Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ηπια ενα μιλκο Ακη, που ειναι γαλα και εχει και κακαο που στρωνει + νερο για να ριξω τα επιπεδα.

Τις τσιχλες, που ειναι κλασσικο, τις τρως για τις αναθυμιασεις, οι οποιες παντα ανεβαζουν ενα πλασματικο +0.05, που ειναι critical.. Παντως το καλυτερο ειναι 2 κουταλιες λαδι, σου κανει κρουστα στο στομαχι και δεν ανεβαινει τιποτα. Θα εχω ενα μπουκαλακι απο ουισκυ ξενοδοχειου με λαδι την επομενη φορα.. :D

Νταξει..γενικα το δεχομαι το προστιμο γιατι οντως πρπει να υπαρχει ποινη για αυτους που πινουν κ οδηγουν χωρις εξαιρεση, απλως ταλαιπωρια οταν σου καθεται η στραβη ιδιως οταν δεν εισαι σε φαση μεθυσμενου αλλα σε φαση να θες να φυγεις διακοπες.

Παντως ειχε γελιο, διοτι φυσαγες και δεν εβγαζε κατευθειαν το νουμερο, το στρουμφ το αφηνε στο καπω και το εβλεπες...Ολοι οπως και εγω, το εβλεπαν στην αρχη να ειναι 0.20+ και ελεγες οκ, 1-1 ανεβαινει, καπου στο 0.30+ θα σταματησει. Ελα ομως που θελει βημα-βημα για την κορυφη...δεν σταματαγε λεμε :D επι 15 δευτερα ανεβαζε 1-1 τισ μοναδες και οταν το εβλεπες να φτανει στο 0.4 σιγα σιγα ελεγες, αντε σταματα τωρα σταματα και αυτο συνεχιζε...D'oh!!

Ηρθε ενας, φυσαει βλεπει το νουμερο στην αρχη χαλαρο, λεει στο στρουμφ, νταξει μωρε ειχα φαει μια προβατινα πριν τα ουισκια και δεν θα βγαλει...ταμπλας οταν σταματησε στο 0.58 :D

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Το φαι ειναι καλη φαση οταν υπαρχει, αν δεν, τι θα πεις, φερε μου ενα πατσα και μετα φυσαω? Αν δεν το εχεις κανει πολλες φορες και σου καθεται εξ απροοπτου, οι ιδανικες συνθηκες του mythbusters δεν γινονται πραξη..

ναι ξεχασα...ειχα φαει και ενα κρουσαν σοκολατα :D, δλδ μιλκο, κρουασαν, νερο , πακετο τσιχλες και επεσε 0.05 κατω.. δεν σωθηκε. ισως επρπεπε να παρω κανα πλαστικο σαντουιτσακι..

Λοιπόν παίδες καλές διακοπές σε όσους φύγουν... όσοι δεν πάνε πουθενά ας χαρούν την πόλη άδεια...

Κάτσε ρε.

Περίπτερο δεν είχες εκει κοντά?

Παίρνεις κρουασάν,πατατάκια και ότι άλλη μλκία βρείς και τα κατεβάζεις

Ναι εεε?

Αυτο που λες δεν ισχυει!

οντως παντως το ειχα ξεχασει, ειχα φαει και ενα κρουασαν..ενα με λευκο/κοκκινο περιτυλιγμα, οντως...:) αυτο μου το προτεινε ο περιπτερας, που μου ελεγε, μαλακα να τους μιλας οχι φωνες, τι φωνες, του λεω, μαλ@κια δικια μου..

Ελληναράδες μου!! :magic::worship:

Ελληναρας δεν ειμαι εγω, ελληναρας ειναι αυτος που βγαζει ταμπελα μεσα απο 2 ποστ.

Vil, δεν λεμε πως να το αποφυγουμε, παραπανω ανεφερα οτι καλως και εγινε ο ελεγχος και το προστιμο, απλως ειναι το αδοξο τελειωμα μιας κουραστικης μερας, που βγηκα λιγο να ξεσκασω μονος μου σε ενα στεκι, ηπια τα νορμαλ ποτακια μου και καθως οδευα στο σπιτι μου, με σταματησαν και πηρα τις οποιες κυρωσεις.. which is fine, απλως λειτουργικα στην φαση των διακοπων θα δημιουργησουν ενα θεμα. Mε αυτο χαλιεμαι. Με χαλαει που ειμουνα ο ενας στους δεκα, με χαλαει οτι εδειξε +0.03 πανω απτο οριο. Δεν θεωρω οτι ειμουνα σωστος, ειχα πιει και επαθα αυτο που επρπε να παθω, απλως μαλ@κια..

