Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Εξεταστική ιs over αν και διαπίστωσα ότι σε ένα εργαστήριο περάστηκε λάθος βαθμός.

Εν πάση περιπτώση, ώρα για ξεκούραση επιτέλους :D

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Εξεταστική ιs over αν και διαπίστωσα ότι σε ένα εργαστήριο περάστηκε λάθος βαθμός.

Εν πάση περιπτώση, ώρα για ξεκούραση επιτέλους :D

Δηλαδή άλλο σου είπαν και άλλο σου βάλανε τελικά;:hehe:

περιπου...η διαφορα ειναι οτι δεν μου το ειπαν...οι (σωστες) βαθμολογιες ειχαν αναρτηθει εξω απο το εργαστηριο. τις λάθος τις έβγαλε η αγαπημένη μας γραμματεία. τουλάχιστον ο καθηγητής έδειξε πολύ πρόθυμος να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος. :yes2:

Κατακλυσμός.. τέτοια βροχή σε αυτοκινητόδρομο, μόνο όταν έμπαινα στη Γερμανία το 2007 θυμάμαι.. Και είναι Ιούλιος ρε γμτ :crazy:

th_DSC_0857.jpg th_DSC_0853-2.jpg

Αθηνων - Λαμιας.Καλα εκει ακομα εχουν τον κοσμο να πεδευεται για πολλα χιλιομετρα και καλα για υποτιθεμενα εργα .Την αλλη φορα τους ειχαν κλεισει σε μια λωριδα και μεχρι να μπει ενας ενας στη λωριδα οι απο πισω πολλα χιλιομετρα μακρια τραβαγαν τα μαλλια τους απο το μποτιλιαρισμα.Σημειωτον ... :crazy:

Κατακλυσμός.. τέτοια βροχή σε αυτοκινητόδρομο, μόνο όταν έμπαινα στη Γερμανία το 2007 θυμάμαι.. Και είναι Ιούλιος ρε γμτ :crazy:

Ενα καλοκαιρι(πρεπει να ηταν εκεινο το καλοκαιρι που καθε μεσημερι περιπου στις 15:00 ανοιγαν οι ουρανοι και εριχνε αρκουδες/πλημμυριζε καθε μερα ο κηφισος/εστηναν οδοφραγματα μεσα στην Αθηνα/ειχε πνιγει και κοσμος) εβρεχε τοσο πολυ που δεν προλαβαιναν οι υαλοκαθαριστηρες στο max να διωξουν το νερο και σταματησαμε(δεν κοψαμε ταχυτητα,σταματησαμε κανονικα) ολοι πανω στην Εθνικη Οδο(στο υψος του ΕΚΕΠ στη Μεταμορφωση για οσους γνωριζουν) γιατι δεν βλεπαμε ουτε το καπω

τον αλλο (που απ οτι καταλαβα πυροβόλησε με καραμπινα)

δεν τον !@#$%^&* επι τοπου

:crazy:

δεν παει καλα ο κοσμος

Και εγώ έμαθα ποιος είναι.. και έχει κάνει κακό και σε 'μας.. Να τον κλείσουν μέσα γιατί του αξίζει. :sick:

τον αλλο (που απ οτι καταλαβα πυροβόλησε με καραμπινα)

δεν τον !@#$%^&* επι τοπου

Αυτό είναι που μας ξεχωρίζει από τα ζώα. Προσωπικά για τιμωρία προτιμώ μια βασανιστική ζωή παρά ένα γρήγορο θάνατο.

Τελος η εξεταστικη και για μενα..μου μειναν 3 εργαστηρια συνολικα..αντε σιγα σιγα να φευγουμε...φτανει..;)

καταλαβαινω καποιον με κολλημένο μυαλο

να υποστηρίζει την αποψη του ακομα και αφου

αποδεικτι οτι εχει αδικο,γιατί έτσι μεγάλωσε

η για καποιον αλλο λογο

αλλα αυτο δεν είναι κολλημένο μυαλο

ειναι κατι αλλο που δεν μπορω να το χαρακτηρισω

για ευνοιτους λογους

Προσωπικά για τιμωρία προτιμώ μια βασανιστική ζωή παρά ένα γρήγορο θάνατο.

Συμφωνώ. Δυστυχώς, λόγω κανονισμών, αλλά για λόγους ηθικής και δεοντολογίας, δεν μπορώ να αναπτύξω περισσότερο το συλλογισμό μου :triniti: Το μόνο που μπορώ να διευκρινήσω, είναι, ότι με τη φράση "βασανιστική ζωή" δεν εννοώ φυλακή :big_boss:

ΥΓ Μάλλον πρέπει να περάσει ένα σχετικά μεγάλο διάστημα, χωρίς να δω κάποια μαφιόζικη ταινία. Με επηρρεάζουν, ορισμένες φορές αρνητικά :hehe:

http://filiatranews.blogspot.com/2009/07/video.html

Άκουσα οτι το έκανε για μια κοπέλα :crazy:

το σοκ που ειναι? ενα σουκου στη χαλκιδικη με βιντεο απο τα τροχαια θα σας σοκαρει πραγματικα. Ειμαι απο τις 6 το απογευμα και εχω ακουσει...5 ασθενοφορα? πιο φονικο οπλο απο το καγκουρα ελληνα , συνηθως απο 18-30 , και το τιμονι του δεν υπαρχει. Φυσικα δεν αμφιβαλλω οτι ειναι για δεσιμο ο τυπος..

Αθηνων - Λαμιας.Καλα εκει ακομα εχουν τον κοσμο να πεδευεται για πολλα χιλιομετρα και καλα για υποτιθεμενα εργα .Την αλλη φορα τους ειχαν κλεισει σε μια λωριδα και μεχρι να μπει ενας ενας στη λωριδα οι απο πισω πολλα χιλιομετρα μακρια τραβαγαν τα μαλλια τους απο το μποτιλιαρισμα.Σημειωτον ... :crazy:

Απο τα εργα γινοταν τη π$3#$%@#$ χθες στο ρευμα προς λαμια ???

Ελεος! Απο την ποσειδωνος μεχρι δυρραχιου εκανα 1ωρα και 53λεπτα ακριβος! :whip::whip::whip:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.