Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Ρε παίδες, μήπως νιώσατε/ακούσατε δύο ισχυρά ΜΠΟΥΜ στην περιοχή Αγ. Δημητρίου (κοντά στο Μετρό) και Ηλιούπολης?

Ήταν τόσο δυνατό όσο ένας σεισμός 4-5 ρίχτερ (κουνήθηκε το σπίτι) αλλά δε νομίζω γιατί ήταν δύο απανωτοί και σύντομοι κραδασμοί. Επίσης, δεν έγινε καν αισθητό στην Αργυρούπολη που είναι 2-3 χιλιόμετρα πιο πέρα, άρα δεν παίζει να ήταν σεισμός.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι επρόκειτο για έκρηξη, ακούσατε τίποτα?

EDIT: Όχι τώρα... Το απόγευμα όλα αυτά... Κατά τις 7-8 αν δεν κάνω λάθος...

επαιζε κανεις call of duty?:shout:

Ρε παίδες, μήπως νιώσατε/ακούσατε δύο ισχυρά ΜΠΟΥΜ στην περιοχή Αγ. Δημητρίου (κοντά στο Μετρό) και Ηλιούπολης?

Ήταν τόσο δυνατό όσο ένας σεισμός 4-5 ρίχτερ (κουνήθηκε το σπίτι) αλλά δε νομίζω γιατί ήταν δύο απανωτοί και σύντομοι κραδασμοί. Επίσης, δεν έγινε καν αισθητό στην Αργυρούπολη που είναι 2-3 χιλιόμετρα πιο πέρα, άρα δεν παίζει να ήταν σεισμός.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι επρόκειτο για έκρηξη, ακούσατε τίποτα?

EDIT: Όχι τώρα... Το απόγευμα όλα αυτά... Κατά τις 7-8 αν δεν κάνω λάθος...

Όντως και εγώ που είμαι Ηλιούπολη το ένιωσα... Και άκουσα και τα "μπουμ" και τραντάχτηκε και όλη η πολυκατοικία.:p

Παιδια καλησπερα

εχθες χρησιμοποιησα το iphone μου το εδωσε ενας φιλος

εχω wind

σημερα οταν ξυπνησα προσπαθησα να παρω ενα τηλεφωνο

και διαπιστωσα πως η γραμμη μου ειχε φραγη μιλησα με την wind και

μου ειπαν πως εκαναν φραγη γιατι διαπιστωσαν μια μεγαλη κινηση απο την γραμμη μου

σε κλησεισ wap (καπως ετσι )

και οτι εχω χρεωθει με 2100 € καλα ακουσατε μεσα σε μια μερα

πως γινεται αυτο ρε παιδια χωρις να κατεβασω κατι απο το νετ και χωρις να προσπαθησω να πραγματοποιησω

συνδεση στο ιντερνετ και χωρις να με αφηνει να ανοιξω εφαρμογες που αφορουν ιντερνετ να με χρεωσει με αυτο

το τεραστιο ποσο ?

τι θα κανω τωρα βοηθεια εχει καποιος αναλογο προβλημα ?

:-O

damn!

To ένα σου πιστοποιεί μια στοιχειώδη γνώση αμερικάνικων αγγλικών, ενώ το άλλο των βρετανικών. Καλά χρυσά και τα δύο, αναγνωρίζονται, οπότε μια χαρά.

Να ξέρετε όμως κανένα δίπλωμα δεν είναι πάνακεια, και ΔΥΣΤΥΧΩΣ το μόνο που σου μαθαίνουν είναι να μιλάς λες και είσαι συγγραφέας. Γλώσσα της πιάτσας γιοκ δηλαδή.

Παρ' όλα αυτά ΜanosRK σου δίνω και εγώ τα συγχαρητήρια μου, και εύχομαι σε όλους να μάθουν να μιλούν αγγλικά και να εντρυφήσουν πέρα από μια πιστοποίηση.

Να ρωτήσω κάτι παληκάρια.

Αν φτάσω με τρένο σταθμό Λαρισής μετά τα μεσάνυχτα πώς πάω αεροδρόμιο?

Μόνο με ταξί ή υπάρχει λεωφορείο όλο το 24ωρο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.