astrolabos Ιούλιος 30, 2009 #22421 Ιούλιος 30, 2009 μόνο εγώ θα φάω Αθήνα όλο τον Αύγουστο το φελέκι μου. Είναι και μεγάλη κιόλας πανάθεμά την
ChSin7 Ιούλιος 30, 2009 #22422 Ιούλιος 30, 2009 μόνο εγώ θα φάω Αθήνα όλο τον Αύγουστο το φελέκι μου. H Aθήνα ομορφαίνει τον Αυγουστο αφού αδ(ε)ιάζει. Μακάρι να μπορούσα να κάνω διακοπές Ιούλη και να ήμουν Αθήνα Αυγουστο.
SLN Ιούλιος 30, 2009 #22423 Ιούλιος 30, 2009 H Aθήνα ομορφαίνει τον Αυγουστο αφού αδ(ε)ιάζει. Μακάρι να μπορούσα να κάνω διακοπές Ιούλη και να ήμουν Αθήνα Αυγουστο.+23435Αλλα επειδη και τον Ιουλη εχει αρχιζει να καλυτερευει ο κυκλοφοριακος, θα το ελεγα Ιουνιο...Ειναι και μεγαλυτερες οι μερες...
VIL Ιούλιος 30, 2009 #22424 Ιούλιος 30, 2009 Έτσι έτσι είναι (ωραία) στην Αθήνα το καλοκαίρι!!!!!!. Γέμισε ο τόπος μαζοσχιστές.
dunkel_Stern Ιούλιος 30, 2009 #22425 Ιούλιος 30, 2009 Έτσι έτσι είναι (ωραία) στην Αθήνα το καλοκαίρι!!!!!!.Γέμισε ο τόπος μαζοσχιστές. μαζοχιστές δεν λες τίποτα, εγώ αύγουστο θα κατεβω αθηνα (από θεσσαλονίκη) για διακοπές... ...έτσι!
0x13 Ιούλιος 30, 2009 #22426 Ιούλιος 30, 2009 Χεχε, το καλυτερο να εισαι Χαλκιδικι και να εχεις τσαμπα νετ απο το γειτονα (βλ εμενα )
o polonos Ιούλιος 30, 2009 #22427 Ιούλιος 30, 2009 Χεχε, το καλυτερο να εισαι Χαλκιδικι και να εχεις τσαμπα νετ απο το γειτονα (βλ εμενα ) Ποιος μπαινει νετ στης διακοπες του ?:sick:
jpavly Ιούλιος 30, 2009 Author #22428 Ιούλιος 30, 2009 Ποιος μπαινει νετ στης διακοπες του ?:sick:Ποιος κρίνει τι κάνει ο καθένας στις διακοπές του;
ChSin7 Ιούλιος 30, 2009 #22429 Ιούλιος 30, 2009 Έτσι έτσι είναι (ωραία) στην Αθήνα το καλοκαίρι!!!!!!.Γέμισε ο τόπος μαζοσχιστές. μαζοχιστές δεν λες τίποτα, εγώ αύγουστο θα κατεβω αθηνα (από θεσσαλονίκη) για διακοπές......έτσι! Τι δεν καταλάβατε παίδες ??? Αν είσαι από τους "τυχερούς" που ζουν σ'αυτή την πόλη 11μιση μήνες το χρόνο τότε είναι καλύτερα τον μισό μήνα που λείπεις να μην είναι Αυγουστος. Όταν σχεδόν αδειάζει η Αθήνα γίνεται πολύ πιο όμορφη και πιο υποφερτή.
johnsonb Ιούλιος 30, 2009 #22430 Ιούλιος 30, 2009 Τελικά,μάλλον εγώ μόνο βαριέμαι να βγάλω πόδι απ'το σπίτι,και όταν ακούω διακοπές φρικάρω...
DJD Ιούλιος 30, 2009 #22431 Ιούλιος 30, 2009 Τελικά,μάλλον εγώ μόνο βαριέμαι να βγάλω πόδι απ'το σπίτι,και όταν ακούω διακοπές φρικάρω... Έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου; :-O
performer Ιούλιος 30, 2009 #22432 Ιούλιος 30, 2009 Έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου; :-O ρητορικη η ερωτηση σου DJD...
Arxagelos Ιούλιος 30, 2009 #22433 Ιούλιος 30, 2009 Το thread που είναι για παράπονα για το πλαίσιο είναι κλειδωμένο και τα υπόλοιπα e-shop,multiruma ανοιχτά. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Και κάποιοι admins μοιράζουν κόκκινες κάρτες για αστεία πράγματα, και μόνο απο προσωπική ενόχληση , μιας και δεν τους νοιάζει που άτομα χαλάνε την συζήτηση σε μια ενότητα και κοροϊδεύουν αλλά τους ενοχλεί αυτός που τους την λέει. Άρε αμεροληψία που σας κατέχει εσάς τους admin. :whistle2:
jpavly Ιούλιος 30, 2009 Author #22434 Ιούλιος 30, 2009 Πωπω.. σε χάλασε πολύ το banιο που είχες φάει πριν καιρό εσένα. Άρχισες με προσωπικές διαμάχες με έναν Admin, μετά έκανες περί τους 10-15 λογαριασμούς με 1 ποστ όπου έβριζες και κορόιδευες την ομάδα. Και από τότε όπου βρεις ευκαιρία πας και χώνεσαι και οδηγείς την συζήτηση σαν άλλος Morpheus να ξυπνήσουν 11.500 μέλη να δουν ότι τους δουλεύουμε ψιλό γαζί, ενώ παράλληλα πήραμε όλοι μας Turbo Cayenne μετρητοίς με τις μίζες που μας δίνουν τα καταστήματα πλην του Eshop. Δεν πειράζει, πρωταθλητής στο flame κλασσικά, έπιασαν και οι ζέστες λογικό μου φαίνεται Δεν βλέπω πολλούς λόγους να περιφέρεσαι εδώ. Άμα δεν σου γουστάρουμε μη σε κρατάμε άλλο.
