Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

έχει κανας άλλος θέμα με τη ΔΕΗ?

έχουν βυθιστεί τα μισά Σεπόλια στο σκοτάδι....αυτό μας έλειπε με τη ζέστη να μην παίξει αρκουδίσιο.....:nerd:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

σκυλί το 1200άρι MGE Ellipse Premium με μπαταρία 4ετών.........σχεδόν 20λεπτά το pc το router ένα NAS και τα Ζ-5400 και ακόμα κρατάει.:unsure: έλεγα να βάλω και το αρκουδίσιο πάνω του αλλά θα έχουμε κλάματα:hehe:

τουλάχιστον μου κάνουν παρέα 2 χαμπουργκεράκια :p Αστρολάβος die

πήρα τηλ τις βλάβες.....στο Περιστέρι έχει χαλάσει μια γραμμή.......όλο πηγαινοέρχεται το black out......έχω αφήσει και το Pink Panther 2 στη μέση μαμώτεν.....

Βγάλε pc,βάλε ένα φωτιστικό 40w και έναν ανεμιστήρα... Αν δεν απολαύσεις τα burgers καλύτερα,να μου το πεις και εμένα. :hehe:

(βρομόπισο off-tv @ tv tuner mode.Καλή σας νύχτα :hehe:)

σκυλί το 1200άρι MGE Ellipse Premium με μπαταρία 4ετών.........σχεδόν 20λεπτά το pc το router ένα NAS και τα Ζ-5400 και ακόμα κρατάει.:unsure: έλεγα να βάλω και το αρκουδίσιο πάνω του αλλά θα έχουμε κλάματα:hehe:

τουλάχιστον μου κάνουν παρέα 2 χαμπουργκεράκια :p Αστρολάβος die

πήρα τηλ τις βλάβες.....στο Περιστέρι έχει χαλάσει μια γραμμή.......όλο πηγαινοέρχεται το black out......έχω αφήσει και το Pink Panther 2 στη μέση μαμώτεν.....

Κάτι τέτοιο ή τέτοιο;

SOS

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν κάποιου είδους αυτοκόλλητα τα οποία να κολάνε στο δέρμα και να είναι 1000% αδιάβροχα; Θέλω να καλύψω μαι μικρή επιφάνεια στην κόρη για καμιά εβδομάδα περίπου λόγω ενός αλλεργικού τέστ. Δεν γίνεται βέβαια να μείνουμε εκτός νερού για μια εβδομάδα...

Δοκίμασε το hansaplast σε spray. Πρόσφατα είχα χτυπίσει στο πόδι μου και αυτο γίνεται μια πολύ σκληρή μεμβράνη. Απο οτι θυμάμαι δεν είχα πρόβλημα να μπώ στο νερό.

Δεν ρώτησα διότι είμαι στην δουλειά ακόμα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ούτε η γιατρός ήξερε...

Ευχαριστώ @jerry.

ΟΤ. Εγώ θυμάμαι πιτσιρικάς είχα καταργήσει hansaplast κτλ για την παραλία. Έμπαινα με μια πληγή και ενα hansaplat και έβγαινα με 10 πληγές και κανένα Hansaplast.!

Υπαρχουν σιγουρα μεχρι σε μεγεθος 10χ10cm - δεν ξερω για παραπανω.

Ειχα πριν απο 2 χρονια μιας κ εβγαλα την χολη μου την πρωτη μερα της αδειας μου το καλοκαιρι κ δεν επαιζε να μην κανω μπανιο.

ΥΓ

Καλο ειναι να μην μεινει πανω απο 3-4 ωρες γιατι η κολα ειναι σχετικα δυνατη κ μεχρι να το ξεκολισω, δακρυσα...(εχουμε κ μερικες τριχουλες :p)

Δεν ρώτησα διότι είμαι στην δουλειά ακόμα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ούτε η γιατρός ήξερε...

Ευχαριστώ @jerry.

ΟΤ. Εγώ θυμάμαι πιτσιρικάς είχα καταργήσει hansaplast κτλ για την παραλία. Έμπαινα με μια πληγή και ενα hansaplat και έβγαινα με 10 πληγές και κανένα Hansaplast.!

εχουν βγαλει αδιαβροχα hansaplast αλλα και extreme για αθλητες κτλ

πηγαινε σε ενα φαρμακειο να τα τσεκαρεις

προσωπικα δεν εχει χρειαστει να τα δοκιμασω ακομα οποτε δεν ξερω την αποτελεσματικοτητα τους

SOS

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν κάποιου είδους αυτοκόλλητα τα οποία να κολάνε στο δέρμα και να είναι 1000% αδιάβροχα; Θέλω να καλύψω μαι μικρή επιφάνεια στην κόρη για καμιά εβδομάδα περίπου λόγω ενός αλλεργικού τέστ. Δεν γίνεται βέβαια να μείνουμε εκτός νερού για μια εβδομάδα...

Παρε αυτο. Kανει και για πλαστικοποιηση αν παιζεις με sub zero...:giveup:

post-60-1416074075,4455_thumb.jpg

Πολυ θα ηθελα να ξερω αν αυτη ειναι οντως η μεταφραση του "συμβολαιου". Εαν ειναι οντως ετσι, ειναι τουλαχιστον υποτιμητικο, για να μην πω και τιποτε αλλο (εαν και η ιδεα των δωρητων δεν με βρισκει αντιθετο).

Πολυ θα ηθελα να ξερω αν αυτη ειναι οντως η μεταφραση του "συμβολαιου". Εαν ειναι οντως ετσι, ειναι τουλαχιστον υποτιμητικο, για να μην πω και τιποτε αλλο (εαν και η ιδεα των δωρητων δεν με βρισκει αντιθετο).

Καθόλου υποτιμητικό αφού εσύ υποβίβασες τον εαυτό σου στην δυσάρεστη θέση της επίπληξης παραβαίνοντας τους νόμους της πολιτείας.

Σίγουρα όμως είναι αντιδημοκρατικό αφού το τι θα κάνεις με το σώμα σου είναι αποκλειστικά δική σου υπόθεση.

Βρε σεις, πώς θα γράψω στα αγγλικά το κουμπάκι για τα αλάρμ του αυτοκινήτου? Κάπου στο emergency flash button είμαι, αλλά θέλω να το γράψω σε αγγλικό φόρουμ και χρειάζομαι ακριβώς τον όρο που χρησιμοποιείται :p

EDIT: Άκυρο, ξεκόλλησα και το βρήκα :p

μου κανει εντυπωση η φωτια στον ασπροπυργο , νομιζα οτι εκει δεν υπαρχει τπτ αλλο να καει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.