Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ελπίζω να μη μιλάς για τον καιρό - στο Μεσαίωνα είχαν ολόκληρη "μικρή Παγετώδη περίοδο" στην Ευρώπη και οι μουσώνες στην Ασία ήταν ίδιοι ή και χειρότερης έντασης. Εδώ οι Αρχαίοι μας είχαν λιοντάρια, τι λέμε τώρα :hehe:

Δεν τρέχει τίποτα με λίγη βροχή παραπάνω - αν βέβαια εξ' αρχής στον καιρό αναφερόσουν.

Οχι για τον καιρό, για την επιστροφή του jimakos21 μιλάω :hehe:

Γειά σου ρε jimako :happy2:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

και Έδεσσα έριξε πράμα......ευτυχώς σταμάτησε γιατί έχω και διαδρομή ως Σαλόνικα σε καμιά ώρα.....πήρα τηλ Σαλόνικα και λέει λιακάδα.....ωραία...θα βολτάρουμε για βράδυ:D

p.s. Εγώ είτε Ρεθυμνιώτισσα θα πάρω...είτε ΒορειοΕλλαδίτισσα.......έχουν αυτή τη χάρη άλλο πράμα:to_pick_ones_nose:

και Έδεσσα έριξε πράμα......ευτυχώς σταμάτησε γιατί έχω και διαδρομή ως Σαλόνικα σε καμιά ώρα.....πήρα τηλ Σαλόνικα και λέει λιακάδα.....ωραία...θα βολτάρουμε για βράδυ:D

p.s. Εγώ είτε Ρεθυμνιώτισσα θα πάρω...είτε ΒορειοΕλλαδίτισσα.......έχουν αυτή τη χάρη άλλο πράμα:to_pick_ones_nose:

"Ηθελα να ξέρα αυτά τα βλέπει κάποια?

¨Η να της τα κάνω πρόωθηση

Μιλάω εδώ και 15 χρόνια αλλά στα αγγλικά ακούγεται πιο διαβολικό αυτό που είπα.:hehe:
Πέρασες κιόλας τα 16 ? Μπραάαβο... δεν σου φαίνεται, σε έκανα για πολύ μικρότερο.

offtopic : http://www.thelab.gr/showthread.php?t=66036 thread για πολύ κλάσιμο

Σε 16 μέρες.:hehe:

Πάντως αν μιλήσουμε από κοντά θα αλλάξεις γνώμη,ειδικά στην φωνή με κάνουν για το λιγότερο 35 και καράβλαχο,ειδικά κάτι ιελα που λέω είναι άστα να πάνε.:hehe::hehe::hehe:

Ηρθε και στο ελλαδισταν η asus mars gtx285 4gb....1227 ευρω.

Και οτι λεγαμε πριν κανα μηνα οτι σιγα μη τη φερναν.

Παμε να χτυπισουμε ολοι απο 2. Τσαμπα ειναι :hehe:

@Mods: ΕΙΣΤΕ ΑΚΑΡΔΟΙ ΡΕ

Δεν πρόλαβα να ποστάρω:

Αααα και ξέχασα να ρωτήσω τον κυριο "εξυπνάκια" Dante, πώς εξηγήται η διαφορά dT στο 3 και 1 ? στο 1 είναι 33-23 = 10 βαθμούς και στο 3 ειναι 26-12=14 βαθμούς η διαφορά....

Λέω να ανοιξω Δημοσκόπηση: "Ο κυριότερος λόγος που δεν παίρνετε Ανεμιστήρα;"

(όλα πρέπει να τα παίρνετε στα σοβαρά σε ένα θέμα περι αερισμών
[=κλάσιμο]
?)

Δεν πρόλαβα να ποστάρω:

Αααα και ξέχασα να ρωτήσω τον κυριο "εξυπνάκια" Dante, πώς εξηγήται η διαφορά dT στο 3 και 1 ? στο 1 είναι 33-23 = 10 βαθμούς και στο 3 ειναι 26-12=14 βαθμούς η διαφορά....

