Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ievan Polkka... Κρίμα και ήταν αξιοπρεπέστατο τραγουδάκι και παραδοσιακό φινλανδικό... :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Τι με πέρασες ωρε. Ειμαι (παρα)μορφωμένο παιδί, με τα Γαλλικά μου και τα πιάνα. Εχω πάει και βόλτα αγκαζέ στον Σηκουάνα :p

Εννο και ειται!

Τους εχω ακομα (στο νησι)

Εδω εχω μονο τον Optimus και τον Megatron (απο τα 80s)

αν και Devastator >all.

α στο καλό ρε Winters, με συγκίνησες βραδιάτικα :cry:

Κι εσύ ρε Αλέξη, με το υπβρύχιο κεραυνός... Ακόμη και στο γυμνάσιο/λύκειο το έβλεπα αν το πετύχαινα στην αποβλάκωση (ζάπινγκ) :p

Όπως λέει και ένα σύνθημα στα Εξάρχεια.. "Μόνη πατρίδα μου, τα παιδικά μου χρόνια..."

δεν ξέρω αν μπορώ να θεωρηθώ τυχερός για μια φορά στη ζωή μου αλλά απ'ότι βλέπω το Rapidshare από χτες δεν μου κόβει τα gb που κατεβάζω και πρόσθεσε άλλα 5 στα υπάρχοντα σημερα :D

Πωπω πόσο θα ήθελα να ήμανε στο los angeles τώρα.:shout:

Θα έκανα μπανάκια @ Venice Beach,τουρισμό κτλ,θα το παιζα τίποτα greek lover και τέτοια,μετά την τρίτη,μετά αν μπορούσα να πλησιάσω καθόλου θα πήγαινα προς MJ's funeral,και μετά ξανά εδώ.Βέβαια μέχρι να βγάλω ταυτότητα,διαβατήρι και βίζα (νομίζω δε θέλει για usa προσωρινά,κάτι άκουσα:crazy:) θα κάνουνε την τελετή για τα 3 χρόνια και εγώ ακόμα θα πάω.:shutup:

δεν ξέρω αν μπορώ να θεωρηθώ τυχερός για μια φορά στη ζωή μου αλλά απ'ότι βλέπω το Rapidshare από χτες δεν μου κόβει τα gb που κατεβάζω και πρόσθεσε άλλα 5 στα υπάρχοντα σημερα :D

happy hours ;):cool:

http://rapidshare.com/news.html

ότι και να πω για τα Λουτρά της Αριδαίας είναι λίγο.....Αύριο αν προλάβω έχει εκδρόμα Άγιο Αθανάσιο και ίσως και Νυμφαίο.....Είστε πολυ τυχεροί εσείς οι Βορειοελλάδίτες....οι φυσικές (και όχι μόνο) ομορφιές είναι ατελείωτες.:cool:

Χαιρετώ τους Λαμπίτες..... Επιτέλους ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑ :shifty:

Από τι ξεμπέρδεψες βρε?:)

Εμενα εδω και μηνες οσο και να κατεβασω,ειναι κολλημενο στα 25Gb,αυτα ειναι!!Κατεβαζω εντωμεταξυ 7gb την ημερα απο RS. xD

Happy hours.

Για καποιες ωρες δεν μετραει αυτα που κατεβαζεις.

Διαβαζετε καμια φορα τα news του RS.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.