KoMM Ιούλιος 30, 2009 #22435 Ιούλιος 30, 2009 Το thread που είναι για παράπονα για το πλαίσιο είναι κλειδωμένο και τα υπόλοιπα e-shop,multiruma ανοιχτά. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Και κάποιοι admins μοιράζουν κόκκινες κάρτες για αστεία πράγματα, και μόνο απο προσωπική ενόχληση , μιας και δεν τους νοιάζει που άτομα χαλάνε την συζήτηση σε μια ενότητα και κοροϊδεύουν αλλά τους ενοχλεί αυτός που τους την λέει. Άρε αμεροληψία που σας κατέχει εσάς τους admin. :whistle2:και τι εγινε που ριχνουν κοκκινες; θα χασουμε το επομενο ματς? grow up
johnsonb Ιούλιος 30, 2009 #22436 Ιούλιος 30, 2009 Έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου; :-O Δουλειά με την έννοια του δουλεύω για κάποιον κάπου,όχι ακόμα αλλά ψάχνομαι γιατί δεν πάει άλλο το οικονομικό (αν δεν βγάζεις δικά σου λεφτά,δεν κάνεις και πολλά όσο και να σου δίνουν οι γονείς σου),αλλά κατά κάποιον τρόπο ρίχνω κάθε μέρα αρκετή δουλειά σε διάφορα θέματα στο σπίτι.
Arxagelos Ιούλιος 30, 2009 #22437 Ιούλιος 30, 2009 Πωπω.. σε χάλασε πολύ το banιο που είχες φάει πριν καιρό εσένα. Άρχισες με προσωπικές διαμάχες με έναν Admin, μετά έκανες περί τους 10-15 λογαριασμούς με 1 ποστ όπου έβριζες και κορόιδευες την ομάδα. Και από τότε όπου βρεις ευκαιρία πας και χώνεσαι και οδηγείς την συζήτηση σαν άλλος Morpheus να ξυπνήσουν 11.500 μέλη να δουν ότι τους δουλεύουμε ψιλό γαζί, ενώ παράλληλα πήραμε όλοι μας Turbo Cayenne μετρητοίς με τις μίζες που μας δίνουν τα καταστήματα πλην του Eshop.Δεν πειράζει, πρωταθλητής στο flame κλασσικά, έπιασαν και οι ζέστες λογικό μου φαίνεται Δεν βλέπω πολλούς λόγους να περιφέρεσαι εδώ. Άμα δεν σου γουστάρουμε μη σε κρατάμε άλλο. Πλάκα κάνεις? κλειδώσατε το thread με παράπονα για το Πλαίσιο και το μόνο που έχεις να πεις σαν admin είναι οι προσωπικές σου αντιθέσεις μαζί μου?
DJD Ιούλιος 30, 2009 #22438 Ιούλιος 30, 2009 Πλάκα κάνεις? κλειδώσατε το thread με παράπονα για το Πλαίσιο και το μόνο που έχεις να πεις σαν admin είναι οι προσωπικές σου αντιθέσεις μαζί μου?Ρε αδερφέ, πήγαινε και άνοιξε καινούριο θέμα για τα παράπονα σου στο πλαίσιο. Εκείνο το θέμα ήταν για ένα τυπά που κλαιγόταν γιατί δε πρόλαβε, άσε μας τώρα το παίζεις κι έξυπνος.
SirDiman Ιούλιος 30, 2009 #22439 Ιούλιος 30, 2009 Καντε κανα μπανακι στη θάλασσα τελειώνει το καλοκαίρι :giveup:
jpavly Ιούλιος 30, 2009 Author #22440 Ιούλιος 30, 2009 Πλάκα κάνεις? κλειδώσατε το thread με παράπονα για το Πλαίσιο και το μόνο που έχεις να πεις σαν admin είναι οι προσωπικές σου αντιθέσεις μαζί μου? Κλειδώσαμε ένα thread που είχε ξεφύγει από το νόημα του, που έγινε κάδος προσωπικών flames κλπ, κάτι το οποίο γίνεται σε όλα τα threads τα οποία καταλήγουν έτσι. Ναι, έτσι παίζουμε εδώ σ' αυτό το φόρουμ 6 χρόνια τώρα. Αν εσύ πιστεύεις ότι μας έχει φάει η διαφθορά, εξήγησε μου και πάλι γιατί επιμένεις και συμμετέχεις στο φόρουμ εφόσον δεν γουστάρεις την ομάδα του και τον κόσμο που υποστηρίζει τα αντίθετα από τα δικά σου. @SirDiman: Μεσ' το μυαλό μου είσαι, 1 και σήμερααααααααααα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.