εγω που πηγα με αμαξι φιλου ο παρκαδορος του ειπε να αφησει οτι θελει...δεν του ειπε τιποτα για 10€...του αφησε 2€ και φυγαμε... Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοος.Να προσθεσω και το οτι η μουσικη βαραει τοσο δυνατα σε σημειο να τρεμει η κοιλια σου (αν εχεις μπακα οπως εγω) Και οτι και καλα βγαινεις για να μιλησεις και με κανενα ατομο. Πας κολητα στον αλλον , στο αυτι του , του φωναζεις τοσο δυνατα ωστε να ποναει ΚΑΙ ο λαιμος σου και στο τελος αφου του πεις αυτο που θες , ο αλλος σου λεει : ΕΕΕΕΕ? (δεν ακουσε τελικα δλδ) Ψοφος κακος. Με 10 ευρω παιζω 10 ωρες σε νετ καφε με παρεα. Με 35 παω σε ταβερνα και τρωω του σκασμου , και μιλαω και συναναστρεφομαι και κερναω και τα κρασια 15 ευρω εχει εισοδο γιατι ειναι club δεν ξερω αν το εχετε αντιληφθει αυτο...και η μουσικη παιζει για αυτο το λογο ακριβως... Εγω γενικοτερα προτιμω το cafe...
Narzul Αύγουστος 7, 2009 #22589 Αύγουστος 7, 2009 Χαλαρωσε pastelidi δε το λεμε συγκεκριμενα για σενα man xD.Γενικα τα λεμε.
pastelidis.n.s. Αύγουστος 7, 2009 #22590 Αύγουστος 7, 2009 Χαλαρωσε pastelidi δε το λεμε συγκεκριμενα για σενα man xD.Γενικα τα λεμε. Ναι ρε man εννοειται απλως λεω και εγω την αποψη μου
Jason Αύγουστος 7, 2009 #22591 Αύγουστος 7, 2009 Με 10 ευρω παιζω 10 ωρες σε νετ καφε με παρεα. Δηλαδή εσύ θα έδινες 10 ευρώ να πας να παίξεις/καείς σε ένα internet cafe παρα να βγείς με την παρέα σου σε ένα club και να χορέψετε/περάσετε καλά? Τέλος πάντων ο καθένας όπως θέλει διαχειρίζεται τα λεφτά του!
Narzul Αύγουστος 7, 2009 #22592 Αύγουστος 7, 2009 Δηλαδή εσύ θα έδινες 10 ευρώ να πας να παίξεις/καείς σε ένα internet cafe παρα να βγείς με την παρέα σου σε ένα club και να χορέψετε/περάσετε καλά? Ανετα xDDDDDDDDDDDDDDDD. Γιατι πολυ απλα δεν θεωρω σαν διασκεδαση/περναω καλα το: 1.Να δινω 10 ευρω για να πιω μια μπομπα (που η κανονικη αξια και μπομπα να μην ηταν δε ξεπερναει τα 2-3 ευρω) 2.Να ειμαι στριμωγμενος και να με σπρωχνει ο καθενας 3.Να μη μπορω να παω ουτε τουαλετα , γιατι θα πρεπει να σπρωξω και να στριμωχτω αναμεσα σε 666 ατομα 4.Να κολλαω απ την ιδρωτιλα 5.Να ποναν τα αυτια μου απ τη τοσο δυνατη μουσικη 6.Να δακρυζουν τα ματια μου απ την καπνα 7.Να μην μπορω να αναπνευσω απ την καπνα 8.Να αναγκαζομαι να ακουω οτι μακακια θελει ο καθε dj 9.Να μη μπορω να πω κουβεντα με τους φιλους μου γιατι δε θα με ακουν εξαιτιας της δυνατης μουσικης. Ετσι τουλαχιστον βλεπω εγω τα πραγματα και γι αυτο ναι προτιμω να παιξω με παρεα 10 ωρες dota με τα ιδια λεφτα γιατι οπως ειπα------παιζω. παιζω=διασκεδαζω Απ το club η διασκεδαση ποια ειναι? γιατι αυτο το να χορευω απλα και να περναω καλα χωρις να υπολογιζοντε τα 9 που λεω παραπανω δε ξερω πως συμβαδιζουν. Ps κανεις δε με αναγκασε να καω 10 ωρες....μπορω να παιξω και λιγοτερες Anyway οπως ειπα αυτη ειναι η δικη μου γνωμη. Τωρα το αν οι περισσοτεροι Ελληνες εχουν αλλη αποψη απ τη δικη μου και (-κατ εμε- νομιζουν οτι) διασκεδαζουν στα club συγνωμη αλλα εγω δε θα παρω. EDIT το θεμα δε θα το συνεχισω, γιατι δε προκειτε να βγει τπτ. Καποιοι μπορει να συμφωνουν , καποιοι να διαφωνουν , με τα δικα τους επιχειρηματα ο καθενας. Ps 2 Ανακαλυψα το γιατι τα ποτα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ΟΠΩΣΚΑΙΔΗΠΟΤΕ μπομπες. Γιατι αν δε ζαλιστεις απ το πρωτο ποτο ωστε να μη καταλαβαινεις τί σου γινετε και για να μην αρχισεις να αναρωτιεσε και μονος σου πως το διαολο ειναι δυνατον να διασκεδασεις εκει μεσα-- ειναι αδυνατον να αντεξεις με νηφαλιο εγκεφαλο για πανω απο μιση ωρα