Χωρις πολυ σκεψη - για το θορυβο θα ψηφιζα.

Πριν λιγο παρελαβα και δοκιμασα 2 ανεμηστηρια.

αυτο

και αυτο

Το aerocool ευτυχως δε κανει ιδιαιτερο θορυβο αλλα δε το λες και silent.

Το Thermaltake απ την αλλη, οχι μονο μοιαζει με διαστημοπλοιο, αλλα ακουγετε και σα διαστημοπλοιο...17 db και κουραφεξαλα.

Οπως τα βαλα και τα 2 ετσι τα βγαλα
:p

Ψηνομουν να τα κανω μινι reviewδακι αλλα χωρις μηχανημα για να μετραω και db δε νομιζω να χει ιδιαιτερη αξια
:(

(όλα πρέπει να τα παίρνετε στα σοβαρά σε ένα θέμα περι αερισμών
[=κλάσιμο]
?)

Δεν πρόλαβα να ποστάρω:

Παρών...:devil:

Είναι σχετικά εύκολο να απαντηθεί, μιας και το συναντούμε συχνά. Η καμπύλωση του χωροχρονικού συνεχές από την αβυσσαλέα ψύξη που προσφέρει ο αέρας σε ambient θερμοκρασία είναι αντιστρόφως ανάλογη με το τετράγωνο της αντιληπτής απόστασης μεταξύ των fins του ανεμιστήρα ανα δευτερόλεπτο.

Με άλλα λόγια, όσο πιο γρήγορα τρέχει ο ανεμιστήρας, τόσο μεγαλώνει η καμπύλωση, αφαιρώντας έτσι απόδοση από το σύστημα σε μεγάλα loads και στροφές.

Μια λύση για να αντιμετωπίσεις το performance leak είναι να δημιουργήσεις ένα duct μεταξύ case και πλαισίου ανεμιστήρα, κατά προτίμηση από αγώγιμο υλικό. Έτσι αφενός θα λειτουργήσει σαν κλωβός faraday το σύστημα σε μεγάλα load, αφετέρου θα πάθεις ηλεκτροπληξία και δεν θα σε ενδιαφέρει πλέον το dT. Το έχω δοκιμάσει στον αδερφό μου, με μερική επιτυχία δυστυχώς (απλά ουρλιάζει πλέον τα καλοκαίρια).
:cool:

@Dante: Σε ευχαριστώ φίλε, είναι όντως προχωρημένα αυτά για μένα....

@Narzul: Τι 14άρηδες και ... ιστορίες. Για τέτοιον μίλαγα :

101n.jpg

@All: Έχει δοκιμάσει κανείς 75άρη τέτοιο με υδρονέφωση ? Αξίζει ? τα 37l δεξαμενής νερού, αρκούν?

133n.jpg

xaxaxaxaxa.

Ναι ειδικα αυτος με την υδρονεφωση τα σπαει.

Ειδα εναν τετοιο στα πρακτικερ προχτες και νομιζω οτι εκανε κανα χιλιαρικο ευρωπουλα.(!)

Φαντασου να βαραει το υδρονεφος τη cpu.Μιλαμε θα τον ψυξει μια φορα και καλη .-

Δε θα χρειαστει δευτερη :shifty:

Να σας βαράνε αντιμνς στο thelab το έχετε σκεφτεί σαν προοπτική;

Τι εννοεις ???ΣΑν καριερα???

Για αυτο μαζευετε reviewers??:jester::hehe:

Οι mods δεν έχουν τους news-posters ? Έχω μπερδευτεί λίγο.... :to_pick_ones_nose3:

.... σιγά παιδιά να οργανωθούμε λίγο που λέει και το (πολύ) παλιό ανέκδοτο :crazy_pilot:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.