Chosen Ιούλιος 19, 2009 #22221 Ιούλιος 19, 2009 Και εγώ το άκουσα αυτό με το φίδι από φίλους κερκυραίους. Οι οποίοι μου είπαν τα εξής ανησυχητικά: οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι το δηλητήριο του φιδιού δεν είναι από ελλάδα. Το παιδάκι πέθανε μέσα σε μερικά λεπτά, πράγμα που δε γίνεται από τις οχιές που έχουμε εδώ. Και φημολογείται ότι το φίδι ήταν συσκευασμένο σε παιχνίδι που ήρθε από Ασία. Εγώ έχω σοκαριστεί και έψαχνα πληροφορίες στο ίντερνετ από επίσημη πηγή αλλά δυστυχώς το μόνο που βρήκα ήταν αυτό το φόρουμ. Επίσης μου είπαν ότι το φίδι δεν έχει βρεθει όμως το κατάστημα λειτουργεί κανονικά. Εαν όλα αυτά είναι αλήθεια..... πληρώνουμε πολύ ακριβά τελικά τα φτηνά παιχνίδια... lol τι άλλο θα ακούσουμε... Σε λίγο θα μας πούνε ότι φέρανε και AIDS από την Κίνα μέσα σε φτηνά ρούχα... Ίσως αν το γράψουμε σε μερικά φόρα ακόμα, να το αναμεταδώσει το Troktiko και να γίνει αξιοπρεπής η είδηση
avariel Ιούλιος 19, 2009 #22222 Ιούλιος 19, 2009 Το μήνυμα μου είναι τελείως ειλικρινές. Παρόλαυτα τώρα που το διαβάζω φοβάμαι μήπως θεωρηθεί δυσφήμηση εφόσον δεν υπάρχει επίσημη πηγή το διαγράφω για το φόρουμ. Θα συνεχίζω να το ψάξω όμως γιατί είμαι από τη κέρκυρα και έχω πανικοβληθει λίγο με αυτά που άκουσα. Αν βρω κάτι επίσημο θα το γράψω στο φόρουμ σε απάντηση αυτού που είπε ότι το άκουσε απο το ραδιοφωνο. Ίσως μπορεί να μας πεί από ποιο σταθμό το άκουσε να απευθυνθώ για επισημη επιβεβαίωση.
Jaco Ιούλιος 20, 2009 #22223 Ιούλιος 20, 2009 Από Ασία φτάνουν έντομα κυρίως, όπως σκαθάρια [1] [2] τα οποία βρίσκονται στις παλέτες, λόγο του ότι είναι ξύλινες... Καμιά φορά περνάνε και πιο επικίνδυνα έντομα ή τρωκτικά... Για παράδειγμα γνωστός ο οποίος είναι τελωνιακός υπάλληλος, πριν από μερικά χρόνια τον τσίμπησε τέτοιο έντομο και χαροπάλεψε... τελικά μετά από μερικά χρόνια μπορεί και μιλάει και περπατάει κανονικά πάλι... δεν θυμάμαι πιο έντομο ήταν, πάντως ενώ το ίδιο το έντομο, δεν είναι θανατηφόρο, αν θυμάμαι καλά, ήταν η αντίδραση του οργανισμού του τέτοια, που τον οδήγησε σε κόμα...
hayabusa Ιούλιος 20, 2009 #22224 Ιούλιος 20, 2009 το τηλεφωνικό κέντρο στο Πλαίσιο του Πειραιά δεν τη παλεύει κάστανο λέμε :giveup:
Lageranaktas Ιούλιος 20, 2009 #22225 Ιούλιος 20, 2009 Βαριέμαι αλλά δουλεύω Πρέπει να μιλήσω με τον Astrolabos αλλά δεν γίνεται διότι δεν έχω κάνει 20 posts άμα δει αυτό το post ας μου στήλει ένα προσωπικό e-mail plz!!!!!
SLN Ιούλιος 20, 2009 #22227 Ιούλιος 20, 2009 Και που θα σου στειλω πμ, πως θα το δείς; email ειπε ρε καραγκιοζη!
psilos Ιούλιος 20, 2009 #22231 Ιούλιος 20, 2009 Επιτέλους βρήκα μια ζάντα να βγαίνει στο κατάλληλο για το αμάξι μου και να μου αρέσει....Η εικονιζόμενη τοποθετήθηκε το σαββάτο.
Lageranaktas Ιούλιος 20, 2009 #22232 Ιούλιος 20, 2009 Καλά μην μιλάς με αγνώστους !Όμως σε παρακαλώ πες μου τη θα κάνω για να μην γίνεται αυτή mlk.Δηλαδή όταν γράφω ένα post να μην βγάζει όλες τις άλλες μαλακιές !!!Για εσένα το λέω δικό σου είναι το site πρέπει να προσπαθείς για το καλύτερο!!! Λέω εγώ τώρα. Αλλά και όταν ένα νέο μέλος έχει κάποιο τέτοιο πρόβλημα πρέπει να το βοηθάς να το λύσει και όχι να κρατάς μια τέτοια οδούς στάση.
