Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Επειδή πηγαίνω στην δουλειά συχνά πυκνά με λεωφορείο θέλω να πω πως οι άνθρωποι της ΕΘΕΛ θα πρέπει να κοιτάξουν καλύτερα τις περιοχές που δεν καλύπτονται απ'το ΜΕΤΡΟ, ώστε τα λεωφορεία τις πρωινές ώρες που ο κόσμος εχει το κακό συνήθειο να πηγαίνει στην δουλειά του (06:00-09:00) να μην περνάνε κάθε 35 λεπτά .....είναι και οι στιγμές αυτές που περιμένεις τόση ώρα για στριμωχτείς στο κατά 90% (χωρίς υπερβολή) γεμάτο αλλοδαπούς λεωφορείο που ανάθεμα και αν έχω δει ελάχιστους να χτυπάνε εισιτήριο και ΚΑΝΕΝΑΝ ελεγκτή ΠΟΤΕ!!!

Είναι αρχή της ημέρας και έφτασα στην δουλειά κουρασμένος :bye: ....

υποτίθεται θα φτιαχτεί και αυτό με την επικείμενη αλλαγή

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4523888

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Είσαι ακόμα?

Όχι, τώρα γράφω από Μύκονο :). Και από τη λίγη ώρα που είμαι εδώ, μου φαίνεται πως είναι πολύ κακό για το τίποτα..

εξαρτάται για ποιο λόγο πήγες. αν πήγες απλά για να σπαταλήσεις τη ζωή σου στα κλαμπ και στα μπαρ τότε ναι, ειναι αθλια.

Διαφορετικά αν, γυρισεις το μέρος (που μένεις βασικά; ) θα δεις ότι έχει πολύ ωραία σημεια, ειδικά η χώρα και ορισμένες καταπληκτικές (και πάνω από όλα ήσυχες ) παραλίες. Δηλαδή, και οι άλλες καταπληκτικές είναι, απλά έχουν πολύ κόσμο.

εξαρτάται για ποιο λόγο πήγες. αν πήγες απλά για να σπαταλήσεις τη ζωή σου στα κλαμπ και στα μπαρ τότε ναι, ειναι αθλια.

Τόσο πολύ "χάλασε" η Μύκονος και δεν αξίζει πλέον να σπαταληθείς στα clubs και bars ???

Είσαι ακόμα?

Παίδες καλημέρα σας, εγώ σήμερα γύρισα από Χανιά, και έτσι δεν κουνήθηκα καθόλου (μέχρι τώρα) να δούμε τις επόμενες μέρες.:hang3:

τετοια εποχη δε γυρνας απο χανια...πας χανια(και ρεθυμνο):happy:

Τόσο πολύ "χάλασε" η Μύκονος και δεν αξίζει πλέον να σπαταληθείς στα clubs και bars ???

το λέω γιατι εκτός του ότι ποτέ δεν μου άρεσε αυτό το είδος διασκέδασης και συνεπώς δεν βλέπω γιατί πρέπει κάποιος να ταξιδέψει 300 χλμ για να πάει να διασκεδάσει (μόνο) και να γίνει τύφλα στα μπαρ της Μυκόνου.

Αν πάλι πάει για "νορμάλ" διακοπές τότε θα βρει ένα σωρό ωραία και ήσυχα μέρη για να περάσει τις ημέρες του.

edit: die you down :p

Δε θέλω να βγάλω καμια ρετσινιά, ο καθένας κάτι ότι κρίνει σωστό για τον εαυτό ;)

Εγώ πάντως, έχω σιχαθεί να μην μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια στο σπίτι μου επειδή γίνεται πανικός από κάτω.

Γενικά η καλύτερη εποχή είναι Ιούνιος ή Σεπτέμβριος για διακοπές εκεί. έχει μια σχετική ησυχία.

Όχι απλά είναι Μυκονιάτης και θέλει να βγάλει τη ρετσινιά του ουράνιου τόξου και της ακολασίας από το νησί

πηγαινε πανορμο να αραξεις να φας και να ακουσεις μουσικη, solymar-καλο λειβαδι για πανυγηρια στη θαλασσα και καπου στον αγ.σωστη θα βρεις μια ωραια ταβερνουλα, η οποια δεν ξερω αν ειναι ανοιχτη τωρα. Αν θες ωραιο κρεας πηγαινε στα ηρεμα Ανω Μερα.

Η Μυκονος εχει πολυ ωραιες καθαρες και με πλουσια αμμο παραλιες. Εχει γραφικα σοκακια και ομορφα ηρεμα μερη.

Αν θες βαβουρα πας στη βαβουρα, αν οχι δεν πας στην βαβουρα. Τα πραγματα ειναι τοσο απλα, αλλα οι ταμπελες μας κανουν την ζωη παντα πιο δυσκολη, πιο πολυπλοκη..

υπόψιν, ότι κάτω από τον Αγιο Σώστη, υπάρχει ένα μικρό κολπάκι (κατεβαίνεις με τα πόδια) όπου σπάνια έχει κοσμο και είναι πραγματικά τέλεια. Πεντακάθαρα νερά και απόλυτη ησυχία.

@fotme: και εσύ Μυκονιάτης ή απλά γνώστης του νησιού; :)

Για την σύνδεση μας με το internet, απαιτείται ένας υπολογιστής τουλάχιστον 80386 με εγκατεστημένα windows 3.1(τουλάχιστον). Θα πρέπει ακόμα να διαθέτουμε μια τηλεφωνική γραμμή, κατά προτίμηση όχι ψηφιακή, για να αποφεύγουμε την χρονοχρέωση του ΟΤΕ. Επίσης, απαραίτητο είναι ένα MODEM ταχύτητας 14400bps(bits per second). Το κόστος ενός τέτοιου MODEM κυμαίνεται στις 30.000 δ.ρ.χ. και η εγκατάστασή του είναι σχετικά απλή. Καλό θα είναι το MODEM να είναι εξωτερικό και όχι σε μορφή κάρτας(που τοποθετείται στο εσωτερικό του υπολογιστή).

OMG, αυτά τα γράφουν οι σημειώσεις του μαθήματος που δίνω αύριο :hang3:

OMG, αυτά τα γράφουν οι σημειώσεις του μαθήματος που δίνω αύριο :hang3:

:suicide:

Αυτά είναι τα οικονομικά που διαβάζεις;:hehe:

άσε ε, όσο περνάει η ώρα τρελαίνομαι όλο και περισσότερο. έχει μέσα, οικονομικα, ιστορία της πληροφορικής, τις παραπάνω μπούρδες, βάσεις δεδομένων, στοιχεία από διοίκηση επιχειρήσεων...μέχρι και αποδιαμόρφωση ηλεκτρονικών σημάτων :suicide:

Το μάθημα λέγεται "Συστήματα Διοίκησης και πληροφοριών" και ειναι ενα θεωρητικό δύωρο :crazy:

http://www.star.gr/index.php?ID=ellada_kosmos&Rec_ID=5307

ναι...και τι προσπαθεί μ αυτό?να μας δείξει οτι έχει καθαρό μέτωπο?

εδω πριν 2 μήνες έβαλε την υπογραφή του στο να κλείσει πρόωρα τις εργασίες της η Βουλή λόγω των ευρωπαικών εκλογών και τελείως κατά τύχη μαζί με το κλείσιμο παραγραφήκανε και όλα τα μεγάλα σκάνδαλα.......ουστ:bad:

p.s. οι mods είναι γρήγοροι....αλλά ο ririkos γρηγορότερος:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.