Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

@besdimΕυχαριστώ μεγάλε μου :), έχεις δίκιο απόλυτα, εγώ ακριβώς μόλις πήγα φροντιστήριο έκοψα αυτα "της πιάτσας" που λες κι έμαθα παπαγαλία πράματα μόνο και μόνο για αυτό και μου έχει ψιλοστοιχίσει. Φταίνει και όμως και οι καθηγητές στα σίγουρα (έχω περάσει από πολλούς και ξέρω...) βέβαια δεν είναι όλοι έτσι, τέσπα...

Ευχαριστώ όλους που γράψανε και θα γράψουν για να μην γράφω όλη την ώρα ευχαριστώ και γεμίσει το ποθ :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Να ρωτήσω κάτι παληκάρια.

Αν φτάσω με τρένο σταθμό Λαρισής μετά τα μεσάνυχτα πώς πάω αεροδρόμιο?

Μόνο με ταξί ή υπάρχει λεωφορείο όλο το 24ωρο?

Αν είναι ΠΑρασκεύη και Σάββατο έχει ηλεκτρικό και μετρό μέχρι τις 2 πας Εθνική Άμυνα και μετά το λεωφορείο. Αλλιώς ταξί μέχρι Σϋνταγμα και το λεωφορείο από εκεί

@besdimΕυχαριστώ μεγάλε μου :), έχεις δίκιο απόλυτα, εγώ ακριβώς μόλις πήγα φροντιστήριο έκοψα αυτα "της πιάτσας" που λες κι έμαθα παπαγαλία πράματα μόνο και μόνο για αυτό και μου έχει ψιλοστοιχίσει. Φταίνει και όμως και οι καθηγητές στα σίγουρα (έχω περάσει από πολλούς και ξέρω...) βέβαια δεν είναι όλοι έτσι, τέσπα...

Ευχαριστώ όλους που γράψανε και θα γράψουν για να μην γράφω όλη την ώρα ευχαριστώ και γεμίσει το ποθ :p

Πρέπει να ψάχνεσαι πάντα σε τέτοια θέματα. Είναι δύσκολο μεν, αλλά καλύτερα να κοιτάς να σου κάνουν μάθημα άνθρωποι από άλλες χώρες, που ίσα που συνεννοούνται στα Ελληνικά. Τέτοιοι άνθρωποι είναι χρυσός, και από γνώσεις αλλά και από συζήτηση.

Μπορείς να μάθεις απίστευτα πράγματα για την χώρα από την οποία προέρχεται η γλώσσα, πως βγήκε η κάθε λέξη (πχ στα ελληνικά λέμε "μου σπασε το τύμπανο", ενώ στα γερμανικά "μου σκίστηκαν τα αυτιά" ). Η ουσία είναι να μπεις στην νομενκλατούρα της κάθε εθνικότητας. Μόλις το καταφέρεις πίστεψε με, θα είναι θέμα χρόνου να φτάσεις σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο επικοινωνιάς.

Όλα αυτά επιτυγχάνονται κυρίως μέσω του διαλόγου, και δόξα το θεό ζούμε σε μια πολιπολιτισμική κοινωνία σήμερα, οπότε μπορείς να βρεις ανθρώπου από παντού σχεδόν.

πως λέγεται ο admin που παίρνει το λεωφορείο κάθε πρωί?

Αστρο-κάσπερ

(ξέρω ξέρω κρυάδα αλλά ήθελα να του την πω έστω και αποτυχημένα) :p

πως λέγεται ο admin που παίρνει το λεωφορείο κάθε πρωί?

Αστρο-κάσπερ

(ξέρω ξέρω κρυάδα αλλά ήθελα να του την πω έστω και αποτυχημένα) :p

air-condition.jpg

τιποτα ρε παιδια...αλκοτεστ κηφισια εξω απτα γουρουνακια (λιγο πιο πανω απο πλαισιο).