hayabusa Ιούλιος 20, 2009 #22233 Ιούλιος 20, 2009 για να μην στα λέει ο Αστρολάβος και κουράζεται να σου πω ότι :1)Υπάρχει ειδική κατηγορία για να κάνεις τις προτάσεις, να πεις τις απορίες σου κλπ-->http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?f=652) Δεν είδα να περιγράφεις κάπου το πρόβλημα σου οπότε μου φαίνεται λογικό να κρατάει οδούς στάση (να μας εξηγήσεις και τι σημαίνει αυτό :hang3: )3)Το αν προσπαθεί για το καλύτερο το ξέρουν αυτοί που πρέπει οπότε δεν χρειάζεται να του λες και εσύ .-
ManosRK Ιούλιος 20, 2009 #22234 Ιούλιος 20, 2009 Φαντάζομαι λέει αυτό π.χ. http://thelab.gr/showpost.php?p=1062661884&postcount=2210 Αλλά σε λάθος μέρος ίσως, μην τρολλάρουμε όπως να'ναι, έλεος, υπάρχουν ειδικά θέματα για τέτοια και τα πμ'ς λύστε το να τελειώνουμε
Lageranaktas Ιούλιος 20, 2009 #22235 Ιούλιος 20, 2009 hayabusa:για να μην στα λέει ο Αστρολάβος και κουράζεται να σου πω ότι 1)Κοίτα πιστεύω ότι είναι δουλεία του σαν administrator να σε βοηθήσει σε ένα πρόβλημα που μπορείς να συναντήσεις !2)Το πρόβλημα που έχω το γνωρίζει γι' αυτό και μου έτιλε ένα προσωπικό e-mail !3)Όταν στέλνεις μια επιστολή κάπου πρέπει τις περισσότερες φόρες να λαμβάνεις και μια απαντήσει λογικό μου φαίνεται! Όμως όταν εγώ σαν νέο μέλος δεν μπορώ να του απαντήσω στο e-mail του γιατί δεν έχω αρκετά post αναγκάστηκα να βρω ένα άρθρο που θα μπορώ να του μιλήσω. Άμα εσύ ManosRk γνωρίζεις πως θα μπορέσω να διορθώσω αυτί την mlk που γίνεται όταν γράφω ένα post θα σου ήμουν υπόχρεος.
astrolabos Ιούλιος 20, 2009 #22236 Ιούλιος 20, 2009 hayabusa:για να μην στα λέει ο Αστρολάβος και κουράζεται να σου πω ότι 1)Κοίτα πιστεύω ότι είναι δουλεία του σαν administrator να σε βοηθήσει σε ένα πρόβλημα που μπορείς να συναντήσεις !2)Το πρόβλημα που έχω το γνωρίζει γι' αυτό και μου έτιλε ένα προσωπικό e-mail !3)Όταν στέλνεις μια επιστολή κάπου πρέπει τις περισσότερες φόρες να λαμβάνεις και μια απαντήσει λογικό μου φαίνεται! Όμως όταν εγώ σαν νέο μέλος δεν μπορώ να του απαντήσω στο e-mail του γιατί δεν έχω αρκετά post αναγκάστηκα να βρω ένα άρθρο που θα μπορώ να του μιλήσω. Άμα εσύ ManosRk γνωρίζεις πως θα μπορέσω να διορθώσω αυτί την mlk που γίνεται όταν γράφω ένα post θα σου ήμουν υπόχρεος.Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.1. Το ότι είμαι διαχειριστής συζητήσεων σε αυτό το δικτυακό τόπο, δε σημαίνει ότι πρέπει να τρέχω να απαντάω σε όποιον λέει γενικά και αόριστα "στείλε μου ένα προσωπικό mail να σου πω κάτι που θέλω". Προσωπικά δε σε ξέρω και δε με ενδιαφέρει να επικοινωνήσω μαζί σου, αν με εννοείς. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα με τον δικτυακό τόπο τον οποίο διαχειρίζομαι, τότε να ξέρεις ότι σου παρέχεται το βήμα να αναφέρεις όποιο πρόβλημα/παράπονο/θέμα έχεις εδώ.2. Το "πρόβλημα" το οποίο γνωρίζω και σου έστειλα προσωπικό e-mail για αυτό, είναι ποινή για το ακατάσχετο spam που έριχνες στις κατηγορίες συζητήσεων του thelab.gr3. Και όπως καταλαβαίνεις, όπως δεν απαντάς στην κλήση που τρώς απο τη τροχαία, απλά πας και την πληρώνεις, το ίδιο ισχύει και εδώ.Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε. Αν έχεις κάποια άλλη γνώμη για το αναφερόμενο πρόβλημά σου, μπορείς να δημιουργήσεις θέμα στην ανάλογη κατηγορία.
winters Ιούλιος 20, 2009 #22237 Ιούλιος 20, 2009 Τελικά, ζουν αναμεσά μας....http://www.youtube.com/watch?v=y2P6_ARCVVI
eleozz Ιούλιος 20, 2009 #22239 Ιούλιος 20, 2009 x files :alien: εντωμεταξύ αυτο με τα video εχει παραγινει...
perp Ιούλιος 21, 2009 #22240 Ιούλιος 21, 2009 Σε 1,5 λεπτο τέλειωσα το τεστ για το διπλωμα της μηχανής .... και επρεπε να περίμενω αλλά 28,5 min για να τελείωσει και ο Αλι Μουσταφά whatever, που τελικά κόπηκε στον ΚΟΚ αυτοκινήτου...Τουλάχιστον τώρα είχαν touch screens για την εξέταση
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.