Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
ATCs 840 Black στα 139€ μέσα στην επόμενη εβδομάδα ;)

holly molly...

Παλι θα βριζει ο dark..:hehe:

εδιτ...

high score σημερα....45..

και για φαγητό έχει προσκαλεστεί ήδη αν αντέξει είναι το θέμα :crazy_pilot::crazy_pilot:

Έχω αδυνατίσει αισθητά (μου πέφτουν τα παντελόνια μου) και δεν έχω χάσει κιλό.. :giveup:

Έχω αδυνατίσει αισθητά (μου πέφτουν τα παντελόνια μου) και δεν έχω χάσει κιλό.. :giveup:

Εαν είσαι στο πρώτο στάδιο μιας δίαιτας και κάνεις γυμναστική είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μεγαλώνεις τους μυώνες σου και ο μυς είναι πιο βαρύς από το λίπος. Λίγο να γυμναστεί ένας μυώνας πρέπει να χάσεις αρκετό λίπος για να δεις διαφορά στη ζυγαριά. Για αυτό πολλοί διαιτολόγοι δεν συνιστούν γυμναστική στην αρχή μιας δίαιτας γιατί ο άνθρωπος που βρίσκεται στην προσπάθεια απογοητεύεται και τα παρατάει.

Οπως και να έχει μη σκας. Το να σου φαρδαίνουν τα ρούχα είναι από τα καλύτερα συναισθήματα :D

Υ.Γ: Εχουμε αποκλείσει την χαλασμένη ζυγαριά έτσι ?!

Aυτό κανονίζεται :p

Δίαιτα; Εγώ; Θα το ακούσει ο Αστρολάβος και θα μας κυνηγάει :p Απλά το έχω ρίξει στην γυμναστική τελευταία και μάλλον το (ελάχιστο) λίπος που είχα εξαφανίζεται..

Πάντως ισχύει ότι και για το Άστρο. Όποιος θέλει σπίτι να δούμε μετά το ΣΚ τι θα έχετε πάρει:sarcastic::sarcastic:

Απλά το έχω ρίξει στην γυμναστική τελευταία και μάλλον το (ελάχιστο) λίπος που είχα εξαφανίζεται..

Δεν εξαφανίζετε μόνο το ελάχιστο λίπος, αλλά και ο μυϊκός όγκος από το πάνω τμήμα του σώματος σου. Αν δεν φροντίσεις να σηκώνεις κάνα κιλό πλάτη στήθος, θα αποκτήσεις σώμα έφηβου που στηρίζεται σε δυσανάλογα μπούτια και κώλο.

Δεν εξαφανίζετε μόνο το ελάχιστο λίπος, αλλά και ο μυϊκός όγκος από το πάνω τμήμα του σώματος σου. Αν δεν φροντίσεις να σηκώνεις κάνα κιλό πλάτη στήθος, θα αποκτήσεις σώμα έφηβου που στηρίζεται σε δυσανάλογα μπούτια και κώλο.

Έχω αρχίσει το κολύμπι πάλι, ελπίζω να βοηθήσει!

Τι θεϊκά που τα λέει πάντα αυτός ο άνθρωπος! :worship:

Έχει έξω αυτήν την στιγμή πολύ δροσιά και γουστάρω τρελά μιλάμε,είναι να έβγαινε όλη η πολυκατοικία κάτω στην αύλη να κάναμε BBQ και να ακούγαμε blues όλη νύχτα,αλλά σιγά μην έβγαιναν για BBQ τώρα τέτοια ώρα. :hehe:

Έχω και πρόβλημα και όλας βαριέμαι όλη μέρα σπίτι θέλω να πάω να βρω δουλειά να πάρω κάνα πράμα της προκοπής γιατί βαριέμαι το μάζεμα και τι μάζεμα μαζεύω τα φρίδια μου και τρίχες απ'την μύτη μου,και έχω την μάνα μου να μου λέει ότι δεν με παίρνουν γιατί είμαι 16 μπας και το πιστέψω.ΕΛΕΟΣ!:TD:

Πάντως το χειρότερο conflict ενός σπιτιού είναι μάνα-πατέρας-γιός και μηχανάκι,πατέρας-γιός εναντίον μάνας που είναι κατά των 2κυκλών,αλλά και εγώ δεν τα πάω τα μηχανάκια αλλά βλέπεις είμαστε πολύ hi γι'αυτό παίρνουμε δίπλωμα για αμάξι στα 18 και όχι στα 16 όπως σε άλλες χώρες.

Τι να κάνω που με λεωφορία και ταξί δεν την παλεύεις να πας κάθε μέρα στην δουλειά αλλά τεσπα.:suicide2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.