Βγηκα μονος σε κατι φιλους, 3 ποτα ειχα πιει χαλαρα και πηγαινωντας σπιτι, στοπ, εξω, διπλωμα, φυσημα, 0.48...

15 λεπτα αναμονη, μιλκο, νερο και ενα πακετο τσιχλες στομαχι κατευθειαν και...0.43

Το οριο ειναι 0.24 πανω απο αυτο, 200ε και αν πληρωθει σε μια εβδομαδα γινεται 100. Πανω απο 0.40, 700Ε (τα μισα σε μια βδομαδα) και 3 μηνες διπλωμα.... Να δω τι μπορω να κανω απο δευτερα με την τροχαια..

γενικα η παρασκευη δεν με πηγε...... :(

Καλη σας ημερα :)

τιποτα ρε παιδια...αλκοτεστ κηφισια εξω απτα γουρουνακια (λιγο πιο πανω απο πλαισιο).

Βγηκα μονος σε κατι φιλους, 3 ποτα ειχα πιει χαλαρα και πηγαινωντας σπιτι, στοπ, εξω, διπλωμα, φυσημα, 0.48...

15 λεπτα αναμονη, μιλκο, νερο και ενα πακετο τσιχλες στομαχι κατευθειαν και...0.43

Το οριο ειναι 0.24 πανω απο αυτο, 200ε και αν πληρωθει σε μια εβδομαδα γινεται 100. Πανω απο 0.40, 700Ε (τα μισα σε μια βδομαδα) και 3 μηνες διπλωμα.... Να δω τι μπορω να κανω απο δευτερα με την τροχαια..

γενικα η παρασκευη δεν με πηγε...... :(

Καλη σας ημερα :)

το μονο που θα μπορουσες να πεις ειναι οτι ΜΟΛΙΣ τα ειχες πιει να αραζες μιση/μια ωρα και να ξανακανες.

επισης, ειναι κλασσικο μπλοκο που ή δε πας ή δε σταματας (!)

Sorry man, αλλα δεν ειχαν αδικο... 0,43 ειναι πολλα.

Ναι ρε δεν διαφωνω, για αλκοτεστ ας ειναι αυστηρο. Απλα για την γκινια της ημερας...0.43 δεν ειναι πολλα παντως, αυτα σου λεω με 3 ελαφρια ποτα, αλλα επειδη ειχα φαει πολυ λιγο ολη μερα μου εβγαλε τοσο, να δεις κατι 0.60 σε κατι αλλους...εκει σε παιρνουν ολοκληρο...κ καλα κανουν.. Απλα μου την εσπασε λιγο η ατυχια μου οταν εβλεπα οτι σταματουσε εναν στους 10..

@ΚΟΜΜ: δεν ειναι το κλασικο μπλοκο, αυτο που λες ειναι λιγο πιο κατω, απεναντι απτην nike, στην περιπτωση μου, οπως μου ειπε και ο περιπτερας στο πλαισιο, μονο χθες την ειχαν αραξει εκει. Για το ποτο ετσι και εγινε, μολις ειχα φυγει απτο μαγαζι του φιλου. Το τεστ το εκανα 15 λεπτα μετα το πρωτο τεστ, αλλα αν μπορουσα...να το εκανα +10 λεπτα ισως και να μου εβγαζε 0.38-0.4 που θα πληρωνα 100 και δεν θα μου επαιρναν το διπλωμα. Σταματησα γιατι νομιζα οτι δεν θα εγραφε κ τιποτα..αλλες φορες που αισθανομουν πιο μεθυσμενος μου εβγαζε πιο κατω..

Θα δουμε...θα παω απο δευτερα εκει, μηπως και μπορεσω και παρω τουλαχιστον το διπλωμα πισω... ο αστυνομος μου ειπε οτι μπορει και να γινει μιας και ημουνα οκ.

Το θεμα ειναι αντε να δωσεις λεφτα, οταν θελεις καποια στιγμη να φυγεις κ εσυ διακοπες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.