Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
eυχαριστώ Tsakonas....η αίτηση θα συμπληρωθεί τις επόμενες μέρες...προς το παρόν πάντως τρελή ησυχία.2 μεσημέρια κοιμήθηκα σα πουλάκι:p

p.s. τρελή ζέστη..........αδύνατον να κάτσω σπίτι.....μπυροκατάσταση επιβάλλεται:beer:

Στο γάμο πήγες;:p

Γιες,αη σπρεντ ντα φακιν νοουλετζ κοζ νοουλετζ ιζ παουα...και εκει που ετρωγα κατι φασολακια χθες μουρθε το εξης:ενδιαφερεται κανεις να κανω "οσα θα θελατε να ξερετε αλλα ντρεπεστε να ρωτησετε τον τσακωνα για τα δικαιωματα σας στον στρατο και τις προβλεπομενες διαδικασιες?"

Θα σου φέρω τον Πλεύρη πρόσεχε :hehe:

Ποιον απο τους δυο?

Αν ειναι να φερω και τα καταλληλα "εργαλεια" μαζι.

Πες μου γιατί

Γιατί με έκανες να googlάρω το "Πλεύρης" :hehe::hehe::hehe:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ.: Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΝΑΖΙ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ, ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ.

http://defence.e-e-e.gr/files/3e3cd1f61ce58fdf0929125b774cc546-220.html

ρε βοήθεια λέμε χαχαχαχχαχα :hehe: :hehe: :hehe:

Πες μου γιατί

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ.: Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ ΝΑΖΙ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ, ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ.

Νομίζω ότι απλά πρόκειται για λασπολογία κάποιων κακοηθέστατων που προσπαθεί να τους πλήξη πολιτικά.

Τόσοι και τόσοι χρησιμοποιούν ενδυμασίες και διάφορα αξεσουάρ για ξεκολλήσουν την ερωτική τους ζωή από το τέλμα!

Στο γάμο πήγες;:p

αμε:)

σε 30λεπτά ήμουν παραλία Πόρτο Ράφτη.

στο γυρισμό έφαγα πακέτο.Ευτυχώς η δεξιά λωρίδα είναι το all time classic σε τέτοιες καταστάσεις.(μόνο στην Ελλάδα πήζει πρώτα η αριστερή μετά η μεσαία και τελευταία η δεξιά.:hehe:

Δεν έχει fujitsu?

έχει αλλά προτιμώ να δώσω τα λεφτά του κλιματιστικού για το ρεύμα σε μπύρες:p

Πες μου γιατί

δεν τον ηξερες και χρειαστηκες να google-αρεις?

Καλά Neph τις τελευταίες μέρες τα avatars σου σκίζουν :hehe:

Bλέπω έχεις προτίμηση στην πρωινή ζώνη(αν εξαιρέσουμε τον Ζούγκλα:p).....Τι άλλο να περιμένουμε;:p:D:hehe:

Καλά Neph τις τελευταίες μέρες τα avatars σου σκίζουν :hehe:

Bλέπω έχεις προτίμηση στην πρωινή ζώνη(αν εξαιρέσουμε τον Ζούγκλα:p).....Τι άλλο να περιμένουμε;:p:D:hehe:

stay tuned!

Καλημερα "ΟΜΟΡΦΕ ΚΟΣΜΕ".

Ωχ... 22/06/2009 σήμερα,επέτιος most big mistake for 2008/all time (love sux)... Πάρτι θα κάνω σήμερα απ'την χαρά που ακριβώς πριν ένα χρόνο τυφλώθηκα και μισό χρόνο μετά έμαθα ποιός ήταν ο μεγαλύτερος idiot του κόσμου... :suicide2:

Χαίρομαι που θα είμαι ξύπνιος το βράδι λίγο πριν τις 23 ιουνίου,γιατί τώρα θα την πέσω... Αλλά πρέπει να χαίρομαι; Γιατί "σήμερα ξεκινάει" και "αύριο μέχρι τον ιανουάριο συνεχίζεται":suicide2:

Αν ξανακάνω τίποτα τέτοιο,να μου το πείτε και εμένα.:triniti:

Ωχ... 22/06/2009 σήμερα,επέτιος most big mistake for 2008/all time (love sux)... Πάρτι θα κάνω σήμερα απ'την χαρά που ακριβώς πριν ένα χρόνο τυφλώθηκα και μισό χρόνο μετά έμαθα ποιός ήταν ο μεγαλύτερος idiot του κόσμου... :suicide2:

Χαίρομαι που θα είμαι ξύπνιος το βράδι λίγο πριν τις 23 ιουνίου,γιατί τώρα θα την πέσω... Αλλά πρέπει να χαίρομαι; Γιατί "σήμερα ξεκινάει" και "αύριο μέχρι τον ιανουάριο συνεχίζεται":suicide2:

Αν ξανακάνω τίποτα τέτοιο,να μου το πείτε και εμένα.:triniti:

δεν καταλαβα τιποτα αλλα δεν εχει και καμια σημασια μου φαινεται.

σοβαρα διαβαζεις/ενημερωνεσαι απο αυτο το εκτρωμα blog?Μπηκα να του ριξω μια ματια....

o τυπος νομιζει οτι ειμαστε Βορειος Κορεα....

Πες μου γιατί

σοβαρα διαβαζεις/ενημερωνεσαι απο αυτο το εκτρωμα blog?Μπηκα να του ριξω μια ματια....

Άσε ήσυχο το λογαριασμό του Nephilim βρομωχάκερ : )

Ποιον απο τους δυο?

;)

Μόνο τον έναν ήξερα (a.k.a. "καταδρομέας") :hehe:

λίγα τα λόγια για την αστείρευτη πηγή γέλιου :hehe::hehe::hehe:

ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

http://empire.e-e-e.gr/

καλά, όλα τα μπλογκ αυτού του site είναι ένα κι ένα!

Αυτοί οι τελευταίοι την έχουν δει Star Wars! :hehe:

Πωπω εγώ έχω ένα ξερολάριγγο αυτήν την στιγμή... φτύνω πέτρες. :(

Χτες ξύπνησα άσχημα,με έναν πόνο στις αμυγδαλές άστα να πάνε,πόνος και ξεραίλα μαζί,λες και έφαγα χώμα.:o

Καλύτερα να μην μιλήσω για τον πόνο στα αυτιά δηλαδή.:yawn:

Μιλάμε έλεος δεν μπορώ να κοιμηθώ,είμαι ξύπνιος από χτες απόγευμα,και έχω φάει το μισό ψυγείο και έχω πιεί καμιά εξάδα μπουκάλια των 1.5 λίτρων,χωρίς καν να το καταλάβω,μόνο και μόνο επειδή όταν πίνω νερό και τρώω ξεχνιέται ο πόνος.Επίσης έχω πιεί 3 καυτά ποτήρια τσάι.

Και τι έκανα; Δεν θυμάμαι κάτι,χμ μόνο 2-3 κρύα ποτήρια νερό θυμάμαι μόνο,αλλά τόσο εύκολα;

Πάω να βρω κάνα ξυδολεμονάλατο.:eek:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.