pastelidis.n.s. Αύγουστος 7, 2009 #22593 Αύγουστος 7, 2009 Ανετα xDDDDDDDDDDDDDDDD.Γιατι πολυ απλα δεν θεωρω σαν διασκεδαση/περναω καλα το: 1.Να δινω 10 ευρω για να πιω μια μπομπα (που η κανονικη αξια και μπομπα να μην ηταν δε ξεπερναει τα 2-3 ευρω) 2.Να ειμαι στριμωγμενος και να με σπρωχνει ο καθενας 3.Να μη μπορω να παω ουτε τουαλετα , γιατι θα πρεπει να σπρωξω και να στριμωχτω αναμεσα σε 666 ατομα 4.Να κολλαω απ την ιδρωτιλα 5.Να ποναν τα αυτια μου απ τη τοσο δυνατη μουσικη 6.Να δακρυζουν τα ματια μου απ την καπνα 7.Να μην μπορω να αναπνευσω απ την καπνα 8.Να αναγκαζομαι να ακουω οτι μακακια θελει ο καθε dj 9.Να μη μπορω να πω κουβεντα με τους φιλους μου γιατι δε θα με ακουν εξαιτιας της δυνατης μουσικης. Ετσι τουλαχιστον βλεπω εγω τα πραγματα και γι αυτο ναι προτιμω να παιξω με παρεα 10 ωρες dota με τα ιδια λεφτα γιατι οπως ειπα------παιζω. παιζω=διασκεδαζω Απ το club η διασκεδαση ποια ειναι? γιατι αυτο το να χορευω απλα και να περναω καλα χωρις να υπολογιζοντε τα 9 που λεω παραπανω δε ξερω πως συμβαδιζουν. Ps κανεις δε με αναγκασε να καω 10 ωρες....μπορω να παιξω και λιγοτερες Anyway οπως ειπα αυτη ειναι η δικη μου γνωμη. Τωρα το αν οι περισσοτεροι Ελληνες εχουν αλλη αποψη απ τη δικη μου και (-κατ εμε- νομιζουν οτι) διασκεδαζουν στα club συγνωμη αλλα εγω δε θα παρω. To επιπεδο κοινωνικοτητας που ειναι μεγαλυτερο? Στο club η στο net? O αδερφος μου εχει να βγει εξω βολτα (16 χρονων) 1,5 μηνα γιατι παιζει συνεχεια COD...προτιμω φιλε μου να δω καμια γυναικουλα να κουνιεται και γενικοτερα να δω κοσμο παρα να καθομαι σε μια καρεκλα και να κοιταω επι 600 λεπτα μια οθονη και να κατεβαζω καντιλια γιατι ο ενας και ο αλλος δεν εκανε κατι σωστα και κατι δεν μου αρεσε... Σε ορισμενα τα ποτα ειναι μπομπες οχι παντου...
Jerry007 Αύγουστος 7, 2009 #22594 Αύγουστος 7, 2009 Pastel μαζεψέ τονα ρε,ακόμα και εγώ έχω να παίξω 2 βδομάδες cod
greekfragma Αύγουστος 7, 2009 #22596 Αύγουστος 7, 2009 1,15 το βραδυ σωστα?ήμαρτον ρε pastel.1:15 π.μ. πόσο πιο απλά να το πω?όσο για τον παρκαρδόρο και 10ευρω?2 φορές έχω δώσει το αμάξι σε αυτά τα κ@λοπαίδια και δε το ξαναδίνω.την 1η φορά πέρυσι βρήκα τον τύπο να κάθεται μέσα με αναμμένη μηχανή aircondition στο full και να ψαχουλεύει τα mp3 μου και το αμάξι στη μέση του parking μόνο του......έπρεπε να μηδενίσω και το χιλιομετρητή να δω αν το πήρε για καμια βόλτα.την 2η με το που το παίρνει ο τύπος του τραβάει όπισθεν και το κοπανάει στο σαμαράκι παίρνοντας σβάρνα τους θάμνους στις άκρες και δυστυχώς ήταν βράδυ για να δω αν έφαγα γρατσουνιές.από τότε δε το ξαναδίνω σε κανέναν και δεν έχω δώσει φυσικά ποτέ ούτε ευρώ τσακιστό και τους λέω κιόλας......μη δω έστω μια γρατσουνιά ή οτιδήποτε άλλο θα γίνει ο χαμός. μερικοί μου το παίξαν εύθικτοι και χρειάστηκε να βάλω λίγο περισσότερη μουρμούρα για να γίνει αυτό που θέλω εγώ.
