astrolabos Ιούνιος 23, 2009 #21421 Ιούνιος 23, 2009 lo lo lo lo astro ανοιξε...κανονικα...Να σου πω ρε astro η city ου τι κανει ρααα...? Είναι ζεστή και υγρή
pastelidis.n.s. Ιούνιος 23, 2009 #21423 Ιούνιος 23, 2009 Είναι ζεστή και υγρή Ντροπη σου μαρη...:happy2:
johnsonb Ιούνιος 23, 2009 #21424 Ιούνιος 23, 2009 Χμμ... προχτές ξυπνάω χάλια λες και πήγα γυμνός στην ισλανδία,χωρις να κάνω απολύτως τίποτα. Χτες βράδι ξαφνικά ήμουν λες και δεν έγινε τίποτα... περνάει η ώρα πάει λίγο μετά τα μεσάνυχτα,και ξαφνικά με πιάνει μια ρίγη,και μετά από δύο λεπτά έφυγε η ρίγη και με έπιασε φρικτός πονόλαιμος και ανέβασα πυρετό 38.5,ο οποίος έπεσε μετά από λίγο και ξαν'ανέβηκε το πρωί,αλλά ο πονόλαιμος συνέχιζε,μέχρι που έπεσα ξερός και ξύπνησα σήμερα απόγευμα. Ένα νοσοκομείο γιατρούς να βάλεις,δεν γίνεται να το εξηγίσουν πως γίνονται αυτά. Άσε που έχω αδειάσει την μισή ντουλάπα μπλούζες επειδή δεν φτάνουν τα χαρτομάντιλα,και το ότι αν μου πάρουν αίμα πιο πολύ ντεπόν θα βρουν παρά αίμα.
ReaperX Ιούνιος 23, 2009 #21425 Ιούνιος 23, 2009 Χμμ... προχτές ξυπνάω χάλια λες και πήγα γυμνός στην ισλανδία,χωρις να κάνω απολύτως τίποτα.Χτες βράδι ξαφνικά ήμουν λες και δεν έγινε τίποτα... περνάει η ώρα πάει λίγο μετά τα μεσάνυχτα,και ξαφνικά με πιάνει μια ρίγη,και μετά από δύο λεπτά έφυγε η ρίγη και με έπιασε φρικτός πονόλαιμος και ανέβασα πυρετό 38.5,ο οποίος έπεσε μετά από λίγο και ξαν'ανέβηκε το πρωί,αλλά ο πονόλαιμος συνέχιζε,μέχρι που έπεσα ξερός και ξύπνησα σήμερα απόγευμα. Ένα νοσοκομείο γιατρούς να βάλεις,δεν γίνεται να το εξηγίσουν πως γίνονται αυτά. Άσε που έχω αδειάσει την μισή ντουλάπα μπλούζες επειδή δεν φτάνουν τα χαρτομάντιλα,και το ότι αν μου πάρουν αίμα πιο πολύ ντεπόν θα βρουν παρά αίμα. Από προχτές είσαι έτσι??Πήγες σε γιατρό???
johnsonb Ιούνιος 23, 2009 #21427 Ιούνιος 23, 2009 Ναι από προχτές,σε γιατρό δεν πήγα γιατί για να βλέπω τώρα να μου τρέχει η μύτη,θα σταματήσει όπου να'ναι ως συνήθως όταν το παθαίνω αυτό,αν και τον χειμώνα είναι το συνήθως. Νύχτα goku.
Nephiλiμ Ιούνιος 23, 2009 #21428 Ιούνιος 23, 2009 Άσε που έχω αδειάσει την μισή ντουλάπα μπλούζες επειδή δεν φτάνουν τα χαρτομάντιλα ρε σιχαμενε!
johnsonb Ιούνιος 23, 2009 #21429 Ιούνιος 23, 2009 ax0hax0axh0ax πιο σιχαμένος θα ήμουν αν έφτυνα στο πάτωμα όμως,γιατί αυτή είναι η λύση no2
Nephiλiμ Ιούνιος 23, 2009 #21430 Ιούνιος 23, 2009 ax0hax0axh0ax πιο σιχαμένος θα ήμουν αν έφτυνα στο πάτωμα όμως,γιατί αυτή είναι η λύση no2 WTF? Κωλοπεηπερ/χαρτομαντηλα/χαρτι κουζινας/ΛΕΚΑΝΗ δεν εχεις? Και γω ιγμορυτιδα εχω και δεν θελεις να μαθεις τι "κατεβαζει" αλλα εσυ το πηγες στο επομενο επιπεδο.
johnsonb Ιούνιος 23, 2009 #21431 Ιούνιος 23, 2009 lol έχω χαρτιά ντάξει,αλλά η σαν πράσινος (στην κυριολεξία->:bad:) προτειμώ μπλούζες και τραπεζομάντιλα μιας και πλένονται μαζί με τα άλλα που θα πλυθούν ούτως ή άλλος. Και λεκάνη έχω αλλά ποιός σηκώνεται.
Nephiλiμ Ιούνιος 23, 2009 #21432 Ιούνιος 23, 2009 lol έχω χαρτιά ντάξει,αλλά η σαν πράσινος (στην κυριολεξία->:bad:) προτειμώ μπλούζες και τραπεζομάντιλα μιας και πλένονται μαζί με τα άλλα που θα πλυθούν ούτως ή άλλος. HOLY CHRIST.
ReaperX Ιούνιος 23, 2009 #21434 Ιούνιος 23, 2009 Πρόσεχε αν συνεχιστεί πάντως,γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι στα συμπτώματα της γνωστής γρίπης-επιδημίας...
johnsonb Ιούνιος 24, 2009 #21437 Ιούνιος 24, 2009 Πρόσεχε αν συνεχιστεί πάντως,γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι στα συμπτώματα της γνωστής γρίπης-επιδημίας...Χμ θα το κοιτάξω αλλά δεν παίζει,θα χω καμιά βδομάδα που ξυπνάω βράδι και κοιμάμαι πρωί,οπότε δεν έχω και πολλές επαφές με έξω,εκτός ότι παίζει να είχαν κολλήσει και οι άλλοι μέσα στο σπίτι,εκτός από κάμια εντελώς rare-impossible περίπτωση να έχει κανείς την γρίπη πάνω του χωρίς να έχει τίποτα και να την κόλλησα εγώ.Πάντως αν δεν σταματήσει την ξέρω την γνωστή λύση:Γιατρός->Αντιβίωση->Τέλος. Αλλά όχι τόσο εύκολα διότι antibiotics sux. αηδία :/ Όντως ήμαρτον!!!!:crazy:Όλα στην Greenpeace :hehe:
Chosen Ιούνιος 24, 2009 #21439 Ιούνιος 24, 2009 1) Thread deviation2) Thread division 3) ???? 4) PROFIT!!! Τόσος κόσμος το αντιγράφει, αλλά πολύ αμφιβάλλω αν ξέρει κανείς από ποιανού τα εσώρουχα προέρχεται...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.