Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Χμμ... προχτές ξυπνάω χάλια λες και πήγα γυμνός στην ισλανδία,χωρις να κάνω απολύτως τίποτα.

Χτες βράδι ξαφνικά ήμουν λες και δεν έγινε τίποτα... περνάει η ώρα πάει λίγο μετά τα μεσάνυχτα,και ξαφνικά με πιάνει μια ρίγη,και μετά από δύο λεπτά έφυγε η ρίγη και με έπιασε φρικτός πονόλαιμος και ανέβασα πυρετό 38.5,ο οποίος έπεσε μετά από λίγο και ξαν'ανέβηκε το πρωί,αλλά ο πονόλαιμος συνέχιζε,μέχρι που έπεσα ξερός και ξύπνησα σήμερα απόγευμα.

Ένα νοσοκομείο γιατρούς να βάλεις,δεν γίνεται να το εξηγίσουν πως γίνονται αυτά.:crazy:

Άσε που έχω αδειάσει την μισή ντουλάπα μπλούζες επειδή δεν φτάνουν τα χαρτομάντιλα,και το ότι αν μου πάρουν αίμα πιο πολύ ντεπόν θα βρουν παρά αίμα.:eek:

Χμμ... προχτές ξυπνάω χάλια λες και πήγα γυμνός στην ισλανδία,χωρις να κάνω απολύτως τίποτα.

Χτες βράδι ξαφνικά ήμουν λες και δεν έγινε τίποτα... περνάει η ώρα πάει λίγο μετά τα μεσάνυχτα,και ξαφνικά με πιάνει μια ρίγη,και μετά από δύο λεπτά έφυγε η ρίγη και με έπιασε φρικτός πονόλαιμος και ανέβασα πυρετό 38.5,ο οποίος έπεσε μετά από λίγο και ξαν'ανέβηκε το πρωί,αλλά ο πονόλαιμος συνέχιζε,μέχρι που έπεσα ξερός και ξύπνησα σήμερα απόγευμα.

Ένα νοσοκομείο γιατρούς να βάλεις,δεν γίνεται να το εξηγίσουν πως γίνονται αυτά.:crazy:

Άσε που έχω αδειάσει την μισή ντουλάπα μπλούζες επειδή δεν φτάνουν τα χαρτομάντιλα,και το ότι αν μου πάρουν αίμα πιο πολύ ντεπόν θα βρουν παρά αίμα.:eek:

Από προχτές είσαι έτσι??Πήγες σε γιατρό???

Ναι από προχτές,σε γιατρό δεν πήγα γιατί για να βλέπω τώρα να μου τρέχει η μύτη,θα σταματήσει όπου να'ναι ως συνήθως όταν το παθαίνω αυτό,αν και τον χειμώνα είναι το συνήθως.:fie:

Νύχτα goku. :)

Άσε που έχω αδειάσει την μισή ντουλάπα μπλούζες επειδή δεν φτάνουν τα χαρτομάντιλα

ρε σιχαμενε!

ax0hax0axh0ax πιο σιχαμένος θα ήμουν αν έφτυνα στο πάτωμα όμως,γιατί αυτή είναι η λύση no2 :rofl:

ax0hax0axh0ax πιο σιχαμένος θα ήμουν αν έφτυνα στο πάτωμα όμως,γιατί αυτή είναι η λύση no2 :rofl:

WTF?

Κωλοπεηπερ/χαρτομαντηλα/χαρτι κουζινας/ΛΕΚΑΝΗ δεν εχεις?

Και γω ιγμορυτιδα εχω και δεν θελεις να μαθεις τι "κατεβαζει" αλλα εσυ το πηγες στο επομενο επιπεδο.

lol έχω χαρτιά ντάξει,αλλά η σαν πράσινος (στην κυριολεξία->:bad:) προτειμώ μπλούζες και τραπεζομάντιλα μιας και πλένονται μαζί με τα άλλα που θα πλυθούν ούτως ή άλλος.:hehe:

Και λεκάνη έχω αλλά ποιός σηκώνεται. :p

lol έχω χαρτιά ντάξει,αλλά η σαν πράσινος (στην κυριολεξία->:bad:) προτειμώ μπλούζες και τραπεζομάντιλα μιας και πλένονται μαζί με τα άλλα που θα πλυθούν ούτως ή άλλος.:hehe:

living%20jesus%20christ.jpg

HOLY

CHRIST.

Πρόσεχε αν συνεχιστεί πάντως,γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι στα συμπτώματα της γνωστής γρίπης-επιδημίας...

Πρόσεχε αν συνεχιστεί πάντως,γιατί αν δεν κάνω λάθος είναι στα συμπτώματα της γνωστής γρίπης-επιδημίας...
Χμ θα το κοιτάξω αλλά δεν παίζει,θα χω καμιά βδομάδα που ξυπνάω βράδι και κοιμάμαι πρωί,οπότε δεν έχω και πολλές επαφές με έξω,εκτός ότι παίζει να είχαν κολλήσει και οι άλλοι μέσα στο σπίτι,εκτός από κάμια εντελώς rare-impossible περίπτωση να έχει κανείς την γρίπη πάνω του χωρίς να έχει τίποτα και να την κόλλησα εγώ.

Πάντως αν δεν σταματήσει την ξέρω την γνωστή λύση:Γιατρός->Αντιβίωση->Τέλος.

Αλλά όχι τόσο εύκολα διότι antibiotics sux.

αηδία :/
Όντως ήμαρτον!!!!:crazy::crazy:
Όλα στην Greenpeace :hehe::hehe::hehe:
1) Thread deviation

2) Thread division

3) ????

4) PROFIT!!!

:p

Τόσος κόσμος το αντιγράφει, αλλά πολύ αμφιβάλλω αν ξέρει κανείς από ποιανού τα εσώρουχα προέρχεται... :shifty:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.