Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Καλημέρες :shifty:

Φεύγουμε για Λαγονήσι και γαλάζια ακτή :p

Μπανάκι..αν και άκουσα ότι έχει κολοβακτηρίδια:woot:..Δεν με νοιάζει xD

Να σας ζήσει!

Είμαι και εγώ στην ίδια φάση με θετή αδερφή και 15 χρόνια διαφορά!

Ευχαριστώ bezdim!:happy2:
Θα πας για κυνηγι ή για ψαρεμα ?
Τίποτα απ'τα δύο,αλλά είχα ξυπνήσει 2.30πμ,και πως κράτησα ως τις 8.:rofl:

Jason καλά να περάσετε.:dirol:

Καταζητείται παρθένα για θυσία asapppppppppp

@DJD να το βάλω αγγελία :mamba::mamba::mamba:

Δεν πάει άλλο

Ακυρο το σημερινο "Rockwave".

Οι επομενες δυο ημερες προβλεπονται επικες με τονους λασπης να εχουν πνιξει το Τερας Βαημπ.

08.00-17.00 αεροδρομιο(Κ.Α.Ε)

18.00-21.00 μπανιο και ringo

21.30-22.30 ποτισμα κηπου...

pfffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!:mamba:

παω να ξεραθω:ph34r:

και εκει που παω να περασω τη τελειωμενη μου δουλεια στο φλασακι , εχω τα 2 παραθυρα ανοικτα μπερδευομαι και κανω paste + replace το παλιο στο νεο....an hero is about to :suicide:

Έπαθα το ίδιο με κείμενο για review και ο Πατέρας Δίας έριξε κεραυνούς σ' όλη την πόλη, άστα :hehe:

Πολύ σπάσιμο, χτυπάς κεφάλι στον τοίχο

Καλημέρα!!!

Επειδή πηγαίνω στην δουλειά συχνά πυκνά με λεωφορείο θέλω να πω πως οι άνθρωποι του ΟΑΣΑ θα πρέπει να κοιτάξουν καλύτερα τις περιοχές που δεν καλύπτονται απ'το ΜΕΤΡΟ, ώστε τα λεωφορεία τις πρωινές ώρες που ο κόσμος εχει το κακό συνήθειο να πηγαίνει στην δουλειά του (06:00-09:00) να μην περνάνε κάθε 35 λεπτά .....είναι και οι στιγμές αυτές που περιμένεις τόση ώρα για στριμωχτείς στο κατά 90% (χωρίς υπερβολή) γεμάτο αλλοδαπούς λεωφορείο που ανάθεμα και αν έχω δει ελάχιστους να χτυπάνε εισιτήριο και ΚΑΝΕΝΑΝ ελεγκτή ΠΟΤΕ!!!

Είναι αρχή της ημέρας και έφτασα στην δουλειά κουρασμένος :bye: ....

Ναι εκεί είμαι.. δε μπορώ να κρυφτώ.. :jester:

Είσαι ακόμα?

Παίδες καλημέρα σας, εγώ σήμερα γύρισα από Χανιά, και έτσι δεν κουνήθηκα καθόλου (μέχρι τώρα) να δούμε τις επόμενες μέρες.:hang3:

και ναι καποτε αντιπαθουσα τα συγκροτηματα με νουμερα για ονομα (που να μην κιολας...)

numbaz.jpg

16VOLT ??? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.