Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Αγαπητέ αν νομίζεις μπαίνω στο lab να δω εσένα και την ομάδα σου ή να διαβάσω τα σχόλιά σας είσαι γελασμένος.

Υπάρχουν πολλά άλλα παιδιά εδω μέσα με γνώσεις και μεράκι που προσφέρουν χωρίς "δικαιώματα".

Άντε και καλά μπάνια όπως σου είπε και ο SirDiman.:getlost:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Οταν κανεις εγγραφη στo the lab δε ξερω ποσοι μπαινουν στον κοπο να διαβασουν αυτο

Αλλα οσοι το εχουν διαβασει και εχουν πατησει το συμφωνω με τους ορους...καπου στη μεση γραφει αυτο

• Το TheLab.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί να διαγράψει χρήστες ή μηνύματα από την βάση δεδομένων του για να κρατηθεί η λογική συνέχεια των θεμάτων.

Απο κει και περα δε βλεπω ουτε admins ουτε την ομαδα του lab να δινει δικαιωματα, ειδικα σε ενα τοπικ που αντε και πες οτι δε το κλειδωναν...τηρωντας με συννεση τον ανωτερω ορο χρησης των φορουμ...θα επρεπε να σβηστει η πλειοψηφια των ποστ και να banαριστουν τουλαχιστον 4-5 χρηστες για να παραμεινει ontopic η συζητηση.

Αν κάτι δίνει πραγματική αξία στις διακοπές, είναι οι μέρες στην δουλειά πριν φύγεις διακοπές...

Σου πρήζουν τα φρύδια...

Ώπα,τώρα το είδα :mamba:

Αν και λίγο καθυστερημένα Χρόνια πολλά κύριε Ποδηλάτη με τα κόκκινα παπούτσια!

© greekfragma 2008-09 μην ξεχνιόμαστε :hehe:

Χρόνια πολλά DJD,btw έχεις γενέθλια 13 χρόνια πριν και 2 μέρες μετά από εμένα.:fun:

(βασικά 12 χρόνια και 363 μέρες πριν από εμένα ;p )

Ποιος μπαινει νετ στης διακοπες του ?:sick:
Ποιος κρίνει τι κάνει ο καθένας στις διακοπές του;
ΑΥΤΟΣ!!

1-0! :haha:

Σας κάλυψα;:p

:TD:

Τι δεν καταλάβατε παίδες ??? Αν είσαι από τους "τυχερούς" που ζουν σ'αυτή την πόλη 11μιση μήνες το χρόνο τότε είναι καλύτερα τον μισό μήνα που λείπεις να μην είναι Αυγουστος. Όταν σχεδόν αδειάζει η Αθήνα γίνεται πολύ πιο όμορφη και πιο υποφερτή.

Έτσι έτσι, παρηγοριά στον (άρρωστο)= κάτοικο της τσιμεντούπολης.

Ρε παίδες, μήπως νιώσατε/ακούσατε δύο ισχυρά ΜΠΟΥΜ στην περιοχή Αγ. Δημητρίου (κοντά στο Μετρό) και Ηλιούπολης?

Ήταν τόσο δυνατό όσο ένας σεισμός 4-5 ρίχτερ (κουνήθηκε το σπίτι) αλλά δε νομίζω γιατί ήταν δύο απανωτοί και σύντομοι κραδασμοί. Επίσης, δεν έγινε καν αισθητό στην Αργυρούπολη που είναι 2-3 χιλιόμετρα πιο πέρα, άρα δεν παίζει να ήταν σεισμός.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι επρόκειτο για έκρηξη, ακούσατε τίποτα?

EDIT: Όχι τώρα... Το απόγευμα όλα αυτά... Κατά τις 7-8 αν δεν κάνω λάθος...

Ρε παίδες, μήπως νιώσατε/ακούσατε δύο ισχυρά ΜΠΟΥΜ στην περιοχή Αγ. Δημητρίου (κοντά στο Μετρό) και Ηλιούπολης?

Ήταν τόσο δυνατό όσο ένας σεισμός 4-5 ρίχτερ (κουνήθηκε το σπίτι) αλλά δε νομίζω γιατί ήταν δύο απανωτοί και σύντομοι κραδασμοί. Επίσης, δεν έγινε καν αισθητό στην Αργυρούπολη που είναι 2-3 χιλιόμετρα πιο πέρα, άρα δεν παίζει να ήταν σεισμός.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι επρόκειτο για έκρηξη, ακούσατε τίποτα?

EDIT: Όχι τώρα... Το απόγευμα όλα αυτά... Κατά τις 7-8 αν δεν κάνω λάθος...

Είχε φτιάξει μια φασολάδα η μάνα μου το μεσημέρι αλλά δεν το υπολόγιζα να ακουστώ μέχρι εκεί :p :P :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.