Jaco καλες διακοπες ρε φιλε :)

Ναι εεε?

Αυτο που λες δεν ισχυει!

Όχι ρε μλκα,δε παίζει σου λέω,εχεις δίκιο. :hehe:

οντως παντως το ειχα ξεχασει, ειχα φαει και ενα κρουασαν..ενα με λευκο/κοκκινο περιτυλιγμα, οντως...:) αυτο μου το προτεινε ο περιπτερας, που μου ελεγε, μαλακα να τους μιλας οχι φωνες, τι φωνες, του λεω, μαλ@κια δικια μου..

άμα έπαιρνες και κανένα πλαστικό σαντουιτσάκι θα ήσουν ακόμα καλύτερα.

Καλά να περάσεις Δημήτρη.Εμείς ήδη απολαμβάνουμε την αθήνα άδεια :D

Ελληναρας δεν ειμαι εγω, ελληναρας ειναι αυτος που βγαζει ταμπελα μεσα απο 2 ποστ.

Vil, δεν λεμε πως να το αποφυγουμε, παραπανω ανεφερα οτι καλως και εγινε ο ελεγχος και το προστιμο, απλως ειναι το αδοξο τελειωμα μιας κουραστικης μερας, που βγηκα λιγο να ξεσκασω μονος μου σε ενα στεκι, ηπια τα νορμαλ ποτακια μου και καθως οδευα στο σπιτι μου, με σταματησαν και πηρα τις οποιες κυρωσεις.. which is fine, απλως λειτουργικα στην φαση των διακοπων θα δημιουργησουν ενα θεμα. Mε αυτο χαλιεμαι. Με χαλαει που ειμουνα ο ενας στους δεκα, με χαλαει οτι εδειξε +0.03 πανω απτο οριο. Δεν θεωρω οτι ειμουνα σωστος, ειχα πιει και επαθα αυτο που επρπε να παθω, απλως μαλ@κια..

Δυστυχώς για εσένα τα πόστ δεν είναι 2 αλλά 6 και μέσα σε αυτά ναι μεν παραδέχεστε το λάθος σου αλλά ψάχνεις τρόπους να (παραπλανήσεις) τα όργανα-όργανο αλκοτέστ, πες μας ότι δεν είναι έτσι?.

Φιλικά πάντα και με καλή πρόθεση. :);)

Δυστυχώς για εσένα τα πόστ δεν είναι 2 αλλά 6 και μέσα σε αυτά ναι μεν παραδέχεστε το λάθος σου αλλά ψάχνεις τρόπους να (παραπλανήσεις) τα όργανα-όργανο αλκοτέστ, πες μας ότι δεν είναι έτσι?.

Φιλικά πάντα και με καλή πρόθεση. :);)

Vil και ενα αυτο 7, χαιρομαι ομως που δεν αντιδρας με την αποψη αλλα με τον αριθμο :D

Αλλα κοιτα, οταν και αν σε σταματησουν για αλκοτεστ και σου πουν κανε το δευτερο τεστ, εσυ, πηγαινε στο περιπτερο και μην παρεις κρουασανακια κ σαντουιτσακια για να στρωσεις, εσυ, παρε 2-3 500αρες μπιρες και κανα καραφακι ουζο και που ξερεις, μπορει να τραταρεις τα στρουμφ και να στην χαρισουνε :p αλλα μην γυρισεις μετα και μου πεις οτι αυτο δεν ηταν παραπλανηση :D

fotme Ο χαρακτηρισμός μου συνεχίζει να υφίσταται γιατί από την μια παραδέχεσαι το λάθος σου, αλλά από την άλλη προσπαθείς να βρεις τρόπους την επόμενη φορά, για το πώς να τους αποφύγεις -παραπλανήσεις.

Εάν το πάθω εγώ? θα υποστώ τις συνέπειες και τέλος. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.