Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Πφφ ψάχνω τώρα και ένα song απ'την διαφήμιση του Renault Megane που παίζεται αλλά αναρωτιέμαι,new topic για ψάχματα τραγουδιών για όλους ή απάντηση σε υπάρχον;

Ωπα κατσε...ενα παλιο κομματι δεν λες που ειναι κ γνωστο?

Γιατι και γω το ψαχνω(αν λεμε το ιδιο)...τα σπαει κανονικα..

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Χμμμ μου κάνει για παλιό,κάπως σαν υποείδος ροκ μοιάζει,αλλά δεν μπορώ να αναγνωρίσω ακριβώς το είδος.

ακουσα τις προάλλες στο ράδιο ότι πέθανε ένα παιδάκι στην Κέρκυρα όταν άνοιξε ένα παιχνίδι του Jumbo μέσα στο οποίο βρισκόταν ένα φίδι (το οποίο και προφανώς δάγκωσε το παιδι).

επειδή δεν είχα ιδιαίτερη επικοινωνία με τον έξω κόσμο τις τελευταίες μέρες, ακούσατε τίποτα, αληθεύει ή μπούρδες;

Τον τελευταίο καιρό είμαι 95% TV-5% PC και δεν έχω ακούσει/δει κάτι,τουλάχιστον απ'οσα έχουν πει στις ειδήσεις,αλλά αν όντως έγινε,δεν υπάρχει μεγαλύτερο fail.:suicide2:

Πάω να κάνω μπάνιο τώρα... πείτε μου ποιός πάει τώρα να ξεβρομίσει και παράλληλα να χαλάσει νερό και ρεύμα... αλλά αν δεν το κάνω θα βρομίσει το σπίτι έλεος... ουυυφφφ πρέπει να γίνει είμαι αποφασισμένος... τα λέμε αύριο.:TD:

Κάποιος έλιωσε με αυτά που είδε^^ :p

Ωραία,χτες κάθησα 3.30 έκανα μπάνιο,ουφ καθάρισα γιατί την είχα βαμμένη,θα έφερναν την πυροσβεστική να με έπαιρναν στο κυνήγι με μάνικες στο σπίτι. :rofl:

Κλύσμα με θαλασσινό νερό θέλουν, μπας και έτσι νιώσουν τη θάλασσα κομμάτι του εαυτού τους :TD:

-Και μέσα στον καυγά πετιέται η θεία, χώνει μια γροθιά στο μάτι του νταγλαρά και τον ξαπλώνει.

-Πενηντάρα ενάμισι μέτρο ξάπλωσε τριαντάρη; σαν χοντρά μας τα λες.

-Ναι γιατί δεν ξέρεις ότι η θεία είναι χασάπης σε αλυσίδα και όλη μέρα κόβει με τον παλτά. Σίδερο το δεξί της.

Ακόμα γελάω.

ηλιθιες χαζογκομενες,θελετε και να οδηγησετε.

παει η πανυβλαξ και κανει επιτοπου στα λιμανακια για να μπει στο island πανω στη στροφη,φρεναρω εγω,και καρφωνονται αλλοι 3 πανω μου:giveup:

Το μήνυμα μου είναι τελείως ειλικρινές. Παρόλαυτα τώρα που το διαβάζω φοβάμαι μήπως θεωρηθεί δυσφήμηση εφόσον δεν υπάρχει επίσημη πηγή το διαγράφω για το φόρουμ. Θα συνεχίζω να το ψάξω όμως γιατί είμαι από τη κέρκυρα και έχω πανικοβληθει λίγο με αυτά που άκουσα. Αν βρω κάτι επίσημο θα το γράψω στο φόρουμ σε απάντηση αυτού που είπε ότι το άκουσε απο το ραδιοφωνο. Ίσως μπορεί να μας πεί από ποιο σταθμό το άκουσε να απευθυνθώ για επισημη επιβεβαίωση.

5 ώρες ανάβαση, 5 ώρες κατάβαση. Να το αφήσω;; :p. Τα πόδια μουυυ.. :fist::fist:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.