Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Kαι η γκαντεμιά συνεχίζεται...

Καμιά παρθένα πρόθυμη για θυσία μπας και ξορκιστεί το κακό???

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Kαι η γκαντεμιά συνεχίζεται...

Καμιά παρθένα πρόθυμη για θυσία μπας και ξορκιστεί το κακό???

Toν φράγμα τον ρώτησες μήπως ευκαιρεί; :hehe:

funny-pictures-princess-cat-is-fina.jpg

Enjoy it while it lasts...

Σε 1-2 σελιδες παλι την ιδια κουβεντα θα κανεις :hehe:

Με χαρά σας ανακοινώνω ότι έμαθα ότι πρόσφατα γεννήθηκε η (θετή) αδερφή μου!!! :happy2:

Omg χωρίς να ξερα κάτι,πριν λίγο καιρό ευχόμουν να αποκτήσω αδερφό/αδερφή,και ξαφνικά έγινε,απίστευτο; :rofl:

Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως είναι να ξέρεις ότι είχες αδέρφι,και ότι φανταζόσουν να το βλέπεις να συμβαίνει σιγά-σιγά,και να γελάς με το "αν υπάρχουν πάνω από 2% πιθανότητες να αποκτήσω αδέρφι,θα κάτσω να με φτύσεις" που έλεγες πριν.:happy2:

Το μόνο κακό είναι το ότι όταν εγώ θα είμαι 30,η μικρή θα είναι 15,άλλη φάση πάντως να είναι σε ίδια ηλικία.:happy:

Την κάνω και για ύπνο εγώ σιγά-σιγά,βασικά στην tv θα λιώσω,πάλι καλά που πήρα tv και όχι απλό monitor. :hehe:

ωρα ποστ 20:40

Την κάνω και για ύπνο εγώ σιγά-σιγά,βασικά στην tv θα λιώσω,πάλι καλά που πήρα tv και όχι απλό monitor. :hehe:

Θα πας για κυνηγι ή για ψαρεμα ?

hellooooooooooooooo :neo:. Σας έχασα :whip:. Ο εγκέλαδος με ακολουθεί.. αλλά θα τα καταφέρω :kiss3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.