Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Άντε τώρα να αντέξει κανείς με κλειστή την πόρτα του μπαλκονιού του επειδή ένας γείτονας από απέναντι ακούει κάτι τραγούδια ντόγκικα τύπου "AAAAWWWW YAAAAAW YO OUUUUUUU" λες και γαύγιζουν σκυλιά ένα πράμα.:rant:

Ουστ από δω οι παλιοντόγκιδες,πάει χάλασε η rap εντελώς με τα γαυγιτά τους,grandmaster flash,run dmc και true mathematics ρε!:crazy:

Άντε σε λίγο πιστεύω να δώσει ένταση ο psytrance γείτονας από πάνω δεξιά για να ακούσουμε και κάτι καλό σήμερα.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Άντε τώρα να αντέξει κανείς με κλειστή την πόρτα του μπαλκονιού του επειδή ένας γείτονας από απέναντι ακούει κάτι τραγούδια ντόγκικα τύπου "AAAAWWWW YAAAAAW YO OUUUUUUU" λες και γαύγιζουν σκυλιά ένα πράμα.:rant:

Ουστ από δω οι παλιοντόγκιδες,πάει χάλασε η rap εντελώς με τα γαυγιτά τους,grandmaster flash,run dmc και true mathematics ρε!:crazy:

Άντε σε λίγο πιστεύω να δώσει ένταση ο psytrance γείτονας από πάνω δεξιά για να ακούσουμε και κάτι καλό σήμερα.

:jester:

τι ωραία είναι να βλέπεις από τα 6 που κλείδωνες να έχεις πάει στα 11....:ph34r:

Ειναι ακομα πιο ωραιο να πληρωνεις για 10 και να κλειδωνεις στα 12,5 :whistle2:

Ειναι ακομα πιο ωραιο να πληρωνεις για 10 και να κλειδωνεις στα 12,5 :whistle2:

Και σε μένα έτσι ήταν αλλά με τον καιρό έφαγα degrade.. (6άρα γραμμή, κλείδωνα με σχεδόν 10 :look:)

@ea6gka

Απο NV/ATI εχω δει και 1200+KB/sec

@racer

Τον προγουμενο μηνα ηταν 12 παρα και τον προπροηγουμενο μολις 11...Ειναι στη φαση που μεγαλωνει φαινεται :p

Εγω που πρεπει να κλεινω το παραθυρο γιατι γειτονες πινουν μαυρο? και βαρεθηκα να χαζογελαω καθε βραδυ :hehe:

Αύριο καινούρια Σεζόν Top Gear :D:D:D:D:D:D

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!

επιτελους μιλαμε θα κατσω να το δω κυριακη ξημερωματα!!

Πόσο να έχει άραγε μια φτηνή HD - High Speed camera...?

Εγώ θέλω να γνωρίσω αυτούς που έφτιαξαν κάμερα που μπορεί να κάνει λήψη με 3000+fps σε hd...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.