Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

http://www.vimeo.com/4167288

όμορφα videοz

Και ποσταρισμένα :p:to_pick_ones_nose:

http://thelab.gr/showpost.php?p=1062622218&postcount=19136

Είχαμε κανονίσει με φίλο για Σαντορίνη, και 3 μέρες πριν φύγουμε, αρρωσταίνει η γυναίκα του και το παιδί του.. και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν άρρωστο το άλλο του παιδί.. wtf, uber ατυχία :crazy:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Και ποσταρισμένα :p:to_pick_ones_nose:

http://thelab.gr/showpost.php?p=1062622218&postcount=19136

Είχαμε κανονίσει με φίλο για Σαντορίνη, και 3 μέρες πριν φύγουμε, αρρωσταίνει η γυναίκα του και το παιδί του.. και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν άρρωστο το άλλο του παιδί.. wtf, uber ατυχία :crazy:

παρε εμενα μαζι:p

Αυτο το ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ του Βενιζελου στο τελος του βιντεο ειναι ολα τα λευτα :hehe::hehe:

α. Αρχική ιδέα ήταν του Κωνσταντίνου Καραμανλή (του θείου του μπούλη που μας κυβερνάει(?) τώρα) (αυτό όσον αφορά στο λάθος του MEGA, το οποίο αναφέρει τη Μελίνα Μερκούρη ως τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε πρώτη το Μουσείο)

β. Και οι μεν (ΠΑΣΟΚ), και οι δε (ΝΔ), είναι το ίδιο μικρόψυχοι και γελοίοι, όταν διεκδικούν την "πατρότητα" ενός Μουσείου, που αφενός το έχει πληρώσει ο ελληνικό λαός, και αφετέρου ανήκει σε όλον τον κόσμο

νομιζω πως ναι, αττικη οδο κ εξοδο μαρκοπουλο δεν θα παρεις? αν ναι σε 40 λεπτα εισαι τσολιας

Έλα ρε, παντρεύεσαι; :p

προς το παρόν το χω γλυτώσει....αλλά αρχίζουν και ζορίζουν τα πράγματα τελευταία:rofl:

νομιζω πως ναι, αττικη οδο κ εξοδο μαρκοπουλο δεν θα παρεις? αν ναι σε 40 λεπτα εισαι τσολιας

και γω καπου εκει υπολογίζω........θα ξεκινούσα νωρίτερα γιατί στην είσοδο μπορεί να είχε κίνηση.....αλλά προς τα έξω λογικά θα είναι άνετα.

έχω πει στη νύφη να μου ρίξει σε μένα την ανθοδέσμη να δω ποια τυχερή θα έρθει να μου την αρπάξει:happy2:

που αφενός το έχει πληρώσει ο ελληνικό λαός, και αφετέρου ανήκει σε όλον τον κόσμο

Δικιο εχεις,αλλα εκανε κατι ο λαος για να δειξει οτι ενδιαφερεται?Δεν ξερω αν εγινε καμια πορεια...

έχω γάμο Πόρτο Ράφτη στις 7..........άμα ξεκινήσω από Εθνική Οδό στο ύψος του Περιστερίου 1 ώρα πριν καλά είμαι?:...:

οχι , ναι , μαλλον οχι...δε ξερω

έχω γάμο Πόρτο Ράφτη στις 7..........άμα ξεκινήσω από Εθνική Οδό στο ύψος του Περιστερίου 1 ώρα πριν καλά είμαι?:...:

Άνετα, αν δεν έχει και πολύ κίνηση θα τους περιμένεις για πολύ ώρα :D

μαιστα, μου φέρνουν ένα εξωτερικό δίσκο Lacie να τον κόψω σε partitions (του κουτιού ο δίσκος και αχρησιμοποιήτος από τον ιδιοκτήτη του) και μόλις τον μπριζώνω βλέπω ότι όχι μόνο ήταν ήδη formatted αλλά είχε και 40 gb mp3s μέσα. :hehe:

η μήνυση θα έρθει μετά αν δοκιμάσουν να βγάλουν και γλώσσα για το σκηνικό που θα στήσω σε λίγη ώρα.

2 μήνες σχεδόν κάθε μεσημέρι...........που τους γένναγε:rant:

κανε δηλωση στην ΕΕΤΤ και στην ΑΔΑΕ(και μετα στην ιδια την εταιρια πρεπει νομιζω) οτι δεν θες να σε παιρνουν τηλ για διαφημιστικους σκοπους...αν συνεχισουν μετα παιρνεις αποζημιωση.Μηνυση μην δοκιμασεις,απατη θα παει.(μηνυση γινεται μονον για τα προβλεπομενα εγκληματα)

eυχαριστώ Tsakonas....η αίτηση θα συμπληρωθεί τις επόμενες μέρες...προς το παρόν πάντως τρελή ησυχία.2 μεσημέρια κοιμήθηκα σα πουλάκι:p

p.s. τρελή ζέστη..........αδύνατον να κάτσω σπίτι.....μπυροκατάσταση επιβάλλεται:beer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.