Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

H αλήθεια είναι ότι είδα το συνταξιούχος και όχι το 55 ετών. Και διορθώνω:

"Λεβεντιά ο μεσήλιξ!"

ούτε μεσήλιξ θεωρείται , εκτός αν ζήσει 110 χρόνια! :p :P :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ρε συ johnson n johnson, όλοι μας έχουμε δει όνειρα και εγώ έχω δει πολύ πιο κουλά από σένα.

1) Μην ανησυχείς - δεν είσαι ο μόνος που ο εγκέφαλος τρελαίνεται στον ύπνο του και βλέπει ότι να ναι, δεν είσαι κανα gifted/problematic/Indigo/whatever

2) Γιατί κάθε φορά πρέπει να τα ποστάρεις? :hehe:

Και στο forum του pc magazine ότι ήθελε έλεγε (A) :shifty:

Θυμάσαι john? Κόντρες με fafuli:hehe::hehe:

Kαι τώρα επειδή το φορα του pc mag δεν παλεύετε είπε να έρθει εδώ να σας τρελάνει λίγο :hehe:

εεε, ντάξει άμα γίνει κάτι τέτοιο επειδή έγραψα 2 posts, τι να πω παρατραβηγμένο είναι:eek:...Αν νομίζεις ότι είναι σωστό κάντο.

και θες να μην έχεις ούτε στο ποθ πρόσβαση, ε;

το ΠΟΘ δεν υποτιθεται ρε συ οτι υπαρχει λόγω έλειψης shoutbox?:flag:

όχι βέβαια........και γι αυτό δε μπαίνει και shoutbox.....για να μην κάνουμε το forum chatroom.....όποιος θέλει chat ας φτιάξει irc thelab channel ή msn thelab network ή κάτι παρεμφερές.

Τους πρασινους δρακους στην κουζινα τους ειδες???:rofl: :rofl:

No offence αλλα οτι κ αν πινεις ειναι ληγμενο :hehe::hehe:

Όχι αλλά είδα σήμερα κάτι κινέζους που μας πέταγαν στην πίσω μεριά του σπιτιού μου,κάτι nokia 3310 και μετά τεχνιτό χιόνι,πριν μου δώσει ο dean την impala να κόβω βόλτες.:rofl:
2) Γιατί κάθε φορά πρέπει να τα ποστάρεις?
Για να σας κάνω να γελάτε μιας και μπορώ,και πιστεύω ότι το έχω πετύχει.:happy2:
Θυμάσαι john? Κόντρες με fafuli:hehe::hehe:
For the win. :hehe:

Καλημέρες btw.:kiss3:

όχι βέβαια........και γι αυτό δε μπαίνει και shoutbox.....για να μην κάνουμε το forum chatroom.....όποιος θέλει chat ας φτιάξει irc thelab channel ή msn thelab network ή κάτι παρεμφερές.

Το thelab σαν όνομα είναι δικτυακός τόπος και τίποτε άλλο:p

Σοφέ καμάρι μου, δέχομαι την ανάγκη επικοινωνίας σου αλλά δέξου και εσύ την επιθυμία μας να μην γίνεται απευθείας συνομιλία στο ποθ. Στη θέση σου, θα έστελνα πμ στο παστέλι, δε θα το συνέχιζα δημόσια.

Το thelab σαν όνομα είναι δικτυακός τόπος και τίποτε άλλο:p

Σοφέ καμάρι μου, δέχομαι την ανάγκη επικοινωνίας σου αλλά δέξου και εσύ την επιθυμία μας να μην γίνεται απευθείας συνομιλία στο ποθ. Στη θέση σου, θα έστελνα πμ στο παστέλι, δε θα το συνέχιζα δημόσια.

Εχεις δικαιο Αστρο...και εγω φταιω που το συνεχισα...! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.