Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Χθες είχα πάει εδώ

http://www.mtvgreece.gr/Default.aspx?pid=6&la=1&newid=1095

έσκασα στις 12

15ευρώ είσοδο

Ποτά μπόμπα σερβιρισμένα σε πλαστικό ποτήρι ο_Ο....νερό σε πλαστικά ποτηράκια σαν αυτά στους ψύκτες των καταστημάτων.......εξυπηρέτηση άθλια...μας σηκώσανε από τις ξαπλώστρες γύρω στη 1 για να φέρουν καναπέ και να κάτσει άλλη παρέα.....και δε σηκώσανε μόνο εμάς....αλλά και μια παρέα δίπλα μας (ξέρω που κάθομαι πάντα) από 4 μοντελάκια.....ειλικρινά top class που μόλις τις σηκώσανε κοιτάγανε με βλέμμα αγελάδας γύρω τους σαν να "ήρθε η καταστροφή του κόσμου δώστε τους τρύπα να κρυφτούνε".

και όλος ο ξεσηκωμός και η μεταφορά στις ξαπλώστρες στους καναπέδες τραπεζάκια κλπ έγινε μέσα στο κόσμο που ήδη γέμιζε το μαγαζί στις 1:15.

μέχρι τις 1μιση δεν παίχτηκε τίποτα σοβαρό απο deep house όπου και σηκωθήκαμε και φύγαμε.

ο κόσμος ότι να ναι.....παγοκολώνες/διασκέδαση 0 (που σαι Σαλόνικα με το ξεφάντωμά σου)

κρίμας τα 15ευρώ που έδωσα.........η πιο άθλια καλοκαιρινή έξοδος τα τελευταία 5 χρόνια στην Αθήνα. ¨Επρεπε να το μυριστώ γρηγορότερα και να πάω δίπλα στο Acanthus που προ εβδομάδας πέρασα μια χαρά.

Balux και MTV my a$$:alien::TD:

και δε σηκώσανε μόνο εμάς....αλλά και μια παρέα δίπλα μας (ξέρω που κάθομαι πάντα) από 4 μοντελάκια.....ειλικρινά top class

photos or it never happened:jump1::jump1::jump1::jump1::jump1:

sorry αλλά είχα πάει με θηλυκό και έπρεπε να κρατήσω τα προσχήματα :p

τις σηκώσανε και τις περνάγανε ανάμεσα από τον κόσμο ως την άλλη άκρη του μαγαζιού...φυσικά υπήρξαν πολλές τράκες......:TD:

τις σηκώσανε και τις περνάγανε ανάμεσα από τον κόσμο ως την άλλη άκρη του μαγαζιού...φυσικά υπήρξαν πολλές τράκες......:TD:

Αυτο εγινε απογευμα? Αν ναι τι ωρα? Εχω το λογο μου που ρωταω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.