johnsonb Αύγουστος 7, 2009 #22597 Αύγουστος 7, 2009 Narzul συμφωνώ εν μέρη μαζί σου,εκτός απ'το dota,γιατί προτειμώ carts,ή καφέ σε ήρεμο μέρος. Πάντως και εγώ ειδικά στα ελληνικά clubs κτλ (γιατί έξω άλλο θέμα αν και γενικώς δεν πάω χωρούς κτλ εκτός από σοβαρούς),δεν πατάω ούτε απ'έξω,μου την δίνει άγρια επειδή και όλας από τους λόγους που λες,και για την μουσική,αλλά όχι για την ένταση γιατί μόνο βας βας ο παρασκεύας δεν παίζουν,και επειδή οι περισσότεροι που πάνε σε τέτοια μέρη,στο τέλος ή κάνα μπουκάλι θα σου φέρουν καπέλο,ή θα βάλουν καμιά φωτιά. Δεν ξέρω,ίσως έχω αυτήν την γνώμη επειδή απλώς δεν πάω τα club,παρά μόνο ήρεμο hang out σε loungoσάλονα καφετέριων.
cherryman Αύγουστος 7, 2009 #22598 Αύγουστος 7, 2009 ήμαρτον ρε pastel.......έπρεπε να μηδενίσω και το χιλιομετρητή να δω αν το πήρε για καμια βόλτα. Άμα τον μηδενίσεις τότε θα κάνει την βόλτα του και θα τον ξαναμηδενίσει ρε. Θα πρέπει κάθε φορά να θυμάσαι πόσα γράφει εκείνη τη στιγμή.
pastelidis.n.s. Αύγουστος 7, 2009 #22599 Αύγουστος 7, 2009 Pastel μαζεψέ τονα ρε,ακόμα και εγώ έχω να παίξω 2 βδομάδες cod Αστα σου λεω η κατασταση ειναι απελπιστικη....δεν αντεχεται αλλο κατι πρεπει να κανω, μιλαω σοβαρα...συνεχεια με ενα sniper ειναι Χθες ο πατερας μου του ειπε θα του μαζεψει το λαπτοπ και εκεινος το εκρυψε ουτε και εγω δεν ξερω που...
Jason Αύγουστος 7, 2009 #22600 Αύγουστος 7, 2009 Ανετα xDDDDDDDDDDDDDDDD.Γιατι πολυ απλα δεν θεωρω σαν διασκεδαση/περναω καλα το: 1.Να δινω 10 ευρω για να πιω μια μπομπα (που η κανονικη αξια και μπομπα να μην ηταν δε ξεπερναει τα 2-3 ευρω) 2.Να ειμαι στριμωγμενος και να με σπρωχνει ο καθενας 3.Να μη μπορω να παω ουτε τουαλετα , γιατι θα πρεπει να σπρωξω και να στριμωχτω αναμεσα σε 666 ατομα 4.Να κολλαω απ την ιδρωτιλα 5.Να ποναν τα αυτια μου απ τη τοσο δυνατη μουσικη 6.Να δακρυζουν τα ματια μου απ την καπνα 7.Να μην μπορω να αναπνευσω απ την καπνα 8.Να αναγκαζομαι να ακουω οτι μακακια θελει ο καθε dj 9.Να μη μπορω να πω κουβεντα με τους φιλους μου γιατι δε θα με ακουν εξαιτιας της δυνατης μουσικης. 1.Μαζί με την είσοδο σου είναι και το ποτό δεν πληρώνεις extra 3.Μπορείς να σπρώξεις οποιον θέλεις για να περάσεις γιατί το ίδιο κάνουν και αυτοί σε εσένα 4,6,7.Τα σωστά club έχουν aircodition μονο άμα χορέψεις ιδρώνεις (φαίνεται ότι έχεις να πας πολύ καιρό σε club) 5,9.Στο club πας για να ακούσεις δυνατά μουσική όχι για να συναντηθείς με φίλους και να μιλήσεις (ήμαρτον δηλαδή) 8.8.Παίζουν κομμάτια εποχής αν εσύ δεν τα ακούς αυτά δεν σου φταίει ο DJ.Και ξαναλέω αν πας σε σωστό club δεν ακούς βλακείες tespa :hi:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.