Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Μιλάω εδώ και 15 χρόνια αλλά στα αγγλικά ακούγεται πιο διαβολικό αυτό που είπα.:hehe:

Μιλάω εδώ και 15 χρόνια αλλά στα αγγλικά ακούγεται πιο διαβολικό αυτό που είπα.:hehe:

Εδώ γράφουμε όμως δε μιλάμε:p

Πηγε κανεις Schoolwave χτες?Πολυ φιγουρα ρε παιδι μου...ποιος θα κανει το μεγαλυτερο πιτ και πολυ μισος τα παιδια αυτα,πρεπει οντως να τους επηρεασαν οι Πανελληνιες.:suicide:

Αν και ειμαι αμετανοητος μεταλας,2 συγκροτηματα αξιζαν μονο και ηταν non metal,γιατι επαιξαν καλα και οχι ΚΑΙ ΚΑΛΑ. :tongue:

άντε και καλό καλοκαίρι

πριν μείνω απο ρεύμα (δεκάδες οι κεραυνοι)

67483529.th.jpg

yes βροχή είναι

Δεν μου κάνει racer,θέλω Anglo-Bangladesh edition.:p

Και γραπτά ελληνικά ξέρω άστρο.:sarcastic:

(btw έχω την εντύπωση ότι αν σε είχα στο msn θα είχε πολύ φάση... ε; :shifty:)

Υπάρχουν και οι προκαταβολικές κάρτες ή όπως αλλιώς ονομάζονται "προληπτικές κάρτες", με σήμα το γάτο μαύρο.

Θα ζήσουμε υστε-ιστορικές στιγμές

Ελπίζω να μη μιλάς για τον καιρό - στο Μεσαίωνα είχαν ολόκληρη "μικρή Παγετώδη περίοδο" στην Ευρώπη και οι μουσώνες στην Ασία ήταν ίδιοι ή και χειρότερης έντασης. Εδώ οι Αρχαίοι μας είχαν λιοντάρια, τι λέμε τώρα :hehe:

Δεν τρέχει τίποτα με λίγη βροχή παραπάνω - αν βέβαια εξ' αρχής στον καιρό αναφερόσουν.

εγώ πάντως στον καιρό αναφερόμουν...

και μετά απο 17 διακοπές ρεύματος (viva Δεη) αι εμ μπακ!

Όλη η Βόρεια Ελλάδα ανέκαθεν είχε σφοδρότατες καταιγίδες το καλοκαίρι, με συχνότατη πτώση κεραυνών και καταρρακτώδεις βροχές. Το γεωγραφικό σύστημα ευννοεί το σχηματισμό Supercells. Τώρα επειδή μερικές έτυχε και χτύπησαν μεγάλες πόλεις τελευταία, δε σημαίνει ότι άλλαξε κάτι - απλά τις είδαμε και στα σπίτια μας ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.